• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri Beni Dileyip Bana Yardımcı Olabilirmii??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Bi türlü yakamızı bırakmıyor şu olumsuzluklar şu dertlerrr.. nezaman feraha çıkıcaz nezaman ağlamicam ben :1no2:

Kızlar biliyisonuz diğer konumdan annemle babamm babaannemin vefaatı dolayısıyla memleketimize giresuna gittiler, 7 gün orda kaldılar ve bu süre içerinde annemin bir gün sağ ayağı burkulmuş ve ayak bileği şişmi.. bikaç gün basamamış ağrıdan duramamış annem ve dedemle annemde annemi kırıkçı çıkıkçı diyebilinen bir adama götürmüşler maksat ayağı düzelsin annemin sözde ayağını iyi edicek bu adam.. neyse orda adam annemin ayağındaki ağrıyan yerleri bastırmış neresi olduğunu öğrenmek için bulmuş ve annemin sağ ayağını çekmiş bağırttmış annemi çığlık attırmış ağlatmışş...sonra annem eve dönüyor ve sakın çocuklarıma bişi demeyin die annanemle babamı tembihliyor ve ablamla bana söylemiyorlar üzülmeyelim die.. Annem memleketten döndüğünde sağ ayağına basamadığını farkettim ve sağayağının bileği şişmişti resmen kemik gözükmüyordu neyse bengay sürdüm ve bandaja sardım dilendirdim hiç bastırmadım ayağını bi kaç gün ama baktımki geçicek gibi değil dün ortapediden randevu aldım ve bugün göttürdüm doktora, anneciğim diyorki sakın ayağımın çekildiğini söyleme olurmu dedim söyleyelimki tedavi şeklini ona göre yapsınlar bilsinler ne olduğunu dedim.. (kızlar birde benim annemde iltihaplı romatizmada var vebunun adını doktorlar prenses hastalığı dedi bize yani yorulmicak çok gezmicek çok ayakta kalmicak..ve anneciğimde şekerle kolestrolde var) neyse girdik doktora annem ayağını açtı başladı anlatmaya durduğum yerde dönüyo oğlum yatakta yatarken bile ayağım dönüyo kemiklerimden ses geliyor ama bu son burkulmada şu son 3 gündür ayağıma bastıkça ağrısı belime kadar ağrılar vurmaya başladı oğlum dedi ve ben girdim lafa dedimki doktor bey annem memleketteydi ve 1 hafta önce orda ayağını çektirmmiş yerine gelir ağrısı diner diye dedim.. doktor çok kızdı olurmu öyle şey teyzecim sen şeker hastasısında şeker hastalarında belirli bi zaman sonra kemikler inceleşir ve burkulmalar olur amaa sen böyle ayağını çektitrirsen kırılır çıkar, senden şimdi röntgen ve kan tahlili isticem ve buna göre ayağını dondurmaya alıcam büyük bir ihtimal dedi....
Röntgen bölümüne geçtik ve anneme röntgen çekildi sonra birdah çağırdılar ve tekrar çektiler röntgeni.. yarında kan tahlili yaptırcaz.. Kızlar röntgen sonucumuzda şu yazıyor

TANI: Hastanın Diz eklem ve ligamentlerinin çıkık,burkulma ve gerilmesi... Bu nedir allah aşkına biri bana yardım etsiin doktor olan varmı aramızda yada aynı bu durumu yaşayan ailesinden biri bu durumu yaşayan veya annesi bu durmu yaşayan?? ve şu ayağını dondurmaya alıcaz nedemek inanın beynim durdu..... annemi eve bıraktım yukarı çıkardım eve bırakttım ve ablamın evine gittim ağladıkça ağladımmm nedir bu bizim son günlerde çektiğimiz, babam babannemin vefaatından sonra çöktü köşesine çekildi eski neşesi yok ben deseniz evdeki olayları unutmak için karamsarlığa kapılmamak için ve eve biraz daha olumlu hava yaymak için babama biraz daha pozitif enerji verebilmek için günlerdir sitedeyim ve burda kafamı dağıtıyorum azda olsa uzaklaşmak için ve kızlardan destek alıyorum burda,annem deseniz bunca ağrısına rağmen kaç gündür sesi bile çıkmadı hep hizmet etti hep ayaktaydı sonunda dayanamadım olucak gibi değil doktora götürdüm ve işte sonuçç.... RABBİM SEN BİZE YARDIM ETT NE OLURRRsenağlama senağlama

varmı arkadaşlar bana yardım edebilecek biri??

