Çocuk uyutmak da yeni moda mi arkadaşlar? 2.5 saat ne yaptiniz tam olarak? Perdeleri opak koyu renk yapacaksiniz. Sonuna kadar cekeceksiniz kapkaranlık yapacaksiniz ve yatagin üstüne atıp gideceksiniz. Oyuncak falam koymayacaksiniz. O kendi uyuyacak.
Tam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.
Allah yardımcımız olsun =) biz de gecede en az 6-7kere uyanıyoruz. Ortalama on kere.heerrr uyutma seansında tammm 2 saat ugrasıyorum ve benı mahvedıyor bu durum...üstelik o kadar ugrasıp uyuttuktan sonra 1 saat aralıksız uyumuyor....cok yorgunum çokkkkk... çalşıorum, gece en az 5 defa kalkıyor...
Allah yardımcımız olsun =) biz de gecede en az 6-7kere uyanıyoruz. Ortalama on kere.
Canım haklısın benim oğlum canıma okuyo bende uyutamadım iki gece önce kafasnı yastıktan kaldırmıyo ama ağlıyoda uyumuyo kriz geçirdim. Hayatım hep böylemi devam edecek çocuk yapan aklıma diye kendi kendime saydırdım uyudu sakinledim kendime kızdım ona kavuşmak için ne bekleyenler var otur kendine gel dedim oğlumu öptüm geçti belliki çok zor büyütüyosun be. Uyumayınca getiriyorm salona oyuncaklarını döküyorum oynuyo başka bişey yapamıyorm aradan 1 saat geçiyor tekrar dalıyoYok bıraktım uyuma madem diye ağlıyor gözlerini ovuşturuyor.
Ahh arkadaşım ahh sen gel bizi gor... 15 aylik gece 2 de ancak yatar sabah 4 te uyanir süt icer uyur 6 da uyanir emzik ister uyur 9 da uyanir bi dahads uyumaz.. hayat kalmadi duzen kalmadi ve cok hareketlu bir cocuk aksama kadar hic oturmaz ama ne yapalim ewlat bende senin gibi sinir krizi geciriyordum 3 saat ayagimda salliyordum simdi ayagima aliyorum kulakligi takiyorum muzik dinliyorum yada gun icinde disari cikmaya calisiyorum kizimla kafami surekli dagitacak biseyler yapmaya calisiyorum... ne yapalim biz zor cocuklar yetistiriyoruz.Tam iki buçuk saat ya iki buçuk saatte uyudu bebeğim. Çatlıcam sinirden şimdi. Yarım saat bir saat bunlara alışmıştım ama iki buçuk saat nedir. Uyumayınca da ağlıyor. Sanırım küçük çaplı bir kriz geçirdim. Biraz kızdım oğluma bi ara. Çok kötü hissediyorum ama sinirim geçmiyor. Belim her yerim ağrıyor. Sakinleşmeye ihtiyacım var.
Çocuk uyutmak da yeni moda mi arkadaşlar? 2.5 saat ne yaptiniz tam olarak? Perdeleri opak koyu renk yapacaksiniz. Sonuna kadar cekeceksiniz kapkaranlık yapacaksiniz ve yatagin üstüne atıp gideceksiniz. Oyuncak falam koymayacaksiniz. O kendi uyuyacak.
Yok senin dediğin yeni moda olan..
Bizi de annelerimiz ayakta sallayarak uyuturdu.
Bende kızımla bırlıkte yatarak uyutmayı tercıh edıyorum.
Yuregım dayanmaz onun karanlık odada bi basına ağlarken uyuyakalmasına..
Valla saatlerde surse,cıldırsam da ben o yöntemi yapamam.
yatagın ustune atıp gıdecek....eee aglaya aglaya mı uyuyacak bu çoçuk.....annemısınız meark ettım...anneysenızde eger ev
ladınıza boyle aglatarak uyku egıtımı verdıysenız annelığınızı gözden gecırın derımYok senin dediğin yeni moda olan..
Bizi de annelerimiz ayakta sallayarak uyuturdu.
Bende kızımla bırlıkte yatarak uyutmayı tercıh edıyorum.
Yuregım dayanmaz onun karanlık odada bi basına ağlarken uyuyakalmasına..
Valla saatlerde surse,cıldırsam da ben o yöntemi yapamam.
aglatarak uyku egıtımı anneler rahat etsın dıye uydurulmuş bır sey bellıkı....boyle egıtım mı olur
çoçuk bu zamanı geldığınde kendı kendınede uyumasını öğrenır her bırey gıbı
evet çok yıpratııcı bır surec ama annelık sabır gerektırır
konu sahıbı arkadasım....arada olur oyle çok ısrar etmeseydın ıyıce uykusunun gelmesını bekleseydın
bunu 27 ay kesıntısız uyumamıs bır anne olarak yazıyorum....
Çocugun var mı gercekten merak ettiğim için soruyorum
Ben de uyku eğitimi vermedim.. 2 yaşına doğru kendi kendine uyumaya başladı. Ağlatmadım. Önce birlikte , yanına uzandım,kalın fon perdeleri çektik ve birlikte uyuduk. Bir iki ay sonra da kendi odasına koyunca anneye el salla şimdi uyuycaz kızım dedim. Odanın kapısını çekip çıktım 15 dk. Sonra geldiğimde uyumuş oluyor
Alkışlıyorum bundan daha etkili bir yorum olur mu bilemiyorumGoogle görsellere girin sakat doğan çocuk resimlerine bakın. Sakinleşirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?