Biri bana tarot yada melek destesi bakabilir mi Lütfenn ..

prmkbr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
127
3
16
Karabük
Kızlar tarot yada melek destesi bakabilen biri aşk ve iş için kart seçebilir mi Lütfenn

Böyle şeyler haramdır canım. İtikatıa dogru yönledırılır şeytanın oyuncagı olursun dıkkatet.Dua etmenı tavsıye ederım

Canım huzur ıstıyorsan dua et ıbadete yönel böyle seyler ınandaha cok üzer senı emın ol. Bızede anlatabılırsın yardımcı olmayacalısırız yada bır arkadasınla buluşdertles ıyı gelır kendıne zaman ayır

Arkadaşımın yanından geldim şimdi.. Ben pek anlatabilen biri değilim canım ama çok sağol böyle söylemende iyi geldi. En iyisi kalkıp namaz kılaym öyle daha iyi hissederim..

Arkadaşımın yanından geldim şimdi.. Ben pek anlatabilen biri değilim canım ama çok sağol böyle söylemende iyi geldi. En iyisi kalkıp namaz kılaym öyle daha iyi hissederim..

Bende yardımcı olduguma sevındım canım. Rabbim kalp ferahlıgı versın sana

fal sizi iyiye götürmez ben de yukardaki arkadaşımın yorumuna katılıyorum,
kalbinizi dua ile ferahlatın her şey daha güzel olacaktır...ALLAH tez zamanda mutluluk huzur versin.

Bende yardımcı olduguma sevındım canım. Rabbim kalp ferahlıgı versın sana

Amin canım teşekkür ederim Dua'n için..

fal sizi iyiye götürmez ben de yukardaki arkadaşımın yorumuna katılıyorum,
kalbinizi dua ile ferahlatın her şey daha güzel olacaktır...ALLAH tez zamanda mutluluk huzur versin.

Size de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim şimdi daha sağlıklı düşünebiliyorum .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…