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim benim öncelikle gecmis olsun rabbim acil sifalar versin annecigine....:Saruboceq:

Yardimci olamicam fakat yinede azda olsa moral vermek istedim belinayim...
Allah baska dert keder vermesin...sakin nedir bu basima gelenler deme...allahin gücüne gider güzelim...neler var neler...bunada sükür ya rabbi demekten baska caremiz yok...:1hug:

Düzelecek insallah bu günlerde gececek...hava her zaman kara bulutlu olurmu?? Illaki birgün günes dogar güzelim...buna inan ve güclü ol...rabbim dermansiz dertler vermesin..:Saruboceq:

Not: Dondurmaya alicaz alciya almak gibi birsey galiba...:kahve:

Canim benim öncelikle gecmis olsun rabbim acil sifalar versin annecigine....:Saruboceq:

Yardimci olamicam fakat yinede azda olsa moral vermek istedim belinayim...
Allah baska dert keder vermesin...sakin nedir bu basima gelenler deme...allahin gücüne gider güzelim...neler var neler...bunada sükür ya rabbi demekten baska caremiz yok...:1hug:

Düzelecek insallah bu günlerde gececek...hava her zaman kara bulutlu olurmu?? Illaki birgün günes dogar güzelim...buna inan ve güclü ol...rabbim dermansiz dertler vermesin..:Saruboceq:

Not: Dondurmaya alicaz alciya almak gibi birsey galiba...:kahve:

ALLAH RAZI OLSUNN YZIN İÇİNN YANIMDA OLDUĞUN İÇİNN İSYAN ETMİYORUM HAŞAA RABBİME ASLA İSYAN EDEMEM BEN KİMİMKİ İSYAN EDİCEKK AMA GÜLSÜM ABLAMMMMMMM olmuyooo yakamı bırakmıyorr iştee bu olumsuzlukkk.. en sevdiklerim gözümün öndünde eriyooo işteeeeeee senağlama

benimde kızkardeşimde olmustu böyle bişey...
aynı tanı yani...
20-25 gun alçıda kalmıstı
tabi genç oldugu ıcın çabuk kaynadı kemiği..
ama annenın ne kadar zamanda yerine oturur bilmem
geçmiş olsun allah bunu unutturacak acı vermesin..

kardeşin genç olduğu halde 20_25 gün öylemii:(( benim annem 54 yaşındaa :(((

tabi kan tahlilinede bakarlar..
bu arada benım kardesım 14 yasında..
tekrar geçmiş olsun canım

evet kan tahlilimizde varr :( geçmiş olsun tekrarr :(

canım benimmm... çok geçmiş olsun...
ama tedavide olması bir bakıma daha iyi olmuş tatlım..iyiki götürmüşsün...
sanırım dondurma alçı gibi birşey,hem bu sayede kendini yormayıp dinlenir ve çabucak iyileşir birtanem...
başka türlü olsa annelik içgüdüsü ile ayakta durup dahada kötü olurdu...
çok geçmiş olsun ...en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah anneciğin tatlım...

canım benimmm... çok geçmiş olsun...
ama tedavide olması bir bakıma daha iyi olmuş tatlım..iyiki götürmüşsün...
sanırım dondurma alçı gibi birşey,hem bu sayede kendini yormayıp dinlenir ve çabucak iyileşir birtanem...
başka türlü olsa annelik içgüdüsü ile ayakta durup dahada kötü olurdu...
çok geçmiş olsun ...en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah anneciğin tatlım...

