Biri bana yardim edermiii çok bunaldim artik

Ya bide kızıyorum kusura bakmayın ama hem yardım edin deyip hem yapmanız gereken şeyler söyleyince kabul etmiyorsunuz.
Tamam zor durumdasınız ama bu şekilde susmakla olmaz olmaz.once ailenize anlatın ben boşanacağım deyin gelip alsınlar sizi
Ama şikayet edin mutlaka
Zaten can güvenliğiniz yoksa sizi sığınma evine gönderirler
Lütfen dikkat durun Allahmm yardım etsin

Ha yani çocuk istiyordunuz ? Sen de istiyordun ? Bunca yaşadıklarına gördüklerine rağmen başından beri .. ?!
Bu yasananlardan once ben cok istiyordum ailesinin baskasiyla hastaneye gidip bide laparoskopi ameliyati oldum ve sonuclarim cok parlak gelmedi yuzde 70 lik bi kanser cikti ama ben kimseye solemedim xunku artik olmek istoyorum rabbom isteyenlere versin

Ben zaten anneme babaama soledim yuz kere goturduler beni onlara da gelip agladi her aeferinde yapmicam etmicem dedi ama ayniii yarin solucem olmadi dediginiz gibi polise gitsem kurtarirmi beni
Darp seklinde siddet uygulamiyor mesala bogazimi sikiyor ama iz kalmiyor siddetli bagiriyor sacimi falan yoluyo polise gidecemi bildim icin hep yanimizda tufekle kavga ediyoruz ben sinirlendirirsem vurcak

Olmamasında varmış iste bir hayır. Zorlamamak lazım bazen şeyleri. Iyi ki olmamış... sizin rahatsizliginiza gelirsek . Neden ölmek istiyorsunuz? Ölmek istemek zayıf insanların tercihidir.. ayağa kalkın ve mücadelenizi edin sonuna kadar . Kesinlikle böyle söylerek pes etmeyin .

Oha tüfek nedir yahu!!
Aileniz nasıl geri gönderir siz herşeyi anlatın
Şikayet edin can güvenliğim yok deyin tabiki gönderirler sığınma evine
Ah kuzum ne demeye daha duruyorsun orda

Canim psikolojin çok bozulmuş galiba cidden mi? Geç kalma saçmalama lütfen sen ailenin bir kizisin seni sevenler var bunu söylememek büyük haksızlık olur tedavini ol lütfen ailen en büyük desteğin olacak o gerizekalı kocan da belki insafa gelir ve bırakır peşini boşanmak istiyorum tedavi olacağım bu süreçte de seni istemiyorum de ailenle onun ailesini bir cagir ama adam bilmesin ve herseyi açıkla ben olsam öyle yapardım.

Bu dediğiniz de mantıklı

buraya yazayabiliyorsan polisede yazamazmisin ?
yani ne bilim baska bi çozum resmi yerlere ulasmak için, istesen kaçarsin be kardesim
o seref yoksunu mahlukatda Allahindan bulsun

Onuda denedim ama ailesi hep oglunu tutuyor bole yapiyor diyorum anlamiyorlar bugun gorumceme soledim guya herseyden haberi varmis ama hep yalan seylerden dedim annengile sole abine sahip ciksinlar ya beni oldurecek ya kendini dedim belki bu akillarini baslarina getirir

buraya yazayabiliyorsan polisede yazamazmisin ?
yani ne bilim baska bi çozum resmi yerlere ulasmak için, istesen kaçarsin be kardesim
o seref yoksunu mahlukatda Allahindan bulsun
Haklisin karsi komsum polis ya kavgalarimizi hicmi duymuyolar karakolun yaninda evim ben onlara nasil guvenecem ki buna benzer olay teyzemin basina geldi amnneanmi bacagindan vurdu adam hic yetiaemiyorlar ki

Babama solesem ilk babam onu oldurur ama ben onlara kiyamiyorm cok yaslilar uzulsunler istemiyorum fazla bisi anlatmamsya calisiorum iste
Yani şimdi uzaktan konuşmak da kolay kimse kimsenin yaşantısını bilmez ama şöyle birşey diyeceğim
Rabbim bana bağışlarla 3 evladım var
Herseyim onlar için
Birisi senin yaşadığın zorlukta olsa benim canım bin kez yanar
Ve siz o adamla aynı evde durmayın ısrarla şikayet edin diyorum
Bı kez dünyaya geliyoruz böyle olmaz

Sikayett konusunu dusuncem ve bi polisle konuscam tanidigim var

Canim rahatsızlığını söyle duyur herkese sakaya gelincek bi problem değil ayrıca sana hala zarar verecek kadar aşağılıksa suç duyurusunda bulun tüm kanitlsrla birlikte sagligimada zarar veriyor diyebilirsin sağlık raporu alıp neticede ruhsal psikolojik bedensel şiddet var sen bi avukatla görüş ve Ailene kendinize dikkat edin deyip ya devlete Sığın yada kimsenin seni bulmayacagi yere git çünkü başka çözüm gelmiyor aklıma.

Çok sasirdi annemlere soylucem abim bize hic bole anlatmadi dedi bosanmayin siz ne zorluklarla evlendiniz dedi bende sen olsan napardin dedim sustu oda evli benle yasit bakalim yarin kesin soler annesine
Diceklerde sen hatalisin susacaksın cart cırt..Ama seni ölümle tehdit etmiş neler yapmış bence ayrıl diyorum ve gidiyorum.
Allah yardımcınız olsun inşallah

Yarin tekrar anlasmali bosanmayi kabul edip etmedigi sorucam etmezse gidicem nereye gidilmesi gerikiosa yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…