• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birgün pişman olup beni ararmı?

''ve bende umuyorum ki öyle(senin dediğin gibi) düşünen kişiler olsun''derken;yani bekereti önemli sayarak eş adaylarında bunu arıyorlarsa,sevgiliden böyle birşey taleb etmemeli.

Bekaretini alıp, saçma sapan iki yalan söz yüzünden seni ortada bırakan adamdan hayır gelmez canım.. Sen ona güvendin, birlikte oldun bekaretini kaybettin diye hayat bitmiş değil yapma bunu kendine.. Güzel güzel okulunu oku, bitir, mesleğini eline al ve karakter sahibi insanlardan seç arkadaşlarını.. Yarın bigün eşim olacak adama bu durumu nasıl açıklarım diye bugünlerden stres yapmana gerek yok.. Daha yaşın kaç ki, evlenene kadar eminim bikaç erkek arkadaşın daha olur ve yine eminim ki aynı hatayı tekrarlamazsın.. Mezun olup işini eline aldığında da evleneceğin adama layık olup olmadığını hiç düşünme, asıl sana layık olan bi adamla evlen.. Üzülme canım, sen eksilmiş değilsin, aksine çok güvendiğin yücehanla yaptığın bu hata seni fazlalaştırdı hayata karşı, olgunlaştırdı.. Artık insanlara bu kadar kolay ve çabuk güvenmezsin bu da seni güçlü kılar..

bekaret çok önemlidir kimse hafife almasın hafif alına alına kızlar yanlışlıklara yöneliyo lütfen basit gibi yorumlamayın erkekler yapıyor kadında yapar ne demek kimse yapmasın ama erkek yapıyo bende yapayım mantığı mantıksız tır bu mantıkla bakılırsa herkes çok hatalar yapar ayrıca evlenmeden bu tip ilişki yaşanırsa devamıda gelir..

Bence de toplumda sizin gibi bekaretin çok önemli olduğunu düşünen çok kişi var. Ama farklı görüşte olanlar da olabilir tabi ki. Ben bu farklı düşünenler çoğalırsa daha iyi olur kanısındayım.

Ben kendi adıma, sırf erkek yapıyor diye, kadınlar da yapsın gibi bir çerçevede bakmıyorum olaya. Ama birini sevip, bekaretini o kişiye vermeye karar vermiş de olabilir insan. Daha sonra evlenir ya da evlenmez ya da evlenemez. Sırf bu nedenle de sıkıntı yaşamamalıdır, bu haksızlık olur kanısndayım.

Malesef acı veren klasik bir hikaye daha. Madem bekaret sizin için, aileniz için, toplum için önemli neden kendinizi sıkıntılı bir duruma soktunuz. Keşke duygusal hareket etmeseydiniz. Siz daha öğrenciyken evleneceğinizi düşünüyorsunuz, güveniyorsunuz. Ortada sözlerden başka hiçbir şey yok. İnsanlar nişanlılıktan ayrılıyor. O belki de sizin daha önce ilişki yaşamışken, onu kandırarak ilk ilişkinizin onla olduğuna inandırdığınızı (yani geçmişinizi onu kandırarak akladığınızı) ve onu evliliğe ikna etmek istediğinizi düşünüyordur. Onun yaşı da evlenmek için çok genç. 22 yaşında. Kimbilir ne zaman evlenmeyi düşünüyordur. Dolayısıyla aşırı tepkiselliği hem kandırıldığını düşündüğünden (erkekler evlenmeye gelince bu konularda oldukça hassas), hem de sorumluluk alıp sizinle hazır hissetmeden evlenmek zorunda kalacağından olabilir. Bana kalırsa siz masumiyetinizi mutlaka ona anlatın ama duygu sömürüsü yaparak değil, çok kırıldığınızı ifade ederek. İlk ilişkinizin onla olmadığını neden düşünüyor? Bunun bir belirtisi olmadı mı? Umarım herşey düzelir. Belki sizi anlar ama evlenmek için yaşlarınız çok genç.

Bence de toplumda sizin gibi bekaretin çok önemli olduğunu düşünen çok kişi var. Ama farklı görüşte olanlar da olabilir tabi ki. Ben bu farklı düşünenler çoğalırsa daha iyi olur kanısındayım.

