Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biri bana tarot yada melek destesi bakabilir mi Lütfenn ..
Canım huzur ıstıyorsan dua et ıbadete yönel böyle seyler ınandaha cok üzer senı emın ol. Bızede anlatabılırsın yardımcı olmayacalısırız yada bır arkadasınla buluşdertles ıyı gelır kendıne zaman ayır
Canım huzur ıstıyorsan dua et ıbadete yönel böyle seyler ınandaha cok üzer senı emın ol. Bızede anlatabılırsın yardımcı olmayacalısırız yada bır arkadasınla buluşdertles ıyı gelır kendıne zaman ayır
Arkadaşımın yanından geldim şimdi.. Ben pek anlatabilen biri değilim canım ama çok sağol böyle söylemende iyi geldi. En iyisi kalkıp namaz kılaym öyle daha iyi hissederim..
Arkadaşımın yanından geldim şimdi.. Ben pek anlatabilen biri değilim canım ama çok sağol böyle söylemende iyi geldi. En iyisi kalkıp namaz kılaym öyle daha iyi hissederim..
fal sizi iyiye götürmez ben de yukardaki arkadaşımın yorumuna katılıyorum,
kalbinizi dua ile ferahlatın her şey daha güzel olacaktır...ALLAH tez zamanda mutluluk huzur versin.
fal sizi iyiye götürmez ben de yukardaki arkadaşımın yorumuna katılıyorum,
kalbinizi dua ile ferahlatın her şey daha güzel olacaktır...ALLAH tez zamanda mutluluk huzur versin.