O kitap iyi gelir İnşallahda gerek kalmaz terapiye. Bu tür olaylar özgüven eksikliği yapıyo malesef, bendede mevcut.
Şekersiz çay içmeye bile insan 21 günde alisiyor 1 hafta daha sık dişiniHani bu unutanı unutmak, sevmeyeni sevmemek, aramayanı aramamak olayı varya, işte bu bende yokkk. Bunu başarabilen nası yaptığını anlatabilir mi?
Haftalardır kendimi tutuyorum aramamak için, yıprandım resmen sürekli aklımda. 2 kez denedik. Bunun birinde o istedi, ben uzunca zaman istemedim sonra tamam deneyelim dedim tam kendimi kaptırdım hoppp ilişki yaşamakta sorun yaşadığını, arkadaş kalmak istediğini söyledi.
Tamam dedim, aradan 1 hafta geçti dayanamadım yazdım napıyosun vs tarzı. O hemen olayı sevgili olmaya getirdi, çok istiyorum bana zaman ver deneyelim dedi. Peki dedim. Ertesi gün yine yapamayacağını söyledi, unut beni dedi.
Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yolun açık olsun dedim ve bitti. Ama bu konuştuğumuz dönemlerde evlilikten vs bahsetti, kendimi çok iyi hissettirdi yanındayken, kesin bu çocuk bana aşık diyodum içimden, yanında çok huzurluyum vs gibi bi sürü cümleleri oldu. Bi daha aramadım yazmadım hatta engelledim instadan, numarasını falanda sildim. 2 hafta geçti üstünden. İnanılmaz yazasım insta dan takip edesim var.
Yapmamam gerekiyo biliyorum ama içim o kadar dolu ki onla, gece gündüz aklımda. Aşık mı oldum nedir bilmiyorum. Sürekli onu düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Yapmamam lazım aramamalıyım. Ama çok zor tutuyorum kendimi. Hayatımı etkiledi resmen, hiç bişeye konsantre olamıyorum. Kafanı meşgul et demeyin 2 hafta sonra sınavım var ona çalışmalıyım. Çıkıp gezip tozamam ama böylede olmuyo. İlk defa bu duruma düştüm. Ben 24 o 28 yaşında bu arada.
Sen oku iyi gelirse bende alayım :) ihtiyacım var destekleyecek şeylere :)Insallah canim, sende sinavina calis iyi hissetmek kitabin adi bilmiyorum baya umutluyum kendisinden
Sizde haklısınız..Şekersiz çay içmeye bile insan 21 günde alisiyor 1 hafta daha sık dişini
Mesaj atarim sana bana iyi gelirse :))Sen oku iyi gelirse bende alayım :) ihtiyacım var destekleyecek şeylere :)
AnlaştıkMesaj atarim sana bana iyi gelirse :))
Öyle cidden hatta biliyorum ki sigara kadarda zararlı biri olacak eğer hayatıma girerse. Çok hızlı fikir değiştiriyo. Bi gün aşırı iyiken bi sonra ki gün görüşmeyelim diyo.sigara bagimliligi gibi birsey olmus bu
Çok haklısın, ama sanki bişeyler yapmazsamda elimden daha çok kayıp gidecekmiş gibi hissediyorum. Sanırım durup zamana, kadere bırakmalıyım.Bak şöyle düşün eğer kaderinde o kişi varsa gelir seni bulur zaten o yüzden hiç kasma günlük yasantina devam et
Üstüne atlayan kızlardan hiç hoşlanmıyor erkekler...zor elde edilen daha kıymetlidir, her konuda olduğu gibi...Hani bu unutanı unutmak, sevmeyeni sevmemek, aramayanı aramamak olayı varya, işte bu bende yokkk. Bunu başarabilen nası yaptığını anlatabilir mi?
Haftalardır kendimi tutuyorum aramamak için, yıprandım resmen sürekli aklımda. 2 kez denedik. Bunun birinde o istedi, ben uzunca zaman istemedim sonra tamam deneyelim dedim tam kendimi kaptırdım hoppp ilişki yaşamakta sorun yaşadığını, arkadaş kalmak istediğini söyledi.
Tamam dedim, aradan 1 hafta geçti dayanamadım yazdım napıyosun vs tarzı. O hemen olayı sevgili olmaya getirdi, çok istiyorum bana zaman ver deneyelim dedi. Peki dedim. Ertesi gün yine yapamayacağını söyledi, unut beni dedi.
