Biri beni sakinleştirmeli

Betul56

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
323
Tam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.

hazır uyumuşken bu vakti iyi değerlendir sinirlenerek değil dinlenerek

güzel vakit geçirerek

Duş iyi gelir. Sonra da uyu veya kahve iç. İkisi de tezat ama o an işe yarıyorlar.

En cokta bebege kizdiginiz icin kiziyorsunuzdur kendinize. Ama sakin olmaniz gerekiyor, belli sürelerde ataklar geciriyorlar, inanilmaz sekilde dayanilmaz oluyorlar ama gecicek hepsi. Sizde uzanip dinlenin biraz. Hemen uyanirsada sinirlenmeyin, vardir onunda bi derdi. Aglamaktan baska yapabilcek biseyleri yok.

Uyku eğitimi mi veriyorsun ? Yaşı kac ?
aynı şeyleri yaşamıştim şu an uyuduysa yüzüne bak bir meleği görüp sakinleseceksin zaten :) sonrada bir kahve ve biraz kestirip dinlen..sonra yapılacak işler için sessiz adimlarla kosturmaya başla :)

Şimdi buraya yazdım diye de kötü hissettim sanki bebeğimi şikayet ediyor gibi. Kafam saçma sapan oldu çok ağlayasım var. Ben de yattım artık.

Yok uyku eğitimine cesaret edemiyorum. Sallıyorum gezdiriyorum emziriyorum hangisinde yorulup uykuya dalarsa. Ama bunları defalarca tekrarlıyorum. Belki otuz belki daha çok. 14 aylık bebeğim. Bu

Şimdi buraya yazdım diye de kötü hissettim sanki bebeğimi şikayet ediyor gibi. Kafam saçma sapan oldu çok ağlayasım var. Ben de yattım artık.
Nıye canım hepimiz gectık o yollardan..

Hepimiz bebişleri uyuyunca vicdan azabından öldük ben niye delleniyorum diye:))

Benimki 3yasına gırmek üzere bazen gece uykusuna dalması 2saati buluyor..

Ben tabı uyutana kadar çığlık çığlığa kalıyorum..sonra uyuyunca kendime dusman kesiliyorum..boynunu ope ope bi hal oluyorum:)

canıııımm oğluna kızdığın için şimdi vicdan azabı hissediyorsundur.. benimde oğlum doğduğunda çok ağlıyordu ilk 2 ay hep ağlardı bazı bebeklerde kolik oluyor.ağlayınca ona şarkı söyle,emzir,okşa,kucağında tut pışpışla sevgini hissettir sakinleşecektir. belkide aç olduğu için uyuyamıyordur. Karnını doyurup uyut

Hepimiz geçtik bu günlerden hatta hala yaşıyorum ben. Sakinliğinizi korumanız çok önemli. Bizim stresimiz bebeklere yansıyor iyice hırçınlaşıyorlar.

Çocuk uyutmak da yeni moda mi arkadaşlar? 2.5 saat ne yaptiniz tam olarak? Perdeleri opak koyu renk yapacaksiniz. Sonuna kadar cekeceksiniz kapkaranlık yapacaksiniz ve yatagin üstüne atıp gideceksiniz. Oyuncak falam koymayacaksiniz. O kendi uyuyacak.

Senin istediğin saatte değil de kendi istediği saatte uyusa? Biraz oynasın yorulsun,kendi uyur zaten. Bir de her çocuk bir değil ki,bazısı günde 2 kere uyur bazısı hiç uyumaz. Kendini sıkıntıya sokma biraz rahat ol annesi

Evet çocuk bu şekilde uyur ama ağlaya ağlaya. Benim buna cesaretim yok. Annem gitti psikolojisine girmesine izin veremem. Bilmiyorum bana çok yanlış geliyor uyku eğitiminin bu şekilde verilmesi.

siniri yatıştırmaya papatya çayı birebir canım.resmen sakinleştirici etki yapıyor ve insanı pamuk gibi yapıyor.ben de çok işe yaramıştı.tavsiye ederim.diğer kızdığınız çocuğun gönlünü almak için küçük bi hediye ya da çikolata gibi süpriz yapın onu mutlu edince siz de çok mutlu olacaksınız

Yok bıraktım uyuma madem diye ağlıyor gözlerini ovuşturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…