Ben kendi adıma, sırf erkek yapıyor diye, kadınlar da yapsın gibi bir çerçevede bakmıyorum olaya. Ama birini sevip, bekaretini o kişiye vermeye karar vermiş de olabilir insan. Daha sonra evlenir ya da evlenmez ya da evlenemez. Sırf bu nedenle de sıkıntı yaşamamalıdır, bu haksızlık olur kanısndayım.

tamam senin dediğin gibi olsun.
sevdiği adama bekaretini vermiş olsun,bunun doğuracağı sıkıntılara mı katlansın?
bu haksızlığa mı uğrasın?
eğer senin dediğin gibi düşünüp yapmışsa sonuçlarına katlanacak gücü kendinde bulmuş demektir !

ve hayat öyle 'ben kendimi biliyorum,kim benim hakkımda ne düşünürse düşünsün''gibi toz pembe değil.
insana etmediğini,demediğini bırakmazlar.

sena arkadaş ben asla bilnçli şekilde belli bir yaşta buna karar verenlere söylemedim sadece bekaret nedir normal dir dersek kızlarımız lisede bunu normal görmeye başlar tabi belli bir yaşta herkes kararını verir ve isteidği gibi yaşar ama küçüçük işi olmayan ailesi duysa tepki vereceğini bile ke bunu yapanlar varsa buna kızıyorum benim kızım var bu tip ilişkiler bana ters geliyor bence herkes bazı değerlere sahip çıkmalıki kızlar küçük yaşlarda hatalar yapmamalı yani ben çok şaşırıyorum neden normal görüyim ki neden toplum normal görsün neden yani bana bunu açıklayın?

tamam senin dediğin gibi olsun.
sevdiği adama bekaretini vermiş olsun,bunun doğuracağı sıkıntılara mı katlansın?
bu haksızlığa mı uğrasın?
eğer senin dediğin gibi düşünüp yapmışsa sonuçlarına katlanacak gücü kendinde bulmuş demektir !

ve hayat öyle 'ben kendimi biliyorum,kim benim hakkımda ne düşünürse düşünsün''gibi toz pembe değil.
insana etmediğini,demediğini bırakmazlar.

İyi de, ben anlayamadım sizi. Olan olmuş zaten. Ben dedim diye olmuyor ki.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun diyorum..Böyle bir adamla evlenmemişsin iyiki evlendiğindede başkalarına inanıp boşanmak isterdi eminim kişilik bozukluğu vardır bu admda..İstediğini elde etmiş ve çekip gitmiş olay bundan ibaret..İnsan olmayan birinden özür beklememelisin bence.. Okuyorsun ne güzel derslerine verip kendini düşünmemeye çalış artık yapabileceğin birşey yok bu durmda..Bir senin başına gelmiyor birsürü insan var Namus iki bacak arasında değil erkeklerin yamadığı şey kalmıyor evlenicegi bayandan bekaret bekliyor..Böyle insanlara çamurun içinden çıkıp gelen çirkef kızlar yaraşır anca..Kendini üzme çaresiz bir dert değil çaresi var canımm..Ayrıcada o kız senin yanına nasıl geliyo ne yüzle ben olsam evire çevire döver azda olsa içime su serpedim..İyi bir çeris peris et onu bence başkalarının ilişkilerinede göz dikmesinn.....

sena arkadaş ben asla bilnçli şekilde belli bir yaşta buna karar verenlere söylemedim sadece bekaret nedir normal dir dersek kızlarımız lisede bunu normal görmeye başlar tabi belli bir yaşta herkes kararını verir ve isteidği gibi yaşar ama küçüçük işi olmayan ailesi duysa tepki vereceğini bile ke bunu yapanlar varsa buna kızıyorum benim kızım var bu tip ilişkiler bana ters geliyor bence herkes bazı değerlere sahip çıkmalıki kızlar küçük yaşlarda hatalar yapmamalı yani ben çok şaşırıyorum neden normal görüyim ki neden toplum normal görsün neden yani bana bunu açıklayın?

