Biri bana yardim edermiii çok bunaldim artik

Bugun haberlerde izledim anne baba cocuk tufekle hirsiz poliscilik oynar iken tufege guya yanlislikla basilmasiyla baba vefat ediyor . O babanin yerinde senin kocanin olmasini tercih ettim suanda . O degil de o herif eve nasil kadin getirdi anlatsana biraz ? Yani ne diye getirdi veya sen napiyodun o arada nerdeydin ciddi merak ettim . Ilk onceligini o adamdan kurtulmaya ver . Git babanin evine , et sikayetini ac davani ve git bir an evvel tedavini ol . Ha bide evlendigin ilk gunden sorunlar yasamaya basladigini gore gore cocuk yapmaya kalkismak da deli cesareti olsa gerek kusura bakma .

Buraya yazabilen biri polise nasil ulasamaz ki...

Bana dugune gidicem dedi benide annemlere birakti kurban bayraminin 4. Gunuydu benim aklimin ucundan gecmezdi eve kadin getirecegi nese hersey bitti geldi beni aldi eve bi geldim icki kapagi var bide giderken kanepe ortusunu bozdumda gittim hic de yapmam iste o duzelmis neyse tuvalette uzun saclar da bulunca hesap sordum nerdeydin die dugundeydim dedi arkadasa anahtari verdim istedi napim dedi yalan soledi bende inandim ne bilim bole bisi yapmaz diorum ya kendi kendime eylulde oldu bu olay iste kasimin 27 side benim dogum gunum facede yanlislikla engellenenler listesine girdim baktim iki tane kiz var ben ankaranin polatli ilcesinde yasiyorum burda herkes herkesi tanir kizin biri tanidik ama cikartamadim bunlara faceden mesaj atttim biri dondu bussra semisin inanmiyorum evlendinmi numarani ver aricam dedi nese aradi dedim gokhan sizi nie engelledi hayirdir dedi kiz da benimm cook eski arkadasim ve evlendimi falan duymamis yyani bekarim demis analatti iste biz size geldik koltuklarin soyle salonun bole ya benim yatak odami anlatti beynimden vuruldum sinir kirizine girdim elim ayagim bosaldi cok kotu oldum ya anlatamam hayatimda bole bisi yasamadim nese aradim bunu sakin bi sekilde soledim bu kim die sonra kiz gokhani aramis karin benim arkadasim anlattim herseyi demis neyse bu geldi biz kavga edemiyoruz cunku yine tufegi aldi ya oluruz ya devam ederiz birakmam seni seviom iste arkadasima uydum falan filan kandirdi beni bi sekilde yine kizla yuzles dedim yok dedi ben ertesi gunu eskisehire Arkadaslar ilk defa yaziyorum ve inaniyorumki bana yardim edeceksiniz ben 3 yillik evliyim 1 sene de nisanlilik donemimiz oldu maddi durumlardan dolayi kayinvalidemle oturuyorduk evliligimizin 3 ayi hep kavgayla gecti ve bosanma asamasina geldi ki biz severek evlendik 4. Ayinda gizli face acmis nese affettim bu arada da kayin validem cok kiskancti oglunu benden hep kiskandi kayin babam cok degisik sinirli bi insan esim bile cok korkuyor neyse 1 sene sonra kavga dovus evimizi ayirdik benim ailem yardim etti ayri eve ciktik bir ay icinde eve kiz getirdi bunuda affetdim cunku affetmek zorunda birakti yapip yapip ben bisi yapmadim die agladi bida yapmicamm dedi herseferinde beni sosyal medya uzerinden defalarca aldatti evlendigimiz gunden beri surekli siddet tehdit icindeyim son 4 aydirda surekli icip kumar oynuyor eve para getirmkyor evli kadinla konusuyor napacami bilmiyorum elimi kolumu bagliyor seni oldururum birakmam diyor dayanamiyorum nefes alamiyorum evden cikartmiyor yaa ailesiylede gorusmuyorum artik oda benim ailemle gorusmuyor artik ya ben nasil bosancamm nasill birakmior beni gittim 4 gun falan yoktum iste bu tam duzeldi derken bu seferde yilbasinda baska bi kiz mesaj atti birakmiyoda beni yine kendini hakli cikartti evlendimiz ilk gunden ihtibarenki kavgamiz altinlardi dugunde takilanlari onunkiler bizimkiler aldilar ve biz dugum kredisini oduyoruz ve bu benim ailemin yuzundenmis onun solemesine gore ilk kavgamiz buydu sonra annesi oldu annesi manyan teki ya kadin yaptim yemegi yemezdi ev temizlerdim arkamdan temizlerdi annemlere giderdim laf ederdi biz bir sene onlarla oturduk guya bize esya alacaklardi 10 bintl borca soktular beni kendilerine kinlestirdiler kayin babam bana bagirirdi nie annengile gidiosun die esim agzini acmazdi bu sebeblerden dolayi bosanmayi dusunmuyodum ilk basta o yuzden bebek istiyordum hani bana karsi degisirler die ama isin icine aldatma girincee rengi degisti

Kizzz az dur Allah seni napmasin okumaya calisirken gozlerim kanadi , anlamaya calisirken beynimden kivilcimlar cikti . Az nefes al mubarek bize de yazik O zaman geri donme birak istedigini yapsin. Havlayan kopek isirmaz . O sana zarar vermeden sen onu sikayet et ki ,yanina yaklasamasin . Ayrica da yolundan da sakin donme . Yalvarsin yakarsin gebersin gene de donme.

Kardesim benim ya nasil dayaniyosun okurken bile icim acidi ailenden sestek alarak ayril ve mahkemeye seni aldattigina dair kanit gotur nafaka al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…