Biri bana cevap bulabilir mi?

stikle

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
158
69
Saclarimi yillardir altin sarisi renginde boyuyorum, nisanlimla tanismadan tanistigimda sozlenip nisanlandigimdada hep boyleydi degistirmeyide dusunmuyorum ama bu kayinvalideme cok batiyor.
Her seferinde neden boyuyorsun boyama tarzinda konustu, bir keresinde ustu kapali bir sekilde sari sac rengini yollu kadinlar boyara bile getirdi.. bir tanidigi sariya boyamis sacini ve kadin hakkinda natasalara benzemis dedi, ben sok :)
Simdiii yarin gorusecegiz ve bana diyecek ki dip boyan gelmis (neredeyse her seferinde der)(cok az cikti ama boyamak icin daha az cikmis durumda) bende diyecegim ki evet anne boyayacagim.. o'da klasik cevap diyecek ki boyamasanaaaa, niye boyuyorsuuuuuuun
e bu seferde bende okkali bir cevap vermek istiyorum ama ne desem bilemiyorum (bu arada nisanlimida dolduruyor bu konuda, nisanlimda boyama boyama boyama demeye basladi daha kocam degilsin bir dur bakalim deyince ozaman evlenince boyamassin hayatim demeye getirdi)
Bana biri fikir versin lutfen ne diyebilirim, ben boyle begeniyorum demek yetmiyor cunku kadina

Bence de boyama:KK53:
Saka saka :KK48:boya ya ne karisir ki buna kayinvaliden?
Bi soylesin iki soylesin sonra sussun. Ne bu surekli laf sokmalar. Anlamiyorum ya. Gencsin tabi ki bakim yapcaksin.

Beni böyle seçtin böyle sevdin de nisanlina neyse onu halledersin

KV ye ben sarı seviyorum x de beni böyleyken tanıdı sevdi de kestirip at uzatma polemige girme

Hatta lafını söyle VC ye git

yıllardan beri böyleyim şuan için değiştirmeyi düşünmüyorum..
sarı saçı çok severim oğlunda saçlarıma vuruldu zaten :-) de..
onları ilgilendirmez ya..

sadece kayınvalide dese, he der geçersin, sabrının sonuna geldiğinde de karışmayın bana lütfen dersin ama senin nişanlın da boyama demeye başlamış.
insanlara böyle dayatmalar yapmak hiç hoş değil, kendini böyle beğeniyorsun, yeri geliyor annemize babamıza "bana karışma" diyoruz.
ne desen de susmaz bence! nataşa benzetmesi ise çok çok ayıp.

Saclarimi yillardir altin sarisi renginde boyuyorum, nisanlimla tanismadan tanistigimda sozlenip nisanlandigimdada hep boyleydi degistirmeyide dusunmuyorum ama bu kayinvalideme cok batiyor.
Her seferinde neden boyuyorsun boyama tarzinda konustu, bir keresinde ustu kapali bir sekilde sari sac rengini yollu kadinlar boyara bile getirdi.. bir tanidigi sariya boyamis sacini ve kadin hakkinda natasalara benzemis dedi, ben sok :)
Simdiii yarin gorusecegiz ve bana diyecek ki dip boyan gelmis (neredeyse her seferinde der)(cok az cikti ama boyamak icin daha az cikmis durumda) bende diyecegim ki evet anne boyayacagim.. o'da klasik cevap diyecek ki boyamasanaaaa, niye boyuyorsuuuuuuun
e bu seferde bende okkali bir cevap vermek istiyorum ama ne desem bilemiyorum (bu arada nisanlimida dolduruyor bu konuda, nisanlimda boyama boyama boyama demeye basladi daha kocam degilsin bir dur bakalim deyince ozaman evlenince boyamassin hayatim demeye getirdi)
Bana biri fikir versin lutfen ne diyebilirim, ben boyle begeniyorum demek yetmiyor cunku kadina
En güzel en okkalı cevap :hiç cevap verme,bidaha derse yine verme bidaha derse hafiften gülümse geç

Bi cevap vermemek ve doğru bulduğunuzu yapmak bence en okkalı cevap... Şimdi bişey söylesen ''dilli'' der arkandan.. En fazla ''Beni böyle sev'' de geç :)

bunu söylemekten ne zaman vazgeçeceksiniz? ben yakın zamanda saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum de. kapasın çenesini

vitrinime değil iklimime gel de :)
yada duymamazlıktan gel.. söyler söyler susar herhalde.. seni değiştiremeyeceğini anlamış olur..

Cevap vermeye tenezzül etmezdim. Ortada onu ilgilendiren bir durum yok. Fikrini söyledin sus yani artık. Herkes duracağı sınırı bilmeli.

gencim, güzelim şimdi boyatırım hevesimi alırım, yaşlanıp sizin yaşınıza gelince, boyamam nasıl olsa deyin :KK66:

Deki ona;
haklısın annecim bende cok sıkıldım. şu renge boyatıcam bukez ne dersin ..( sana hıc yakışmayacak , asla ıstemeyecegı bır renk soyle :)) :KK76: üstü kapalı bişekilde zopanı göstermiş olursun..
Millette ne kaynanalar var yahu :eek: bende röfleliyim , nezaman koyu renge döneyım desem kv sakın , ben seni öyle sevdım hadı yakışmazsa hadı çirkin olursa der :KK70: sevıneyımmı üzüleyımmı her defasında bılemem :KK11:

laf soktun olay büyüyecek kavga çıkacak
nişanlınla aranız daha beter olacak
ağrısız başını ağrıtacaksın canım
nişanlına kocammısın ki diyerek hata yapıyorsun
evlenince bütün hıncını alacak canım
onun yerine niye beni değiştirmeye çalışıyorsun
senle sevgiliyken böyleydi bir şey demiyordun
kestirip atma konuyu çözmeye çalış canım
nişanlına tersleme
kaynana tatlı dille bu saçımın rengi niye sizi bu kadar rahatsız ediyor dersin

X