- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Belge hazır. Sadece kendime nafaka maddesini kaldıracağım. Ama belge düzenlenmiyor. Gerçi ben kopyalayıp düzenlerim dedim ama kopyalanmıyor da. Bakalım belki avukat hanım insaf edip yardım eder.Duzenleme derken sartlari mi gozden gecirilecek? Ya da vekaleten biri dilekcemi yazacak anlamadim
Avukat eder tabi ki yardim ama panik oldun sanirim kuzum oda bunu anladi ustelik bugun pazar sinirlenmis olabilir,bence once bir sakin ol bugun dinlen guzelce (bosanacagin adam degisik bir tipse seni strese sokmustur ,oluyor boyle seyler)haftaici makul bir saatte once kendini ifade et vazgecer diye korkuyorum vs diye kendini anlat sonra istedigini soylersin oda yaparBelge hazır. Sadece kendime nafaka maddesini kaldıracağım. Ama belge düzenlenmiyor. Gerçi ben kopyalayıp düzenlerim dedim ama kopyalanmıyor da. Bakalım belki avukat hanım insaf edip yardım eder.
Kaldırmayın. Eğer anlaşmalı boşanacaksanız zaten tazminat da olmayacak galiba. Kaldırmayın.Belge hazır. Sadece kendime nafaka maddesini kaldıracağım. Ama belge düzenlenmiyor. Gerçi ben kopyalayıp düzenlerim dedim ama kopyalanmıyor da. Bakalım belki avukat hanım insaf edip yardım eder.
Avukatım haftaiçi de cevap vermiyor dert etmeyin. Cevaplanmamış en az 20 sorum var. Defalarca aradım, çok nazik bir şekilde randevu talep ettim bir çok kez. Kalktım pandemi döneminde bürosuna gittim, davalarım var beni bekleme dedi. Yani avukat hanım için üzülmeniz ve atarlanmanız çok yersiz. Zaten konum bu değil. Benim derdim bana yeter, avukat duyarı dinleyemem.Zor durumda olabilirsiniz.
Duygu durumunuzu anlıyorum.
Ama avukat hanım sizin kocanızın keyfine göre davranmak zorunda değil.
Bugün pazar. Izin gününde insanlar doya doya uyumak ister falan.
Siz de buna anlayış göstermek zorundasınız.
Koca kişisinin dengesizliği onun sorunu değil..
2 bin tlye razı oldu. Ben zaten pazarlık payı kalsın fiye 2.5 istemiştim. Yani o 500 tl umrumda bile değil. Bir an önce imzalasa da bu stres bitseKaldırmayın. Eğer anlaşmalı boşanacaksanız zaten tazminat da olmayacak galiba. Kaldırmayın.
Avukatım haftaiçi de cevap vermiyor dert etmeyin. Cevaplanmamış en az 20 sorum var. Kalktım pandemi döneminde bürosuna gittim, davalarım var beni bekleme dedi. Yani avukat hanım için üzülmeniz ve atarlanmanız çok yersiz. Zaten konum bu değil. Benim derdim bana yeter, avukat duyarı dinleyemem.
Tazminat alabilmek için yeterli deliliniz varsa, bence siz yanaşmayın anlaşmalıya. Bi arkadaş diğer konuda demişti, bu adam size 3 teklif ediyorsa bilin ki 5 kazanacaksınız.2 bin tlye razı oldu. Ben zaten pazarlık payı kalsın fiye 2.5 istemiştim. Yani o 500 tl umrumda bile değil. Bir an önce imzalasa da bu stres bitse
İnan o kadar bunaldım ki ciddi anlamda stres yüklüyüm. Tazminatta hiç gözüm yok. 2 bin benim kiramı ve faturalarımı hayli hayli karşılar. Bana da yeme içme masrafı kalıyor. Bu kadarı bana yeter de artar bile. Bir de sürekli karar değiştiren, iki cümlesinden birinde yalvaran bir adam. Al bak şimdi arayıp ağlıyor çocuklarımın yanında. Yarına kadar elli kez umutlanıp yalvarma moduna girer çıkar. O yüzden bu imza hemen atılsın ve nefes alayım istiyorum.Tazminat alabilmek için yeterli deliliniz varsa, bence siz yanaşmayın anlaşmalıya. Bi arkadaş diğer konuda demişti, bu adam size 3 teklif ediyorsa bilin ki 5 kazanacaksınız.
Belgenin formati ne ?
Ayy oldu resmen, çok teşekkürlerPdf de degisiklik yapamazsin , google da pdf to word yazip arama yap , kardina bedava sayfalar cikacak , orda yukle dosyani worde cevir , sonre degisikligi yapip print alabilirsin
Rica ederimAyy oldu resmen, çok teşekkürler
Avukatım haftaiçi de cevap vermiyor dert etmeyin. Cevaplanmamış en az 20 sorum var. Defalarca aradım, çok nazik bir şekilde randevu talep ettim bir çok kez. Kalktım pandemi döneminde bürosuna gittim, davalarım var beni bekleme dedi. Yani avukat hanım için üzülmeniz ve atarlanmanız çok yersiz. Zaten konum bu değil. Benim derdim bana yeter, avukat duyarı dinleyemem.
2 bin tlye razı oldu. Ben zaten pazarlık payı kalsın fiye 2.5 istemiştim. Yani o 500 tl umrumda bile değil. Bir an önce imzalasa da bu stres bitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?