Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekaret çok önemlidir kimse hafife almasın hafif alına alına kızlar yanlışlıklara yöneliyo lütfen basit gibi yorumlamayın erkekler yapıyor kadında yapar ne demek kimse yapmasın ama erkek yapıyo bende yapayım mantığı mantıksız tır bu mantıkla bakılırsa herkes çok hatalar yapar ayrıca evlenmeden bu tip ilişki yaşanırsa devamıda gelir..
Bence de toplumda sizin gibi bekaretin çok önemli olduğunu düşünen çok kişi var. Ama farklı görüşte olanlar da olabilir tabi ki. Ben bu farklı düşünenler çoğalırsa daha iyi olur kanısındayım.
Ben kendi adıma, sırf erkek yapıyor diye, kadınlar da yapsın gibi bir çerçevede bakmıyorum olaya. Ama birini sevip, bekaretini o kişiye vermeye karar vermiş de olabilir insan. Daha sonra evlenir ya da evlenmez ya da evlenemez. Sırf bu nedenle de sıkıntı yaşamamalıdır, bu haksızlık olur kanısndayım.
tamam senin dediğin gibi olsun.
sevdiği adama bekaretini vermiş olsun,bunun doğuracağı sıkıntılara mı katlansın?
bu haksızlığa mı uğrasın?
eğer senin dediğin gibi düşünüp yapmışsa sonuçlarına katlanacak gücü kendinde bulmuş demektir !
ve hayat öyle 'ben kendimi biliyorum,kim benim hakkımda ne düşünürse düşünsün''gibi toz pembe değil.
insana etmediğini,demediğini bırakmazlar.
sena arkadaş ben asla bilnçli şekilde belli bir yaşta buna karar verenlere söylemedim sadece bekaret nedir normal dir dersek kızlarımız lisede bunu normal görmeye başlar tabi belli bir yaşta herkes kararını verir ve isteidği gibi yaşar ama küçüçük işi olmayan ailesi duysa tepki vereceğini bile ke bunu yapanlar varsa buna kızıyorum benim kızım var bu tip ilişkiler bana ters geliyor bence herkes bazı değerlere sahip çıkmalıki kızlar küçük yaşlarda hatalar yapmamalı yani ben çok şaşırıyorum neden normal görüyim ki neden toplum normal görsün neden yani bana bunu açıklayın?
Ben cinsellik normal bir şey olduğu için, keşke toplumda bekaret bu kadar önemli görülmeseydi diye düşünüyorum. Ama, toplumda önemli görüldüğü sürece tabi ki, genç kızlarımızı korumak, uyarmak, eğitmek zorundayız. Artı, bana göre daha da önemlisi, uygun bir şekilde doğum kontrol yöntemleri hakkında da bilgilendirmemiz lazım onları. Çünkü, bekaret ne kadar önemsenirse önemsensin, şunu da biliyoruz ki, ama bugün, ama geçmişte, evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamış, hatta hamile kalmış kadınlar olmuştur ve olacaktır (onaylama anlamında değil, böyle bir gerçek var anlamında söylüyorum). Ve bu insanlar, daha da kötüsü, evlilik dışı doğan çocuklar hep acı çekmişlerdir.
Benimki olmayacak duaya amin demek belki, ama keşke bu konu bu kadar önemsenmese diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Konu sahibi arkadaş, konu dışına çıktım ama kusura bakma.
keşke toplumda bekaretbu kdar önemli olmasydı....mı??
bunu nasıl söyleyebilysunuz anlamayrum açıkcası
ozaman sizin dediginiz olurdu işte
sahipsiz cocuklar gecelik ilişkiler olurdu
kimse diger dünyayı düşünmüyo mu ya?
herkes bu dunya için zevkler için mı yasıyo
siz böyle düşünürseniz toplum ileri gitmez
iyice yozlaşır.................................
insan namausu için yasar benim bildiigim
tabiki önemli olcak
bazı ınsaları ve düşünceleri anlamak çok zor kusura bakmayın:26:
keşke toplumda bekaretbu kdar önemli olmasydı....mı??
bunu nasıl söyleyebilysunuz anlamayrum açıkcası
ozaman sizin dediginiz olurdu işte
sahipsiz cocuklar gecelik ilişkiler olurdu
kimse diger dünyayı düşünmüyo mu ya?
herkes bu dunya için zevkler için mı yasıyo
siz böyle düşünürseniz toplum ileri gitmez
iyice yozlaşır.................................
insan namausu için yasar benim bildiigim
tabiki önemli olcak
bazı ınsaları ve düşünceleri anlamak çok zor kusura bakmayın:26:
ya arkadaslar bekaret bacak arasinda olan bisey deyildir, beyinde biten biseydir ya..
erkekler yapar yapar sonra kiz olsun ister evlenmek icin.. mantiga bakin...
Hiç sorma..
Erkeğin elinin kiridir ama kadın yaparsa direk damga vururlar..
Nasıl örümcek kafalı bir toplumda yaşıyoruz anlayamadım..
Aslında bu çok doğal birşey..
Biz kadınlar olaya cinsellik yönündende bakmıyoruz erkekler gibi..
Bizim için o an özel bi an oluyo..
Birlikte olduktan sonra bizim kafamızdaki düşünce şu oluyo ' Tamamen onun oldum, onunla tek bi vücut oldum vs..'
Yani bu bile bizim için önemli bi olay..
Biz buna güzel ve duygusal bi açıdan yaklaşıyoruz..
Ama erkekler öyle mi?
Bir çoğu sırf cinsellik yönüyle bakıyor bu olaya..
Bu bizim için güzel, özel bir duyguyken onlar için yataktan kalkınca iş bitiyor..
Hiç sorma..
Erkeğin elinin kiridir ama kadın yaparsa direk damga vururlar..
Nasıl örümcek kafalı bir toplumda yaşıyoruz anlayamadım..
Aslında bu çok doğal birşey..
Biz kadınlar olaya cinsellik yönündende bakmıyoruz erkekler gibi..
Bizim için o an özel bi an oluyo..
Birlikte olduktan sonra bizim kafamızdaki düşünce şu oluyo ' Tamamen onun oldum, onunla tek bi vücut oldum vs..'
Yani bu bile bizim için önemli bi olay..
Biz buna güzel ve duygusal bi açıdan yaklaşıyoruz..
Ama erkekler öyle mi?
Bir çoğu sırf cinsellik yönüyle bakıyor bu olaya..
Bu bizim için güzel, özel bir duyguyken onlar için yataktan kalkınca iş bitiyor..