Ben cinsellik normal bir şey olduğu için, keşke toplumda bekaret bu kadar önemli görülmeseydi diye düşünüyorum. Ama, toplumda önemli görüldüğü sürece tabi ki, genç kızlarımızı korumak, uyarmak, eğitmek zorundayız. Artı, bana göre daha da önemlisi, uygun bir şekilde doğum kontrol yöntemleri hakkında da bilgilendirmemiz lazım onları. Çünkü, bekaret ne kadar önemsenirse önemsensin, şunu da biliyoruz ki, ama bugün, ama geçmişte, evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamış, hatta hamile kalmış kadınlar olmuştur ve olacaktır (onaylama anlamında değil, böyle bir gerçek var anlamında söylüyorum). Ve bu insanlar, daha da kötüsü, evlilik dışı doğan çocuklar hep acı çekmişlerdir.

Benimki olmayacak duaya amin demek belki, ama keşke bu konu bu kadar önemsenmese diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Konu sahibi arkadaş, konu dışına çıktım ama kusura bakma.

Ben cinsellik normal bir şey olduğu için, keşke toplumda bekaret bu kadar önemli görülmeseydi diye düşünüyorum. Ama, toplumda önemli görüldüğü sürece tabi ki, genç kızlarımızı korumak, uyarmak, eğitmek zorundayız. Artı, bana göre daha da önemlisi, uygun bir şekilde doğum kontrol yöntemleri hakkında da bilgilendirmemiz lazım onları. Çünkü, bekaret ne kadar önemsenirse önemsensin, şunu da biliyoruz ki, ama bugün, ama geçmişte, evlenmeden önce cinsel ilişki yaşamış, hatta hamile kalmış kadınlar olmuştur ve olacaktır (onaylama anlamında değil, böyle bir gerçek var anlamında söylüyorum). Ve bu insanlar, daha da kötüsü, evlilik dışı doğan çocuklar hep acı çekmişlerdir.

Benimki olmayacak duaya amin demek belki, ama keşke bu konu bu kadar önemsenmese diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

Konu sahibi arkadaş, konu dışına çıktım ama kusura bakma.

keşke toplumda bekaretbu kdar önemli olmasydı....mı??
bunu nasıl söyleyebilysunuz anlamayrum açıkcası
ozaman sizin dediginiz olurdu işte
sahipsiz cocuklar gecelik ilişkiler olurdu
kimse diger dünyayı düşünmüyo mu ya?
herkes bu dunya için zevkler için mı yasıyo
siz böyle düşünürseniz toplum ileri gitmez
iyice yozlaşır.................................
insan namausu için yasar benim bildiigim
tabiki önemli olcak
bazı ınsaları ve düşünceleri anlamak çok zor kusura bakmayın:26:

tabiki önemli olcak

Bu benim düşüncem, siz farklı düşünebilirsiniz tabi ki.

tabiki önemli olcak

namus=kızlık zarı bu mudur yani?
insan yanlış kişiyi sever ve bi hata yapar, ya da sevdiğiyle isteyerek yapar ve onunla evlenir vs. gibi durumlar evlenmeden bekaret kaybedildiği için namussuzluk mudur? bence bu kadar kesin yargılar da yanlış. her şey insanlar için, her şey gelebilir insanın başına. durumun içeriğini bilmeden evlenmeden bekaretini kaybettiği için bi insanı namussuzlukla yargılamak çok acımasızca...
şunu da belirtmeliyim ki bu işi basitleştirip gelişmişlik adı altında tek gecelik ilişki vs. tarzındaki durumlardan bahsetmiyorum. ama bu kadar kesin net önyargıları da doğru bulmuyorum. anlamaya çalışmalıyız insanları, olayları...

Canım birşeyi çok merak ettim..
Senden böyle nefret etmesini sağlıcak tek şey eski erkek arkadaşın büyük bir ihtimal ona birlikte olduğunu felan söylemiştir yada bu tarz bir yakınlaşma yaşadığınızı...
Aklıma takılan ise sen bu çocukla birlikte oldun dimi?
Ee bu çocuk o zaman anlamadımı senin kız oluğunuda bu hakaretleri etti?

ya arkadaslar bekaret bacak arasinda olan bisey deyildir, beyinde biten biseydir ya..
erkekler yapar yapar sonra kiz olsun ister evlenmek icin.. mantiga bakin...

ya arkadaslar bekaret bacak arasinda olan bisey deyildir, beyinde biten biseydir ya..
erkekler yapar yapar sonra kiz olsun ister evlenmek icin.. mantiga bakin...

