Biri beni durdursun

Beni gururum engelliyor.haklı veya haksız tarşıma yaşasak oturur acımı çekerim kesinlikle aramam beni bırakanla zaten işim olmaz

Kendinizin bu tavırlarıhaketmediğini düşünün ve aramayın gerek yok

Şöyle düşün için soğusun (biraz acıtsa da), o hayatına devam etmeye başladı bile, inan seni öyle pek düşünmüyordur hatta başka kızlara yazmaya başlamış bile olabilir. Hatta belki kafasını karıştıran başka bir kız vardı ondan uzaklaştı senden. Eğer o kızda aradığını bulamazsa yine sıkılıp sana döner ama senin gururun bunu kabul eder mı? Erkeklerin çoğu çok rahat kafayla yaşıyor bu hayatı keşke bizler de rahat olabilsek.

Aklında olsam arardı zaten, haklısınız. Yeni bi ilişkiye başlamıştır bile.

Y Yorgun112 ben tutamadım açtım engeli 2 gün önce düzelticem her şeyi dedi dün de 5 hafta aradan sonra bulustuk optu tabi ben de aptal gibi izin verdim bugun de isten ayrildi saatlerce yazmadi takmadi kavga ettik yine engelledim. Çok degersiz hissediyorum kendimi dakika 1 gol 1.. bu kaçıncı sözüydü. Zorla güzellik olmuyor içinden gelmediki hic aramizi duzeltmek bencilin teki.

Tüh ya kötü olmuş, keşke açmasaydın engelini hayat kendini tekrarlıyo, sonuç hep aynı oluyo malesef biz hayal kırıklığımızla kalıyoruz. Üzme kendini hak etmiyo seni.

uyuyanguzel1 bence bu arkadaşa önerebiliriz. Narsist , sosyopat, psikopat insanlardan korunma yollarını okuması gerektiğini. Evliliğe düşmeden kurtulsun biran kendimi gördümde

Bak canım çok iyi davranıp davranışlarıyla seni kendine aşık edip uzaklaşıyorsa bu bey sorunludur ! Üstte yazdıklarımı netten araştır ve tavırlarını ona göre değerlendir meşhur bu türler

Konuyu okuyunca benim de aklıma sorunlu oldugu geldi nedense uzmanlastık sanırım bu konuda Burda konu açan problemli evliliklerde hep aynı kişilikleri görüyorum ama hanım kişiler çözüm aramaya terapiste gitmeye falan calısıyolar neyle karsı karsıya olduklarının farkında deiller malesef

Terapi çözseydi keşke en azından evlilikler kurtulabilirdi ama benimkine verdiği ilaçlar sadece uyuttu ayıldığında kaldığı yerden devamdı. Ama allah var uyurken çok masum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…