Biri acilen bana yardım edebilir mi?

O dengesiz adam, duruşmadan sonra full kararlılık ile dörtnala bekar hayatına koşacak, 2 bin TL ye babalık yaptım sayacak kendini. Çöpsüz üzüm olarak sıyrılıverecek, çocuk sorumluluğunu bir miktar para ile sizin başınıza savacak, milyarlarca tazminat bayılmak yerine. İlerde pişman olacaksınız. Yine de siz bilirsiniz.

Üzmek istemem de imza atsa da dönebilir

Sizi umutlandırıp duruşmada hayır diyebilir

Bu nedenle dik durun
Ondaki bu potansiyeli bildiğim için stresim daha da artıyordu. Neyseki babam olaya dahil oldu. Babamı arayıp "tamam anlaşmalı olsun" demiş, babam da beni arayıp "halletiniz mi" diye sordu. Yan çizdiğini söyleyince babam sinirlendi ve tekrar aradı. "tamam imzalayacağım" demiş ama velayet konusunda istediği zaman görme izni istemiş. Ben de bu kadarına hakkı olduğunu düşünüyorum. Yarın bu iş bitecek inşallah.

Milyarlarca tazminat mı? Herkes Acun Ilıcalı ile evli değil, tazminat olarak çok da abartılı şeyler vermiyor mahkemeler. Makul tazminatlar veriyor. O nedenle konu sahibinin anlaşmalı boşanması en mantıklısı, uzamaz en azından.

Ne farkeder ki yahu? Adam babalık yapmayacak biri, eski konuları az biliyorum. Çocuk sorumluluğunu bir miktar para ile kadına verip kendi haldır huldur koşacak bekar hayatına, o kadar yaşattıklarından sonra. Bari para versin.

Üzerinde ev araba vs olsa peşine düşeceğim de zaten çulsuzun teki. Nafakayı da çıkarınca maaşı da anca kendisine yetecek. Bu durumda tazminat kararı çıksa bile tahsil edemeyeceğim. O yüzden anlaşmalı en iyisi.

Belge hazır. Sadece kendime nafaka maddesini kaldıracağım. Ama belge düzenlenmiyor. Gerçi ben kopyalayıp düzenlerim dedim ama kopyalanmıyor da. Bakalım belki avukat hanım insaf edip yardım eder.
Ya neden böyle bişey yapiyosunuz çocuklarıniz 18ini geçince nafaka falan kalmiycak elinize. Kaldırmayın kendinize nafaka maddesini 2 bin liranın 700er lirası çocuklarınıza 600u size olsun. Bakın pişman olursunuz geleceğinizi de düşünün

Ama ben anlaşmalı boşanmadan hemen sonrasında e-ticarete girmek için şahıs şirketi kuracağım. Bu durumda sigortalı ve hiç kazanmasam bile işyeri sahibi olarak görüneceğim. Eminim ki böyle bir durumda benim nafakamı iptal ettirmek için elinden geleni yapar. Bir de eski eşe nafaka konusu tartışmalı. Sınırlamak için yasa çıkacağı söyleniyor. Böyle olmasındansa en az 10 yıl boyunca düzenli ödeme yapacak olması daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…