özloşummmmmmsenağlama iyiki geldinnnnnn çok teşekkür ederimmmm, anneme moral veriyorum diyorumki prenses gibi olucaksın iştee baş köşede oturucaksın artık sana hizmet edilcek, emrine amadeyimm.. ben sana kumandanı elişini veriirim bak çetiğim yarım kaldı diyordun bu sayede onu tamamlarsın diyorummm

canm üzülme ltfen.dr a o an sorsaydn keşke dondurma ne diye.ama bi tedavi yöntemi demk ki,kötü bişe olsa söylerdi merak etme.sen şaun aklında ki onca şeyle dertle uğraştığın için bu durumda da çok üzüldün doğal olarak.
üst üste geldi senin için herşey canm..........
bi nevi içini rahatlatmk için ağladn,çok doldu birikti şu son zamanlarda yaşadıkların canm :teselli:
üzülme sen.kontrolleri ihmal etmeyin sakın.istirahat etsin anneciğin......
ayakta çok kalmasın,ilaçlarını kullansn geçer merak etme ok :1hug:

paietntimm canımm arkadaşım çok teşekkür edeimm bak beni tanıyanlardn biride sensin iştee evettt herşey üst üste geldiii ve ben artık yoruldum :(( söz konusu annem ve babam oluncaa canlarım oluncaaaaa :(((

özloşummmmmmsenağlama iyiki geldinnnnnn çok teşekkür ederimmmm, anneme moral veriyorum diyorumki prenses gibi olucaksın iştee baş köşede oturucaksın artık sana hizmet edilcek, emrine amadeyimm.. ben sana kumandanı elişini veriirim bak çetiğim yarım kaldı diyordun bu sayede onu tamamlarsın diyorummm

canım benim...
Anneciğin ve Babacığın senin gibi bir evlatları var diye çok şanslılar hayatım...
ALLAHIM bana ve tüm istiyenlere senin gibi hayırlı evlatlar versin birtanem....:Saruboceq:

bak ne güzel anneciğine moral veriyosun :1hug:
en önemli şey moral canm.daha çabuk iyileşir insan morali yerinde olunca.prenses gibi bakıyosun annene canm.iyileşir merak etme artık daha dikkatli davraması için tembihle ki kırık çıkıkçıya gtmesin.......

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.aynı şey babaanemde olmuştu.oda ilk çıkıkçıya gitmişti.sonra dr a.bunun açıklaması burkulma sonucu gittiği çıkıkçı ayağını farklı şekillerde oynatıyo çekiyo falan bunun sonucu damarlar haddinden fazla geriliyo.çıkıkçı annenin ayağıyla bayağı oynamış yani.babaannemin ayağını alçıya almışlardı ama dondurma gibi bi kelime hatırlmıyorum.bu yine öyle bişey olsa gerek.yada buz kompleksi gibi bişeyde olabilir genelde çıkıklara buz kompleksi yapılır.tekrar geçmiş olsun

çoook teşekkür ediyorummmm.. şeytan diyorki bu yaz memelekete git ve o çıkıkçıyı bull bağırta bağırtaaa çek o iki ayağınıda bileklerinden :(

başımıza ne geldiyse zaten kırıkçıdan çıkıkçıdan hocalardan geldi.üzülme boşuna benim babaannem o zaman 80yaşındaydı.1ay falan kalmıştı alçıda.

çok geçmiş olsun belinaycımm..inşallah annen en kısa zamanda düselir..canını sıkma üzülme..geçici bi şey olduğundan eminim..sen annenin moralini yüksek tutmaya devam et..o ne kdr çok pozitif enerji alırsa o kdar çabuk düselir..allah acil şifalğını versin..

bilgehancım canım inşallah 1 ay kalmaz yaa :(
pufss canım çok teşekkür ediyorum desteğin içinn

geçmiş olsun belinayım.Allah acil şifa versin ve bu başına gelen son üzücü şey olsun.çok güzel günler görürsün işalah sağlıkla.

Back
X