Biri beni durdurabilir mi?

Sağol canım.
Diş çevresinde olan şişlikten bahsediyosun sanırım. O artık diş eti patlatmaya çalışırken oluyor ağrısınıda çok yakından biliyorum. Allah yardımcın olsun.
Aynen bi de zararlı bir diş yani sıkıştırıp çürümelerine neden oluyo ben d en yakın zaman da gidip çektircem.

Ben 24 yaşındayım hala tık yok 20lik dişlerde
Ben de 24 yaşındayım geçen yıl üstleri ve altları çıkardım ama sağ kısım çok fena ağrısı o kadar kötü ki kurban bayramına denk gelmişti üstlerin çıkması çok kötü oldum hatta bayılmıştım kaşım patlamıştı çok gıcık şimdi bi ağrıyınca aman bayılmayayım diye oturuyorum sürekli alt üst etti beni...

İyi düşün iyi olsun bence..
İnşallah önemli birşey yoktur dişleri de ağrısız sizisiz cikarirsin

Doktor çok önemli bezeler olmadıgını, kedi/köpek gibi evcil hayvanların tetiklediği bi enfeksiyon oldugunu, gripten dolayı bağışıklığım müsait durumdayken çıktıgından falan bahsetti. Gayet ilgiliydi, ben bezelere dokunurken bile çok dikkat ederken doktor bey gayet sert şekilde ezdi, şuan biraz ağrısı var ama Allaha şükür içim rahatladı.
Antibiyotik kullanıcam eğer dagılmazsa bezeler tekrar gideceğim.

Siz yinede uzman doktora gidin ama hem grip hem diş çıkarma döneminde oluyor böyle. Birkere sinde eşim gribi atlattıktan sonra farketti ama geçti. Antibiyotik kullanımı gerekebilir. O korktuğunuz şişlikler biraz sinsi oluyor böyle ağrı ile belli etmiyor kendini diye biliyorum.

Son düzenleme:
benim küçükken grip olduğumda kulak arkamda şişlik olmuştu ağrı da yapardı boğazım da ağrıyordu, yutkunamıyordm doktor gribal enfeksiyondan dolayı demişti ant,b,yotik kullanmıştm. muhtemelen ondandır. diş yapar mı bilmiyorum bende olmadı bi şişlik. bi kulak burun boğaza gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…