• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri bana temizlik yap desin..

Buzdolabının fırının çamaşır makinesinin arkasını hergün siler süpürürüm sanki kim görecek hastamıyım neyim ya. not: evet hastayım :rolleyes:

Al eline domestosu önce banyo tuvaletten başla onları bitirdikten sonra mutfak tezgahını tamamen boşalt orayıda çamaşır suyuyla bir güzel ov.Sonra aç elektrik süpürgesini heryeri süpür sil. Oxxx mis gibi deterjan koktu ev :KK68:

ben iki üç haftadır temizlikteydim, hiç bitmeyecek gibiydi. sonuna geldim çok şükür. şimdi okuyunca, iyi ki bitmiş dedim. yoruluyorsun ama değiyor. aldığın her şey yerli yerinde, düzenli, temiz.

duvarları sildim, kapıları, pencereleri, halıları yıkatmıştım, serdim, üstüne de halı örtülerini, koltukları halı yıkama makinesiyle yıkadım, banyo mutfak dolapları, beyaz eşyalar, fayanslar fırçalandı. bir tek geriye yatak odamın dolabı kaldı.onu da oğluma bir dolap alayım, içini tek bir sefer boşaltayım diyorum.

ama ben çok titiz değilim doğrusu. bana bu temizlik bahara kadar gider. normal süpür sil, toz al yeter. evim düzenli ve temiz olsun, mutfak ve banyo temiz olsun yetiyor. nevresim de ayda bir ancak değişir. iki günde bir süpürürüm, haftada bir dip köşe olur. bir tek mutfak perdesi iki haftada bir yıkanır, o da evde eşim bir tek mutfakta içiyor sigarasını, perde çok çabuk grileşiyor. diğer perdeler ancak iki ayda bir iner.

orta düzeydeyim galiba temizlik açısından. ne çok pis, ne çok titiz.

Valla ben en derin temizliği oğluma dokuz aylık hamileyken yaptım tek başıma perdeleri yıkadım astım halılar yıkamaya gitti camları çıkıp sildim çocuğumun hazırlıkları derken 1 haftamı almıştı dip köşe evi kırklamıştım bi güzel. 7 ay oldu doğum yapalı perdelerim halılar falan yine berbat oldu camlar falan yine bi kırklanma istiyorda nasıl yapcam bakalım houuufff :/

Valla ben en derin temizliği oğluma dokuz aylık hamileyken yaptım tek başıma perdeleri yıkadım astım halılar yıkamaya gitti camları çıkıp sildim çocuğumun hazırlıkları derken 1 haftamı almıştı dip köşe evi kırklamıştım bi güzel. 7 ay oldu doğum yapalı perdelerim halılar falan yine berbat oldu camlar falan yine bi kırklanma istiyorda nasıl yapcam bakalım houuufff :/
Valla maddi durumunuz el veriyorsa temizlikçi bir bayan tutun derim.

ahaha aklıma ne geldi i arkadaşım bana geldi vee aa vega ne dağınıksın fln demişti bende düzene sokamıyorum sen öğret deyip tüm mutfak işini yaptırmıştım

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
Merhabalar gerçekten temizlik bayanlar ıcın bazen bi işkence halini alabiliyor .fakat ben amwey urunleriyle tanıştıktan sonra hayatım biraz daha kolaylaştı.çünkü oğlum premirature doğdu kizimda alerjik bünyeye sahipti çocuklarımdan dolayi amweyle tanıştım suan çok memnunum denemenizi tavsiye ederim .

Temizlik çok severim. .
Süpür, sil , yıka bitmiyor iş. .

Şu Trt Belsegel kanalında elalemin evini temizleyen tipler var. o programı bi izleyin zaten sinir gelicek.kalkıp evi komple ele alırsınız.

Eve bol bol misafir cagirin o gazla temizlik yaparsiniz :KK53:

Bayanlar biliyorum bu bi donem ama gecsin artik.. Evime temizlik yapasim gelmiyo normal de hergun siler supururdum evim mis gibiydi evime gelenler evin mis gibi demeden gecmezlerdi.. son iki haftadir copleri zor toparliyorum banyoyu mutfagi temizleyip camasir asip nevresimleri degistirip oturuyorum bunlarida mecburen yapiyorum halilarim silincek perdelerim yikancak soyle bakinca evimi b..k goturuyo gibi geliyo gozume .. hava kapali ondan midir tembelligimdenmidir bilmiyorum bana bi gaz verin de temizlik yapayim :)
nazar değmişsin ya mis gibi ev deyip deyip işte yapasi gelmiyo insan... benimde öle oluyor. boşver biraz pis dursun evin :D benimde öle hergün temizlemekten çok yoruldum valla:KK53::KK53:

puffuk hemen git TEMİZLİK YAP

walla bacım aynen bende öyleyim şuan ev çok dağınık :) sana oturmaya gelelim biz sende temizlik yap

Sen aslinda temizliyorsun ama evde esin oldugu icin istedigin gibi olmuyor.
Benim esimde evde hic bir is yapmak istemiyorum.anca yemek bulasik aksam oluyor ,günler kısa birde

Daha dün bu yatağı topladım.
Daha dün bu bulaşıgi yıkadım
Ana daha şu çamaşırları yeni yıkadım.
Daha şu evi dün süpürdüm.
Bitmez anacım bitmez ömür biter ev işi bitmeeeeezzzzzzzzzzzzzz:KK11::KK62:

Back
X