- 18 Ekim 2015
- 21
- 4
- 6
- 32
- Konu Sahibi prenses000
-
Savciliga gideceksin sonrada bosanma davasi acicaksin.Arkadaslar ilk defa yaziyorum ve inaniyorumki bana yardim edeceksiniz ben 3 yillik evliyim 1 sene de nisanlilik donemimiz oldu maddi durumlardan dolayi kayinvalidemle oturuyorduk evliligimizin 3 ayi hep kavgayla gecti ve bosanma asamasina geldi ki biz severek evlendik 4. Ayinda gizli face acmis nese affettim bu arada da kayin validem cok kiskancti oglunu benden hep kiskandi kayin babam cok degisik sinirli bi insan esim bile cok korkuyor neyse 1 sene sonra kavga dovus evimizi ayirdik benim ailem yardim etti ayri eve ciktik bir ay icinde eve kiz getirdi bunuda affetdim cunku affetmek zorunda birakti yapip yapip ben bisi yapmadim die agladi bida yapmicamm dedi herseferinde beni sosyal medya uzerinden defalarca aldatti evlendigimiz gunden beri surekli siddet tehdit icindeyim son 4 aydirda surekli icip kumar oynuyor eve para getirmkyor evli kadinla konusuyor napacami bilmiyorum elimi kolumu bagliyor seni oldururum birakmam diyor dayanamiyorum nefes alamiyorum evden cikartmiyor yaa ailesiylede gorusmuyorum artik oda benim ailemle gorusmuyor artik ya ben nasil bosancamm nasill birakmior beni
Ha yani çocuk istiyordunuz ? Sen de istiyordun ? Bunca yaşadıklarına gördüklerine rağmen başından beri .. ?!Zaten cocugumuzda sinirden sitresten olmuyordu
Tabiki istemiyorum aileme zarar vermekle tebdit ediyor benim acigimla bosanacak ygalibaAttığı mesajları saklayın şikayet edin o evden kurtulun.dayak ye otur nereye kadar dayanabileceksiniz ??
Ailenize durumu anlatın.yazik size bı ömür böyle geçirmeyi göze alabiliyormusunuz??
Bugün bunları yapan yarın daha beterlerini yapar.nasil olsa susup oturan eşi var..
Canlarimm hepiniz haklisiniz ama beni ailemlede tehdit ediyor bu benim 3 senelik hesabim malesaf degistiremedim 155 i ararmaya firsat vermiyor beni aldattigi icin eve kadin getirdigi icin bile beni sucladi hic sucunu kabul etmedi ki hep beni suclu cikarttip siddet uyguluyo kendimide oldururum senide oldururum annenhile gidersen onlarida oldirurum dio ya sikisip kaldim sevmedigimi soluyorum bu seferde baskasi var dio benide kendi gibi goriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?