biri bana "kısa boylusun" desin

o konuyu da biliyoruz loca cım
o zaman yazmadım ama
şimdi görünce yazayım dedim
boy kompleksi işte aslında boyunu normal oldugunu biliyor ama
uzunsun lafını duymak istiyor
Allah ım 161 boyum var çok da memnunum

madem cok istiyosun buyur cnm:
kisa boylusunn
bunu duymayi isteyenlerinde olabilecegini hic dusunmemistim

aynı boyda ben -tatlicadiarzu-
topuksuz giydiğimde, kocamın yanında yer cücesi gibi hissedip ve fekat heç çaktırmıyorumsempatiksalakcinni

ne istiyodun.. hee pardon; ''KISASIN''

anlamadığım insanlar sanal alemdekilerin görüşleriyle kendilerini nasıl tatmin ederler
ben görmedim ki boyunu uzun desem neye yarar kısasın desem neye yarar
görmedim çünkü seni
gerçek hayatta görsem amenna

aynı boydaymışız :lepi: bizim içimiz 1.90 hıh -tatlicadiarzu-

kısasın diyemeyeceğim kusura bakma .sen kısaysan ben 157 boyla cüce miyim? keşke ben de 165 olsaydım. babetimi de giyerdim, topuku ayakkabımı da.şu an çoğunlukla topuklu giyiyorum.daha ne istiyorsun? ki 165 lik boyla ne uzunsun ne kısasın.normalsin normal.

kızlar işaretlediğim yeri özellikle yazdım konuyu açarken açıklaması bu canlarımkaydirigubbakcemile5

boyun kısa SANIRIM canım kısa boyun dezavantajları neler sölede soğuyaım bundan

kisa boyun dejavantaji fln yoktur sen kendi kendine sorun edersin ve bu dezavantajlari kendin yaratirsin,

talm olarak ne istediginide anlamis degilimki giy topuklunu gez anacim kim ne derse desin aklinda duracagina ayaginda dursun

uzun değilsin, kısa da değilsin.. TR standartlarındasın.. çok yüksek topuk giyiyorsan öyle gösteriyor olabilir.. :uhm:

yok canım yaa 5 cm lik aldım ilk aldığım ayakkabıyı sora gittim onu kestirdim 3 cm oldu onunla gördüler beni teyzemler sakın giyme diyolar yaa düşünebiliomusun

fazlasıyla hemde sizden destek bekliyorum işte anlayın beni
yok yaşım 20 canım ay sizinkilere kurban olayım bzimkilerde giyme diyolar uzun oluyonuz diyolar
babetten yüksek topuğa birden geçtiysen öyle görünmüş olabilirsin çevrendekilere... babetlerde sıfır topuk var çünkü... ama boyun normal bence...hem boylu poslu olsan ne olur ki ; ne güzel işte :)
evet canım birden geçtim sanırım ondan.
yorum için teşekkürler

heh işte aynı düşünceye sahip olduğum biri..çoğu erkekden uzun oluyorum gerçekten hiç hoş değil

hayatta en büyük derdiniz bu olsun...

zaten bu kadar taktığınıza göre başka derdiniz yok...
olsaydı basit birşeyi bu kadar büyütmezdiniz...

200 kişi yetmedi 500 kişi mi söylemeli kısasın sen diye??
bence sen kendine 1,80 ve üzeri boyda arkadaşlar edin.
pigme olduğuna inanırsın bu duurmda.

ah keşke canım yaa ama nakis gibi arkadaşlarım hep 155 falan uzunlarla arkadaşlk etsem çok ii olcak ama pigme de değilim ya pigmelerin boyu kaç ki 155 ise süper ohh şöle 10 cm topuklu giy tam normal boy olan 165 olur insan çok isterdim
devlet meselesi mi bu herkes alıyo seni karşısına konuşuyor bunları şaşırdım bilmiyorumkismile

yani sanki.....bunu diyen teyzminde kızı var benle yaşıt boyu 168 falan ama kızına hiç uzun demiyor bizim sülalede uzun olanlara gülüyolar uzunlar kızmasın ama bizimkilerin cahilliği bu...teyzem kendi kızına hiç uzun falan demio ses çıkarmıo sürekli bana dio

boyun çok uzun deyince kısa olduğumu mu idda ederim acep bilmiomki kafam karışık
işte bu cümleden nefret ediyorum..uzun boylusun diyince biri bana utanıyom ya saçma bulmayın lütfen bu benim psikolojim ama gerçekten durum böle napcamı bilmiom hele gelin olsam ne giycem acaba kara kara da onu düşünüom

daha önce de boyunun uzun olmadığını söylemiştik ikna olmuştun

yine mi uzun hissetmeye başladın? :bbo:

yine başladım canım of of takıntı öle ha deyince geçmiomuş

kirpiye yavrusu pamuk gelirmiş ama
annenizde gözünde amma büyütmüş sizi
benim boyum 1.71
topukluda giydim mi öyle 2-3 cm giymem En az 8-10 cm giyerim.Gayette iyi hissediyorum kendimi.Keşke 5-10 cm daha uzun olsaydım.
Ya senin çevrendekiler aşırı kısa, yada benim çevremdekiler standartın üzerinde uzun.

180 lik mankenler bile topuklu giyiyor o boylarıyla.. bence boyun gayet standart.. benim boyum 167 bende giyerim arada topuklu... eşimden kısa olduğum için hoşuma gidiyor..
bence bu kadar takma kafana... annene teyzene falan da kulak asma boşver..

canım bu resimdeki sensin galiba hımm demek ben gelinlik giysem 2-3 cm topukluyla bu resimden daha kısa olurum herlde eşinin boyu kaç.daha uzun olupta ne yapcan allah aşkına canım ya sana ne faydası var ciddi ciddi soruomkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…