hazır uyumuşken bu vakti iyi değerlendir sinirlenerek değil dinlenerekTam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.
Yok uyku eğitimine cesaret edemiyorum. Sallıyorum gezdiriyorum emziriyorum hangisinde yorulup uykuya dalarsa. Ama bunları defalarca tekrarlıyorum. Belki otuz belki daha çok. 14 aylık bebeğim. BuUyku eğitimi mi veriyorsun ? Yaşı kac ?
aynı şeyleri yaşamıştim şu an uyuduysa yüzüne bak bir meleği görüp sakinleseceksin zaten :) sonrada bir kahve ve biraz kestirip dinlen..sonra yapılacak işler için sessiz adimlarla kosturmaya başla :)
Nıye canım hepimiz gectık o yollardan..Şimdi buraya yazdım diye de kötü hissettim sanki bebeğimi şikayet ediyor gibi. Kafam saçma sapan oldu çok ağlayasım var. Ben de yattım artık.
canıııımm oğluna kızdığın için şimdi vicdan azabı hissediyorsundur.. benimde oğlum doğduğunda çok ağlıyordu ilk 2 ay hep ağlardı bazı bebeklerde kolik oluyor.ağlayınca ona şarkı söyle,emzir,okşa,kucağında tut pışpışla sevgini hissettirTam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.
Evet çocuk bu şekilde uyur ama ağlaya ağlaya. Benim buna cesaretim yok. Annem gitti psikolojisine girmesine izin veremem. Bilmiyorum bana çok yanlış geliyor uyku eğitiminin bu şekilde verilmesi.Çocuk uyutmak da yeni moda mi arkadaşlar? 2.5 saat ne yaptiniz tam olarak? Perdeleri opak koyu renk yapacaksiniz. Sonuna kadar cekeceksiniz kapkaranlık yapacaksiniz ve yatagin üstüne atıp gideceksiniz. Oyuncak falam koymayacaksiniz. O kendi uyuyacak.
Tam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.
Yok bıraktım uyuma madem diye ağlıyor gözlerini ovuşturuyor.Senin istediğin saatte değil de kendi istediği saatte uyusa? Biraz oynasın yorulsun,kendi uyur zaten. Bir de her çocuk bir değil ki,bazısı günde 2 kere uyur bazısı hiç uyumaz. Kendini sıkıntıya sokma biraz rahat ol annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?