Biri beni durdursun

Şekersiz çay içmeye bile insan 21 günde alisiyor 1 hafta daha sık dişini

sigara bagimliligi gibi birsey olmus bu

Bak şöyle düşün eğer kaderinde o kişi varsa gelir seni bulur zaten o yüzden hiç kasma günlük yasantina devam et

Üstüne atlayan kızlardan hiç hoşlanmıyor erkekler...zor elde edilen daha kıymetlidir, her konuda olduğu gibi...

Üstüne atlayan kızlardan hiç hoşlanmıyor erkekler...zor elde edilen daha kıymetlidir, her konuda olduğu gibi...
1 aydan fazla peşimde koştu inanırmısınız. Ben olmayacağı konusunda nettim. Bunu onada söylemiştim hatta. Hiç ilgimi çekmiyodu, uyuz oluyodum kendisine. Nasıl böyle değiştik rolleri anlayamadım. Elde edince büyüsü kaçtı sanki onun için.

Erkeklerde haklı valla, çevrede okadar çok uyaran varkiiii:)

Ne istediğini bilmeyen biriyle ne kadar devam edebilirsin ki bugün barışsanız yarın yine kararını değiştirecek birine benziyor..
Biraz daha sabret hiç bir şekilde iletişime geçme

Bu konuda kimse elime su dökemez :) sileni anında silerim, aramayani aramam. Gururlu davranandan cok daha fazla gurur yaparim. Ben hep "isteyen gelir, arar sorar, benim adım atmamla gelecek olan yine gider. Ben sadece totusunu kaldirmis olurum " diye dusunurum. Kafami dagitacak seyler bulurum. Mesela film izlerim, komedi filmleri olur genelde. Cokta gerek kalmiyor zaten, cunku cabuk unutan biriyim. Cevremdeki arkadaslar bu huyuma hayranlar genelde

Şuan bende hayran kaldım :) bunun bi sırrı bi formülü yok mu. Yani içindeki sesi nasıl susturuyosun. Benim içimde biri konuşuyo sanki ara ara diye :) karakterin mi böyle acaba o yüzden mi bu kadar çabuk vazgeçebiliyosun?

Ne istediğini bilmeyen biriyle ne kadar devam edebilirsin ki bugün barışsanız yarın yine kararını değiştirecek birine benziyor..
Biraz daha sabret hiç bir şekilde iletişime geçme
Gerçekten bilmiyo ne istediğini. Tuhaf bi karakter. Bunları bile bile yazmak istemem de benim tuhaflığım. Böyle biri değildim bu çocuk bu hale getirdi beni. İnşallah yazmam.

Karakterle de ilgili olabilir. Cabuk vazgecmem aslinda sevdigim birinden. Ama karsimdakinin beni istemedigini hissedince aşırı gururuma dokunuyor. 2-3 gun buhran donemi geciriyorum. Sonra terkeden ben oluyorum. Ugrasmiyorum beni sevsin baglansin diye. Olaylari mantik cercevesinde degerlendiririm genelde. Ben ilk adimin hep erkekten gelmesi taraftariyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…