Biri bana yardim edermiii çok bunaldim artik

prenses000

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
21
4
6
32
Arkadaslar ilk defa yaziyorum ve inaniyorumki bana yardim edeceksiniz ben 3 yillik evliyim 1 sene de nisanlilik donemimiz oldu maddi durumlardan dolayi kayinvalidemle oturuyorduk evliligimizin 3 ayi hep kavgayla gecti ve bosanma asamasina geldi ki biz severek evlendik 4. Ayinda gizli face acmis nese affettim bu arada da kayin validem cok kiskancti oglunu benden hep kiskandi kayin babam cok degisik sinirli bi insan esim bile cok korkuyor neyse 1 sene sonra kavga dovus evimizi ayirdik benim ailem yardim etti ayri eve ciktik bir ay icinde eve kiz getirdi bunuda affetdim cunku affetmek zorunda birakti yapip yapip ben bisi yapmadim die agladi bida yapmicamm dedi herseferinde beni sosyal medya uzerinden defalarca aldatti evlendigimiz gunden beri surekli siddet tehdit icindeyim son 4 aydirda surekli icip kumar oynuyor eve para getirmkyor evli kadinla konusuyor napacami bilmiyorum elimi kolumu bagliyor seni oldururum birakmam diyor dayanamiyorum nefes alamiyorum evden cikartmiyor yaa ailesiylede gorusmuyorum artik oda benim ailemle gorusmuyor artik ya ben nasil bosancamm nasill birakmior beni

Hasta esin kesinlikle bırakmaz tabisi ee ayrılırsan arkasını kim toparlayacak nasıl bi sabır gücün var severek evlencem eve kadın getircek valla cenazesi çıkar evden nasıl katlanabiliyosun kaç kurtar kendini gerekirse yurt dışına tasin yok mu hısım akraba vs. Izini kaybettir hiçbir sosyal medyada konum verme Ailene yaşadığın travmalari anlat çekilecek gibi değil doğrusu sinir oldum burda ben boşan boşan boşan..

Savciliga gideceksin sonrada bosanma davasi acicaksin.

Bu ne be böyle ..
Keşke kv evinden çıkarken tek çıksaymışsın kurtulsaymıssın bu adamdan..
Şimdi yapılcak olan ya ailenin yanına kacıcaksın yada kadın sığınma evi !
Seç beğen al.
Allah yardımcın olsun.

Evli kalman için ortada hiç bir sebep yok. Kadın sığınma evine yerleşin gerekirse her yolu deneyin boşanmak için. Umarım böyle bir aileye-babaya bebek sürprizi olmaz. Allah yardımcın olsun.

Gerçekten boşanmak istiyorsan ve kararlı isen mesaj at sana uzun uzun yazayım nasıl boşanacağını.
Yok eşim özünde iyi biri, çok seviyorum ya diyeceksen hayat senin hayatın istediğin gibi kullan.

Eve kadın getirmekte nedirr ? Peki bunu affetmek nedir ya hu ??? Yapma etme güzelim yazık onuruna gururuna hayatına . Umarım evladın yoktur??

155 polis
183 yardım hattı
Mor çatı var bir de
Boşanma davası açın facebook konuşmalarını delil olarak kaydedin
O evli kadın dediğiniz kişi ile konuşun onu da kayıt edin
Darp varsa rapor alın
Bi de avukat tutun bitti işte.
Sorun kalmadı

Canlarimm hepiniz haklisiniz ama beni ailemlede tehdit ediyor bu benim 3 senelik hesabim malesaf degistiremedim 155 i ararmaya firsat vermiyor beni aldattigi icin eve kadin getirdigi icin bile beni sucladi hic sucunu kabul etmedi ki hep beni suclu cikarttip siddet uyguluyo kendimide oldururum senide oldururum annenhile gidersen onlarida oldirurum dio ya sikisip kaldim sevmedigimi soluyorum bu seferde baskasi var dio benide kendi gibi goriyor

Attığı mesajları saklayın şikayet edin o evden kurtulun.dayak ye otur nereye kadar dayanabileceksiniz ??
Ailenize durumu anlatın.yazik size bı ömür böyle geçirmeyi göze alabiliyormusunuz??
Bugün bunları yapan yarın daha beterlerini yapar.nasil olsa susup oturan eşi var..

Tabiki istemiyorum aileme zarar vermekle tebdit ediyor benim acigimla bosanacak ygaliba

Eyvah diyorum yani bence korkutmak amaçlı demiştir böyle süremez git başka şehre ailen içinde savcılığa verin hepiniz şikayetçi olun ayrılman gerekiyo bence çocuk sakin yapma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…