biri bana "kısa boylusun" desin

uuzn boyun güzel yanlarını duymak istiyorum bu konuda rakadaşım kaç kere sölicem

ben 1.73'üm ama sürekli topuklu ayakkabı giyiyorum topuksuz ayakkabı sayım kısıtlıdır. bir iki tane babet falan. içini rahatlattı mı biraz boyumu uzun göstersin diye değil de hoşuma gidiyor estetik geliyor, topuklu ayakkabı giyince helede uzun boyluysan çok gösterişli oluyosun belki bundan dolayı demişlerdir gösterişli gözükme diye kaydirigubbakcemile3 benim annem de hep söler

canım benim annen giyme mi dyor benimki gibi gösterişten değil bebeğim yakışmıyor diyorlar resmen..topuklu kısa boylulara yakışıomuş olaya bak ya

Yahu 10 cm topuklu bile giysen olsan olsan 175 olursun daha ne?

2 konunda da bir sürü şey söylendi ama hala ikna olmuyorsun.

Uzun değilsin, kısa da değilsin ne güzel işte ideal boyun var.

Dert arama kendine üstüne düştükçe daha fazla takıntı yaparsın ki yapmışsın zaten fazlasıyla.
Baktın olmuyor illa kısa olduğuna kendini inandırmak istiyosun al kağıdı kalemi eline başla yazmaya:
Ben Uzun değilim, Ben uzun değilim, ben uzun değilim ....... İkna olana kadar yaz

Hey Allah'ım ya ben 157lik boyla napayımdelikafadulden

yellowbomb
hala ergenliği atlamışsın canım
neden mi hala dışgörünüşünle ilgili sorunlarını çözememişsin
beğenmiyorsun kendini
o yüzden bu forumda ne kadar insanlar mantıklı olsa da bir psikolog kadar yardımcı olamazlar sana

iyi de sen uzun boylu değilsin ki sana uzun boyun güzelliklerinden bahsetsin insanlar

hayır ben 1.64 üm ve topuklu giyiyorum bi süredir. kimse bana dev anası muamelesi yapmadı.

anlamadım ki neden böyle diyor çevren? lunaparklardaki tahtabacakların kullandığı sopaları mı alıyosun ayaklarının altına ?nasıl bi topuklu giyiyosun ki insanları ürkütüyosun sen bacım.

bak gerçekten uzun boylu değilsin hatta yeni nesille karşılaştırırsan kendini kısa bile olduğun söylenebilir.

1.72 Boyum... Sen 1.65 i Kafana Taktığına Göre Ben Ne Yapmalıyım Peki?? :umursamaz:

Bence Fazla İrdeleme..

ah canım keşke sorunları atlatabilmek bir kalemi ele alıpta yazmakla çözülebilse....buarada seni yakalamışken sorayım boyundan şikayetçimisin kısa boylusun ve bunun sana sağladığı olumsuzluklar neler...olumsuzlukları soruyorum çünkü daha fazla özenmek isteöiyorum kısa boya

konuyu şaşkınlıkla okudum canım.yukarıda sen kendin yazmışsın işte.''uzun boyun güzelliklerini yazın,boyumu sevebileyim'' diye.senin zaten rahatsız olunupta sevilemeyecek,onu kabullenmeye çalışacak bir boyun yokki.boyun 165 arkadaşım 1 85 değil!
sen cevrene hep ben uzunum keşke uzun olmasaydım topuklu giyince uzun duruyorum falan diyorsan onlarda kendini uzun görmekten mutlu olduğunu düşünüyor diye sana uzunsun diyorlardır.mesela teyzenin kızı 168 ken kendı kızına bir şey demeyip sana uzunsun demesi bence bunu gösteriyor.
takıntı olcak bir şey değil.ailende herkes 150 cıvarındaysa sana uzun dıyebilirler ama dışarıda senden uzun birçok bayan görüyorsundur.senin topuklu boyunda normal boyda kişiler görüyorsundur.nasıl bu düşünceye kapıldın anlamadım.
birde boyuna göre kilon 2-3 kg fazla belkide o seni daha iri yapılı yapıyordur.birde 2 -3 cm topuk değil ya normal bir conversin bile 3 cm topugu var :)))

katılıyorum

Boyunuz gayet normal,ne uzun ne kısa.
Allah dermansız dert vermesin yeterki boyu postu bu kadar takıntı yapmayın,yani eğer bu kadar takılacak birşey olsa ben 1.52 boyum var,pigmeyim diye kendimi köprüden atardım

burada bu kadar insanı verem ettiğine göre, uzun boy takıntınla ailen çileden çıkmıştır.. o yüzden suyuna gitmek için demişler öyle.. 20 santim topuk bile giysen kısasın canım, uzunun güzelliklerini öğrenmek yerine, kısa boyunla mutlu olmaya bak.. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…