Bende olmazmış zaten senden çok net anladım bunu yolun açık olsun dedim ve bitti. Ama bu konuştuğumuz dönemlerde evlilikten vs bahsetti, kendimi çok iyi hissettirdi yanındayken, kesin bu çocuk bana aşık diyodum içimden, yanında çok huzurluyum vs gibi bi sürü cümleleri oldu. Bi daha aramadım yazmadım hatta engelledim instadan, numarasını falanda sildim. 2 hafta geçti üstünden. İnanılmaz yazasım insta dan takip edesim var.
Yapmamam gerekiyo biliyorum ama içim o kadar dolu ki onla, gece gündüz aklımda. Aşık mı oldum nedir bilmiyorum. Sürekli onu düşünüyorum.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Yapmamam lazım aramamalıyım. Ama çok zor tutuyorum kendimi. Hayatımı etkiledi resmen, hiç bişeye konsantre olamıyorum. Kafanı meşgul et demeyin 2 hafta sonra sınavım var ona çalışmalıyım. Çıkıp gezip tozamam ama böylede olmuyo. İlk defa bu duruma düştüm. Ben 24 o 28 yaşında bu arada.
1 aydan fazla peşimde koştu inanırmısınız. Ben olmayacağı konusunda nettim. Bunu onada söylemiştim hatta. Hiç ilgimi çekmiyodu, uyuz oluyodum kendisine. Nasıl böyle değiştik rolleri anlayamadım. Elde edince büyüsü kaçtı sanki onun için.Üstüne atlayan kızlardan hiç hoşlanmıyor erkekler...zor elde edilen daha kıymetlidir, her konuda olduğu gibi...
Erkeklerde haklı valla, çevrede okadar çok uyaran varkiiii:)1 aydan fazla peşimde koştu inanırmısınız. Ben olmayacağı konusunda nettim. Bunu onada söylemiştim hatta. Hiç ilgimi çekmiyodu, uyuz oluyodum kendisine. Nasıl böyle değiştik rolleri anlayamadım. Elde edince büyüsü kaçtı sanki onun için.
Anlayamadım?Erkeklerde haklı valla, çevrede okadar çok uyaran varkiiii:)
Anlayamadım?[/QUOTE kızlar yaniii...
Şuan bende hayran kaldım :) bunun bi sırrı bi formülü yok mu. Yani içindeki sesi nasıl susturuyosun. Benim içimde biri konuşuyo sanki ara ara diye :) karakterin mi böyle acaba o yüzden mi bu kadar çabuk vazgeçebiliyosun?Bu konuda kimse elime su dökemez :) sileni anında silerim, aramayani aramam. Gururlu davranandan cok daha fazla gurur yaparim. Ben hep "isteyen gelir, arar sorar, benim adım atmamla gelecek olan yine gider. Ben sadece totusunu kaldirmis olurum " diye dusunurum. Kafami dagitacak seyler bulurum. Mesela film izlerim, komedi filmleri olur genelde. Cokta gerek kalmiyor zaten, cunku cabuk unutan biriyim. Cevremdeki arkadaslar bu huyuma hayranlar genelde
Gerçekten bilmiyo ne istediğini. Tuhaf bi karakter. Bunları bile bile yazmak istemem de benim tuhaflığım. Böyle biri değildim bu çocuk bu hale getirdi beni. İnşallah yazmam.Ne istediğini bilmeyen biriyle ne kadar devam edebilirsin ki bugün barışsanız yarın yine kararını değiştirecek birine benziyor..
Biraz daha sabret hiç bir şekilde iletişime geçme
Karakterle de ilgili olabilir. Cabuk vazgecmem aslinda sevdigim birinden. Ama karsimdakinin beni istemedigini hissedince aşırı gururuma dokunuyor. 2-3 gun buhran donemi geciriyorum. Sonra terkeden ben oluyorum. Ugrasmiyorum beni sevsin baglansin diye. Olaylari mantik cercevesinde degerlendiririm genelde. Ben ilk adimin hep erkekten gelmesi taraftariyim.Şuan bende hayran kaldım :) bunun bi sırrı bi formülü yok mu. Yani içindeki sesi nasıl susturuyosun. Benim içimde biri konuşuyo sanki ara ara diye :) karakterin mi böyle acaba o yüzden mi bu kadar çabuk vazgeçebiliyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?