- Konu Sahibi yellowbomb
-
İyide, biz ne yapalım?
Uzun olduğunu düşünüyorsan giymezsin, düşünmüyorsan giymezsin... Bu kadar basit!
Değil mantıklı yorum, normal yorum yapılacak bir tarafıda yok konunun.
Madem takıntın var,psikolojin hashas git bir uzmana görün... şakkıdı
Aksi halde buraya böylesine bir konu açıyorsan; gelebilecek her tepkiye, her eleştiriye ve yoruma açık olmalısın...
uuzn boyun güzel yanlarını duymak istiyorum bu konuda rakadaşım kaç kere sölicem
akannehir
Kusura bakma ama; eğer sorunun cidden bu ise hakkaten normal biri değilsin...
ben 1.73'üm ama sürekli topuklu ayakkabı giyiyorum topuksuz ayakkabı sayım kısıtlıdır. bir iki tane babet falan. içini rahatlattı mı biraz boyumu uzun göstersin diye değil de hoşuma gidiyor estetik geliyor, topuklu ayakkabı giyince helede uzun boyluysan çok gösterişli oluyosun belki bundan dolayı demişlerdir gösterişli gözükme diye kaydirigubbakcemile3 benim annem de hep söler
nasıl bir yardım bekliyorum biliyomusun;
uzun boyun güzelliklerini yazın ,güzel yanlarını yazın bunları duyup boyumu sevebilmek amaç..evet arkadaşlar çok güzel yorumlar yapıyorlar hatta diğer konumda neredeyse atlatıyordum takıntımı ama 1 ay geçti aradan konuyu açalı ve tekrar oldu bu düşünceler bu seferde uzun boyun güzelliklerini paylaşmalarını istedim boyumu sevebilmek için olay bu yani bellimi olur beşki bu konuda ki yorumlardan tatmin olurum..çok duydum nette bazı sorunları özellikle psikolojik sorunlarını aşabile..belki bende öle olurum...hastamısın demek hor görmek bence derdi olan bir insana gidipte hastamısın demek günah bile olabilir sana
senin gibilere hastalığını sölemeyegörceksin zaten mazallah yakınlarında biri hastalık konusunda senin eline düşmesin sakın...böle hor görüp verem edersin hastayı
Yahu 10 cm topuklu bile giysen olsan olsan 175 olursun daha ne?
2 konunda da bir sürü şey söylendi ama hala ikna olmuyorsun.
Uzun değilsin, kısa da değilsin ne güzel işte ideal boyun var.
Dert arama kendine üstüne düştükçe daha fazla takıntı yaparsın ki yapmışsın zaten fazlasıyla.
Baktın olmuyor illa kısa olduğuna kendini inandırmak istiyosun al kağıdı kalemi eline başla yazmaya:
Ben Uzun değilim, Ben uzun değilim, ben uzun değilim ....... İkna olana kadar yaz
Hey Allah'ım ya ben 157lik boyla napayımdelikafadulden
nasıl bir yardım bekliyorum biliyomusun;
uzun boyun güzelliklerini yazın ,güzel yanlarını yazın bunları duyup boyumu sevebilmek amaç..evet arkadaşlar çok güzel yorumlar yapıyorlar hatta diğer konumda neredeyse atlatıyordum takıntımı ama 1 ay geçti aradan konuyu açalı ve tekrar oldu bu düşünceler bu seferde uzun boyun güzelliklerini paylaşmalarını istedim boyumu sevebilmek için olay bu yani bellimi olur beşki bu konuda ki yorumlardan tatmin olurum..çok duydum nette bazı sorunları özellikle psikolojik sorunlarını aşabile..belki bende öle olurum...hastamısın demek hor görmek bence derdi olan bir insana gidipte hastamısın demek günah bile olabilir sana
Bence garip konularınızla siz verem edersiniz milleti şakkıdı
iyi de sen uzun boylu değilsin ki sana uzun boyun güzelliklerinden bahsetsin insanlar
hayır ben 1.64 üm ve topuklu giyiyorum bi süredir. kimse bana dev anası muamelesi yapmadı.
anlamadım ki neden böyle diyor çevren? lunaparklardaki tahtabacakların kullandığı sopaları mı alıyosun ayaklarının altına ?nasıl bi topuklu giyiyosun ki insanları ürkütüyosun sen bacım.
bak gerçekten uzun boylu değilsin hatta yeni nesille karşılaştırırsan kendini kısa bile olduğun söylenebilir.
aman yer cücesi sende:umursamaz:
kızlar bende feci şekilde boy takıntısı oluştu bunun sebebide topuklu ayakkabı merakı babet giyerken boyum normaldi ama nezamanki topukluya merak sardım ve giymeme kalkıştım annem teyzem kim varsa çok ciddi bişey varmış gibi beni karşılarına alıp "kızım sen topuklu giyme boyun normal topuklu giyincede çok uzun oluyon" diyorlar yani boyum da 165..normal im ama insanlar neden böle diyolar anyamaıyorum bıktım artık o topuklulara bakıp da iç çekmekten...şimdi hepiniz çok şaşırcaksınız 165 le uzun olmazsın ki diye ama böyle..gerçektende topuklu giyince kendimi dev gibi hissediyorum kilom da normal 60 kiloyum bu konuyu daha önce açmıştım sırf bu takıntıdan kurtulmak için ama yok yine kurtulamadım lütfen kızmayın kötü yorum yapmayın bana sadece mantıklı yorumlar yapın lütfen çünkü psikolojim bozuldu resmen yaa resmen bozuldu beni anlamanızı bekliyorum kötü yorum yapmadan bana uzun boyun güzelliklerini anlatın ki normal olan boyumu sevebileyim bıktım babet giymekten ..lütfen beni cesaretlendirin lütfen buna benzer 2.konuyu açıyorum çünkü gerçekten takıntının ötesine geçti bu durum topuklu ayakkabı giyen herkeze boyun kaç? demeye başladım ...diğer konum sizce uzunmuyum topuklu ayakkabıyı dert etmeden giyeyimmi idi...bu konum da bana uzun boyun güzelliklerini açıklamanız ve kısa boylu olduğumu bana mantıklı şekilde anlatmanız...lütfenn kötü yorum yapmayın üzülmek istemiyorum anlayın beni diğer konumda çok ağır şeyler dediler bana ciddi ciddi morlaim bozuldu..ama bu sefer böle olmasın ..duygularım saçma da gelse ağır itham ağır yorum istemiyorum lütfenn hemcinslerim olarak size rica ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?