Siyasi yorum yasak olmasa...
Allah hidayet versin . .
devlet büyüklerimiz hala seçim derdinde bakalım sonumuz nlcak ?
böyle giderse ben kadın olarak dilekçe vericem alın bizi askere diye
şerefsizlere yem olmaktansa şerefimle vatanım için ölmeyi tercih ederim
DAĞLICA.DA KATLİM VAR !!!!
ay evet ya, kadıncağız askerleri görür görmez anlıyor ve ağlamaya kendini parçalamaya başlıyor bende çok üzüldüm ağladım o habereCok uzuluyorum, dun twitterda bir video gordum sehit annesine haberi goturmeye gidiyorlar ogrenince kadin nasil agliyor bagiriyor ama. İcim yandi, ben de agladimSehit yakini olanlari dusunemiyorum
Vatanımız olmassaa suriyeliler gibi ordan oraya iteleniriz.Bir gun oglum olursa ne yapar eder askere gondermem.
Her zaman söylüyorum. Boyle olacaksa vatan sag olmasin. Vatan dedigin alt tarafi toprak, ustundekilerin evine ates dusecekse vatan sag falan olmasin.
Siyasi rantlar icin gencecik cocuklar ölüyor.
Sana bir anımı anlatayım,yurdışına seyhate gittim,çok tatlı ankaraı bir çiftle tanıştım,alışveriş yaparken kadın bana,bu büyük oğluma ayakkabı dedi,diğerinede alalım dedim,diğerinin yarım ayağı yok dedi,geçmiş olsun deıdm,yok doğuştan dedi,eşinin kardeşi şehit oluyor(şu an eşide kanserden veaft etti)kardeşi şehit olduktan sonra hamıle kalıyor kadın,ve erkek olmasın dıye ısyan edıyor eşi,neyse erkek oluyor muaynede,rahmetli ağbi kahır edıyor,bu vatan sağolmasın,vermem evladını askere dıye lanet okuyor,neyse çocuk doğuyor,kucağına alıyor kadın,ve eşine dıyorki,üzülme kocam,istesende oğlun askere gidemeyecek dıyor,eşi şok oluyor nasıl yanı,ve dizden altı olmayan,yanı yarım bacağı ama bır tanesının,onu gösterıyor,bu olaydan sonra ağbinin dunyası değişiyor,çocuk 6 yaşında idi o zaman,biz seyhatten donduk,bıze geldiler ankaradan gezmeye,ağbi de iki aya gitti...Bir gun oglum olursa ne yapar eder askere gondermem.
Her zaman söylüyorum. Boyle olacaksa vatan sag olmasin. Vatan dedigin alt tarafi toprak, ustundekilerin evine ates dusecekse vatan sag falan olmasin.
Siyasi rantlar icin gencecik cocuklar ölüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?