Hiç sorma..
Erkeğin elinin kiridir ama kadın yaparsa direk damga vururlar..
Nasıl örümcek kafalı bir toplumda yaşıyoruz anlayamadım..
Aslında bu çok doğal birşey..
Biz kadınlar olaya cinsellik yönündende bakmıyoruz erkekler gibi..
Bizim için o an özel bi an oluyo..
Birlikte olduktan sonra bizim kafamızdaki düşünce şu oluyo ' Tamamen onun oldum, onunla tek bi vücut oldum vs..'
Yani bu bile bizim için önemli bi olay..
Biz buna güzel ve duygusal bi açıdan yaklaşıyoruz..
Ama erkekler öyle mi?
Bir çoğu sırf cinsellik yönüyle bakıyor bu olaya..

Bu bizim için güzel, özel bir duyguyken onlar için yataktan kalkınca iş bitiyor..

Bak acikca yazmissin, bana kizma ama bende sana acikca bir seyler söylemek istiyorum... Simdi sen üniversite okuyan bir kizssin.. Cahil degilsin, aptal degilsin vs... vs.... vs...... öyle degilmi? Ne yani seninle evlenmek isteyen ciktigin her erkekle beraber olmak zorundamisin,,,, hayir degilsin.... Burda sözüm sana degil bütün genc kizlara... NEDEN KENDINIZI EVLENDIGINIZ ERKEGE SAKLAMIYIORSUNUZ.. Bu sitede bir cok bu yüzden dert yanan kizlar var okudum bazilarini... Kusura bakmayin ama ben bir bayan olarak ERKEKLERE kendimi bu sekilde evlenmeden nikahsiz asla kirletmezdim resmen zina ya bunu nasil yapabiliyorsunuz aklim bir türlü almiyor... Bide burda gelip dert yaniyorsunuz... O erkek seni artik aramaz sanmiyorum cünkü hevesini almis hic bekleme yazik etmissin kendine gülüm.... o kiz arkadasinda hem tanistir hem kötüle ne bicim bir arkadasmis öyle.. Hele o eski sevgilin ne diye seni rahatsiz ediyor bitmis bir olay demekki sende onunla görüsüyorsun.. Bide söylemisin ona gitmis orada bulmus bilmem ne. ne. ne. ne. ne.
Kusura bakma ama daha onu bekliyorsun, zaten sana deger verseydi beraber olmussun sahib oldugu bir kizi birakmazdi sirf yapmadigin bir hatadan dolayi...

DEDIGIM GIBI HEVESINI ALMIS SENDEN, EGER BÖYLE BIR SEY YAPMASAYDIN ONA DAHA COK CEKICI GELIRDIN::::

SÖZÜM GENC KIZLARA KENDINIZI BU SEKILDE DUYGUSUZ RUHSUZ IGRENC ERKEKLERIN SIZI KIRLETMESINE IZIN VERMEYIN. KENDINIZE YAZIK EDERSINIZ....

yaşına rağmen bazı şeyleri (hatta çoğu şeyi:kkk:) çok hızlı yaşamışsın...
sana göre normal olan şeylerin yeni (!) erkek arkadaşına anormal gelmesini de doğal karşılaman lazım..
hakaret etmesi falan yanlış belki ama benimle 1 aydan sonra beraber olan insan geçmişte de benzer şeyler yaşamıştır belki diye düşünüyor olabilir.
kısacası bu iş yaş...
geriye bakmamanı ve az yavaş olmanı tavsiye ederim:6:

Hiç sorma..
Birlikte olduktan sonra bizim kafamızdaki düşünce şu oluyo ' Tamamen onun oldum, onunla tek bi vücut oldum vs..'
Ama erkekler öyle mi?

Bu bizim için güzel, özel bir duyguyken onlar için yataktan kalkınca iş bitiyor..

Herkes düsüncesinde özgürdür..... Ben evlenmeden bir insanin beraber olmasini yanlis buluyorum günah zina bu örümcek kafalimi olmak...Kimseye hakaret edemessiniz.... Acaba örümcek kafasiz olmak her ciktigin erkegin altina yatmakmidir ????

Hiç sorma..
Ama erkekler öyle mi?

Evet malesef öyle.. bu zihniyet oldugu sürece daha neler neler duycaz görcez yasicaz :(

Back
X