- 24 Eylül 2013
- 9.844
- 32.220
- 748
- Konu Sahibi 1okaliptus
- #41
Bide bize mi soruyorsunuz ne yapalım diye? Size böyle davranan kadına Balayından sonra altın veren birinin bunları sorması Normal gerçi... şaka gibisiniz.Arkadaşlar merhaba,
Beni tanıyanlarınız vardır muhakkak meşhur kaynanazede okalip.
Gelelim konumuza;
Bu zatı muhterem bi kaç gündür eşimle ve benle konuşmuyordu.
sebebi ise bizi olur olmaz zamanlarda (gece-gündüz,görüntülü şekilde) sürekli arayıp rahatsız ettiği,beni sürekli aşağıladığı,için ona tepki göstermemiz. Aslında bi dolmuştuk oda bahanesi oldu. Yaptıklarının yanında bizi sürekli araması cok cok ufak bir detay. Neyse; çok mutluyduk bu arada ve hiç olmadığımız kadar huzurlu.
Az önce eşimin telefonu çaldı bizde hatasını anladı bunun için aradı diye düşündük. Garibim eşim açtı telefonu merhaba nasılsınız demeye kalmadan benim borç paraya ihtiyacım var altınlarınızı bana verir misiniz? Dedi.
Ben tabi şok.
eşim hiç verme taraftarı değil. (Kendisinin 4 dairesi yazlığı arabası ve aylık kişisel bakımlarına ayırabileceği ciddi sayılacak bir bütçesi var,biz evlendiğimiz zaman kendisinin bize destek olmayışı,kendi evinde kiraya geçmek istediğimizde size güvenemem bugun öder yarın ödemezsiniz diye karşılık vermişti bizde farklı bi yere kiraya geçtik tabiki. ) yani siz bu durumda ne yaparsınız? Acil bi konu vs dedi acıkcası detayını sormadım sormak gelmedi içimden. Elimdeki 3 kuruşluk güvencem olan altını vermek istemiyorum. Ve şöyle bir durum var ki bizden bu altınları balayımızdan sonra istedi koştura koştura gittik verdik ihtiyacı var diye bi kaç ay önce borcun çeyreğini verebildi ancak. Yani kısacası hala bize borçlu. Ne yapacağım siz olsanız ne yapardınız ?