Laale etrafında böyle yaşayan insan olmayabilir ... ben kendim dısında birinin evimi temizlemesini yemegimi yapmasını istemem..hoşuma gitmez yani tercih meselesi ve yaşam tarzı,bütün bunların yanında da çok mutluyum işte bu herseyin üstesinden gelmemi sağlıyor
yeni evlisiniz,yepyeni bir hayat başladı artık...herşey cok güzel derken maraton başlıyor iş başı yapıyorsunuz,önca bocalama faslı bir türlü hiç birşeyi yetiştiremiyorsunuz,kendinize ayıracak zamanınız yok,üstelik eve geldiğinizde üzerinizi bile değiştirmeyi zaman kaybı sayıyorsunuz..vs.vs.i
iş,ev,eş
haydi gelin hep birlikte sorunlarımızı paylaşalım,fikir sunalım ,tavsıyelerde bulunalım tecrübelerimizi anlatalım..belkı yararımız olur
Laale etrafında böyle yaşayan insan olmayabilir ... ben kendim dısında birinin evimi temizlemesini yemegimi yapmasını istemem..hoşuma gitmez yani tercih meselesi ve yaşam tarzı,bütün bunların yanında da çok mutluyum işte bu herseyin üstesinden gelmemi sağlıyor
Arkadas tempolu yasamın verdıgı zorluklara ragmen, mutlu olamaz mı?
Arkadas tempolu yasamın verdıgı zorluklara ragmen, mutlu olamaz mı?
sanırım mutlu olamam :)beni şaşırtan sey..çok komık ama yazan çogunlugun bundan rahatsızlık duyması... bende yok temizliğimi yardımcım yapar,yemegımı annem hazırlar kendımı hiç yoramam dıyenlere ınanmıyorum..sankı herseyınız yağ bal gibi anlatıyorsunuz çok komık..bence kendınıze bıle ıtıraf etmekten çekiniyorsunuz!
bilmem... İlk mesajında son derece karamsar ve mutsuz bir tablo çizmiş... Bir kere insan kendine zaman ayıramazsa mutlu olamaz bence.. ee arkadaş da bunlardan bahsetmiş..
evet sırf bu yüzden evlenmicem. çünkü ben yetiştiremem. kadın alsam bizimkiler laf eder.
en iyisimi evde kalmış desinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?