elbette ki yağ-bal değil.. mesela ben işim gereği sabah 08:00 akşam 20:00 bilgisayar başında online olmak zorundayım.. ne kadar yorucu olduğunu tahmin edemezsiniz.. ee bunun yanında yemek, çamaşır, ütü yaparsam günün 50 saat olması gerekiyor yetişebilmem için.. ama zevk alarak yaptığım bir işim olduğundan şikayet etmem..
siz hem şikayet edip hem mutluyum demeniz, kimsenin inanmamasının sebebi...
hem iş yapmak itiraf edilecek bir skandal değil ki, söylemekte zorlanalım değil mi sempatiksalakcinni
evime kadın gelir, yemeği (bebeklerim için)annem halleder, kendimiz için ya portatif bişiler hazırlarız ya da pizza söyleriz... 3 günlük dünyada hem eve hem işe hem de aileme yetişeceğim diye kendimi yıpratamam.. ve kimse kusura bakmasın, "heryere yetişiyorum ve mutluyum" diyenlere hiç inanasım gelmiyor.. nitekim; mutluyum deseler de işte böyle şikayet de edebiliyorlar... :1closedeyes:
Bende kımı zaman yogunluktan sıkayet ederım.
Bu bırazda o an kı ruh halımle ılgılıdır.
ıslerımı ertelemeyı seven bır yapım yok.
Su bıtsın, sonra kahvemı ıcecegım, uzatacagım ayaklarımı derım yok, yok...
ısler bıtmez.
Bu arada sıkılırım, yorulurum ve kendı kendıme sıkayet ederım.
Sonra bır anda bu ısler nasıl olsa bıtmez der, alırım kahvemı, bırde sıgaramı keyıf yaparım.
O anda da mutluyumdur.
Dusunurum; evet yoruluyorum, kendıme cok zaman ayıramıyorum ama,
Bır meslegım var, zamanımı en faydalı bıcımde degerlendırıyorum,
bos zaman dıye bır kavramım yok!
Bunlarda mutlu edıyor benı.
Yazımın basında da dedım ya, ruh halıme gore degısır durum.
Mesela su an, ayaklarımı uzatmak ısterdım
Sen ne yapıyon bu arada ofis bacı, sorması ayıptır. Onu o yapar bunu bu şu yapar. Sende yan gelip yatıyonmu yani:hulya:
yok yavru kuzu, yatmaya vaktim mi var :hulya: zaten 12 saat iş, geri kalan master için çalışma, bir de 2 bebek kafamçokkarıştı bir yemek, bir temizliği hallediyorlar sağolsunlar kaydirigubbakcemile
e geriyede bişe kalmıyor kanımca, he:roflol::roflol:
asıl baba işleri başkaları yapıyormuş:hulya:
Devlet memuru olan bayanlar özel sektörde çalışanlara göre daha şanslı, devlet dairesinde 1 yıl staj yaptım, 5 yıl özel sektörde çalıştım bunlara dayanarak söyleyebilirim ki evli ve çocuklu bayanlara en yaraşır iş devlet memuru olmak. Özel sektörde mıncığını çıkarıyorlar insanın öyle çocuk oldu 6 ay ücretli izin patronun insafına kalmış, çocuğunun 40 ı çıkar çıkmaz başlatırlar. Şu an çoğu yer C.tesi günleri bile çalıştırıyor. Memur olanların C.tesi günü ayağını uzatıp kayfesini içerken tv sini izleme şansı var yine de
sanırım aslında yazmak ıstediğim seyleri en iyi bu sekılde ıfade edebılırdım :) bravo bir anlayan cıktı teşekkür ediyorum
Devlet memuru olan bayanlar özel sektörde çalışanlara göre daha şanslı, devlet dairesinde 1 yıl staj yaptım, 5 yıl özel sektörde çalıştım bunlara dayanarak söyleyebilirim ki evli ve çocuklu bayanlara en yaraşır iş devlet memuru olmak. Özel sektörde mıncığını çıkarıyorlar insanın öyle çocuk oldu 6 ay ücretli izin patronun insafına kalmış, çocuğunun 40 ı çıkar çıkmaz başlatırlar. Şu an çoğu yer C.tesi günleri bile çalıştırıyor. Memur olanların C.tesi günü ayağını uzatıp kayfesini içerken tv sini izleme şansı var yine de
¤ decemBer ¤;14181369 .!.:nevet, şekil bir a, bendeniz kötükedihüso öğlene kdr falan da deil, akşam 6ya kdr he. çoğu zaman da sarkıyo neden? çünkü ptesiye iş yetişcek. daha önceden versene işi be adam alsanaalsanasmile şu bikaç gündür yorğunluk azaldı da siteye girebiliom. yoksa yeni mezunsun, işi doğru dürüst bilmion diyip kimse acımıyo. 5-6 tane amca arasına beni işe aldılar, neden? çünkü erkeklerin askerlik derdi var. askerliğini yapmış eleman da daha pahalı. ondan sora "december hanım hiç konuşmuyonuz bikbik" ne konuşcam yav babam yaşındaki adamlarla, zaten canım burnumda. alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?