biri bana "kısa boylusun" desin

yanımdaki erkekten kısa olmak benimde çok hoşuma gidiyor kaldıki sevgilimden kısayım ama topuklu giysem aynı olcaz...buarada sen topuklu giyince mi eşinden kısa oluyon mankenleri geç canım ya ben ev kızıyım mankenleri hiç örnek alamam topuklu ayakkabı konusunda onlar çok uzun olsada daha fazla dikkat çekmek için giyiyorlar topukluyu ben ne yapayım uzun boyu

arkadasim senide kirmak istemiyorum ama ben cidden ne yapmak istedigini anlamadim ban kisasin deyin diosun diyoruz yetmiyo kisa olmanin dezavantajlarini sayin diyosun ki sende cok uzun degilsinki bunlari bilmeyesin uzun boylularada ne ise yariyo diyosun hastamisin anlamadim? yani sen gercekten uzun degilsin kisada degilsin butun avantajlari ve dezavantajlariyla normalsin NORMAL..

takıntı bir çeşit hastalıktır...buadar büyüttüğüme göre hastayım demekkii..ama bukadar hor görme bence seninde başına gelebilir belli mi olur..başında olmadığın için anlayamassın

saka gibi gercektenkaydirigubbakcemile3
1.65 boyuna siz uzunmu diyosunuz yani
kimseye söylemeyin bence bunu

kisa boylu degilsin normal boydasin

2 gündür sitede bi boy konusudur almış başını gidiyor.
Allah başka dert vermesin...

Hee yav...

Ayrıca anlamadım 165 gibi bir boyun topuklu giyince neresi çok uzun oluyor... kafamçokkarıştı

Açıkcası okuyunca güldüm, yani konunun tutulacak bir tarafı yok.

Mahsus açıyorlar böyle konuları herhalde...

"Topuklu ayakkabı"yı da dert ettiniz ya 165'lik boya...

Ne diyelim artık...

dikkat çekmek istiyor işte

mahsus konu açınca elime ne geçcek acaba paramı kazancam çok merak ettim hiç aklıma gelmezdi:roflol: arkadaşlar özellikle rica ettim lütfen ağır yorum istemiyorum psikolojim çok hassas bu konuda anlamıyomusunuz üstüne basa basa söledim ..böle yorum yapacaksanız yapmayın mantıklı yorumlar istiyorum şu dertten kurtulmak istiyorum böle şeylere cevap vermicem

takıntı bir çeşit hastalıktır...buadar büyüttüğüme göre hastayım demekkii..ama bukadar hor görme bence seninde başına gelebilir belli mi olur..başında olmadığın için anlayamassın

ee madem hastasın doktora git ne yapalım biz psikolog değiliz biz

dikkat çekmek istiyor işte

hayırdır burda dikket çekip te karım nolcak ...paramı vercen bana..yada beni bu sitede dikkat çekti diye meşur mu etcen..çok komiksin loca yaa sana iyi davranmak istiyorum arkadaş olmak istiyorum ama sen hala üstüme geliosun

Bi kere boyun kısa değil normal hatta 1,2 cm uzun ,bu fikri kafandan çıkart boyun kısa değil .Ve 170 ve üstü boyda olanlar var .Belki 7,8 cm topuklu giyiyince türk kadınının standart boyunu aştığından çevrenden öyle tepkiler alıyorsundur .Sende 3,4 cm lik topuklular giyin canım .Bu da dert mi şimdi lmaz:

doktorada giderim nolcak yani ama burada çok mantıklı insanlar var önce onlardan yardım bekliyorum

tmmda nasil bi yardim bekliyosun duymak istedigin seyi herkes defalarca soyledi ( acaba gercekten duymak istedigin sey kisa oldugunmu bilemiyorum) hem burda hem onceki konunda.. biz seni tatmin edemiyoruz sen doktora gitme isini cok uzatma ayrica kimseninde seni hor gordugu fln yok

nasıl bir yardım bekliyorum biliyomusun;
uzun boyun güzelliklerini yazın ,güzel yanlarını yazın bunları duyup boyumu sevebilmek amaç..evet arkadaşlar çok güzel yorumlar yapıyorlar hatta diğer konumda neredeyse atlatıyordum takıntımı ama 1 ay geçti aradan konuyu açalı ve tekrar oldu bu düşünceler bu seferde uzun boyun güzelliklerini paylaşmalarını istedim boyumu sevebilmek için olay bu yani bellimi olur beşki bu konuda ki yorumlardan tatmin olurum..çok duydum nette bazı sorunları özellikle psikolojik sorunlarını aşabile..belki bende öle olurum...hastamısın demek hor görmek bence derdi olan bir insana gidipte hastamısın demek günah bile olabilir sana

İyide, biz ne yapalım?

Uzun olduğunu düşünüyorsan giymezsin, düşünmüyorsan giymezsin... Bu kadar basit!

Değil mantıklı yorum, normal yorum yapılacak bir tarafıda yok konunun.

Madem takıntın var,psikolojin hashas git bir uzmana görün... şakkıdı

Aksi halde buraya böylesine bir konu açıyorsan; gelebilecek her tepkiye, her eleştiriye ve yoruma açık olmalısın...

vereliniortak
Gereksizlikten başka birşey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…