• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri bana söylesin Komşularım neden böyle yapıyor?

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
954
27
48
İzmir
arkadaşlar ya lütfen biri bana bunun nedenini söylesin.Arabama hergün bir çizik atıyorlar.Bunu neden yapıyor olabilirler.kimseyle husumetim yok hergün yeni bir çizik haritaya çevirdiler.eşimle bu yzden kavga bile ettik.Arabam şimdi komple boya istiyor o duruma getirdiler.

komşularının haylaz çocukları varsa belki onlar yapıyordur:44:
yani aklı başında biri yapmaz bunu:26:

aaa ne kadar ayıp yaa.. fesatlıktan yapılıyor gibi geldi bana.. boyatmayın öylece kalsın nazar bozsun.:34:

Evet canım bizimde başımıza geldi bilmiyorum niçin yaparlar kim yapar fakat özellikle cizilmiş belli.. bizde çoçukların yaptığını düşünüyoruz.Yetişkin bir insan neden yapsınki :26::26::26::26::26:

sizin birisiyle husumetiniz olması gerekmiyor..hasta ruhlu insanların işidir..bir olay anlatayım..bizim komşunun oğlu vardı erkek kardeşimle yaşıttı o zaman 12 idi..depremden sonra bizim memlekete taşınmışlardı..kardeşim o çocukla sahilde gezinti yaparken yeni model çok lüks bir arabanın yanında durakladığını gördü..çok modaydı o zaman o model..heralde içinin dizaynına bakıyor diye yanına yaklaştı..malum erkek çocukları arabaya düşkün olur..ama o çocuğun demir parayla arabaya kocaman çizik atarken gördü ve arkadaşlığını bozdu..anlattığında çok şaşırmıştık..bu arada o çocuğunda babasının aynı marka ama eski model arabası vardı..o arabadan almak istiyorlardı ama çok pahalıydı..başka araba aldılar sonradan..

Hey Allahım yaa..

düşmalık olmasına gerek yok canım okadar çok ruh hastası haset insanlar varkii..

sen zarara uğradıkça onlar mutlu oluyor.. imkanınız varsa bence muhit değiştirin.

Tek sizin arabayı mı çiziyorlar yoksa komşularınızın arabasında da çizikler oluyor mu?Eğer genelde arabaları çiziyorlarsa çocuk işi ama tek sizin arabayı çiziyorlarsa size gıcık olan bir tanıdığınız olabilir.

valla canım aynu problem bende de var..benim hem mahalle kötü hem okul(öğretmenim)
çizen mi ararsın,darbe vurup göçerten mi..dolu...kimseyle bir problemimiz yok bizimde ama oluyor işte.

Aslında en iyi çözüm bu olsa gerek ama gece uyumayıp balkondan takip yapamam :D muhit iyidi ama bozuldu artık.Bir komşum daha var avukat kendisi onun arabasını da biraz çizmişler ama benimki kadar deil.Taşınamam kendi evim çünkü.Sanırım fesatlıktan çünkü ruh hastası yapar ancak bunu.

Ne insanlar var ya yıllar önce benim şefimin arabasınada çok çirkin kötü küfürler yazmışlardı hemde apartmanın kapalı otoparkında adamcağız çok uğraştı boyatmadan kapatabilmek için. Sizede takip etmekten başka yol kalmıyor.

var ama ihtimal bile vermek istemiyorum çok acı ihtimaller yani bi kaç akraba fln kimse artık allaha havale ediyorum fesatlıklarını :( ama çok sinir bozucu bişey ya bu . hala sinirim geçmedi :) gülsem mi aglasammı nerde bi fesatlık var gelir beni bulur

arkadaşlar ya lütfen biri bana bunun nedenini söylesin.Arabama hergün bir çizik atıyorlar.Bunu neden yapıyor olabilirler.kimseyle husumetim yok hergün yeni bir çizik haritaya çevirdiler.eşimle bu yzden kavga bile ettik.Arabam şimdi komple boya istiyor o duruma getirdiler.

kapılarının önüne park ediyosanız yapıyo olabilirler bizim komşular da silecekleri kaldırıyo

Kesin kıskanıyorlar seni!!
Takip edin diyeceğim ama nereye kadar bakabileceksiniz ki..
Çocukken ki oturduğum binadaki komşuluğu öyle arıyorum ki 12 yaşına kadar hep içiçeydik hala da görüşürüz.Şu an evliyim apatmanda değil de sanki müstakil bi evde yaşıyor gibiyim çok şükür kimse kimseye karışmıyor ama insan karşılaşınca bile bi merhaba der yaa.O kadar yabani komşularım var ki
O yüzden komşuluk öldü artık benim için,başınıza gelen çok normal bu devirde...

tabi ki alarm var ama hiç alarm ötmedi nasıl yapıyorlarsa...boyasına çakmak bile tutup yakmışlar ama biz ne görüyoruz ne duyuyoruz kardeşim.böyle işte.kimsenin kapısı değil kendi müstakil apartmanımız kendi kapımızın önü.ayrıca ben arabamı kapılarına koymuyorum onlar benim kapıma koyuyor fkt silgeçlerini bile hiç kaldırmadık bugüne kadar ...bu insanlara neler oluyor ya millet artık çöpe bile inmiyor balkondan fırlatıyor :D gülüyorum ama kızıyorum...

tabi ki alarm var ama hiç alarm ötmedi nasıl yapıyorlarsa...boyasına çakmak bile tutup yakmışlar ama biz ne görüyoruz ne duyuyoruz kardeşim.böyle işte.kimsenin kapısı değil kendi müstakil apartmanımız kendi kapımızın önü.ayrıca ben arabamı kapılarına koymuyorum onlar benim kapıma koyuyor fkt silgeçlerini bile hiç kaldırmadık bugüne kadar ...bu insanlara neler oluyor ya millet artık çöpe bile inmiyor balkondan fırlatıyor :D gülüyorum ama kızıyorum...

allah aşkına canım sen nerde oturuyorsun:53:
araba çizmeler boyasını yakmalar çöp fırlatmalar :26:
evim malım diyorsun yerinde olsam ya satar yada kiraya verip daha nezih biryere taşınırım
eğer imkanınız varsa tabii sadece bir tavsiye:31:

Back
X