• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri dur desin artık! Artık yanmasın kimsenin canı..

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Her gün şehit haberi artık yanmasın anaların yüreği ölmesin kimse.
Kiminin oğlu dayısı yeğeni evladı kocası herkesin bir parçası gidiyor her gün.
Bu kadar mi basit insan cani kimse dur demeyecek mi artık.
Televizyonu açmaya korkar olduk.
Polisler askerler şehit haberleri analar ağlıyor kim bilir nasıl yanıyor ocakları yürekleri?
Daha ambulansın sesini duyduğunda içi ürperen anneye nasıl verilir oğlun şehit oldu haberi?
Benim küçük bir kardeşim var 4 yaşında hep polis olmak istemiştir.
Polis kıyafetleri aldı ne zaman bir polis görse koşar gider bende polisim diye tanışırdı polislerle .
Hayal kurardı hep küçük aklıyla bize göreve gittim hırsızları yakaladım diye anlatırdı.
Dün sabah uyandığında anneme gitmiş anne artık polis olmak yok demiş.
Annem neden oğlum demiş dilinin döndüğünce teröst var anne teröst demiş polisleri askerleri öldürüyorlar demiş.
Küçücük bir çocuğu bile sevdiği bir meslekten soğuttu bu adiler.
Kaç canı kaç yüreği yaktılar birileri artık dur desin...
Yanmasın kimsenin canı artık.
Rabbim tüm görevdeki çatısmadaki askerimizin şehitimizin yardimcisi olsun korusun onlari inşallah ölmesin bir kişi daha.

Biri'nin değil, birilerinin dur demesi gerekiyor buna artık. Koca bir halk yani, anlatabiliyor muyum?
Evde anneannem iki gündür bu konularla ilgili yayınlar seyredip ağlıyor. Asker, polis yakınımız falan yok, olsa halini düşünemiyorum. Artık izlettirmiyoruz, abuk sabuk diziler ve evlilik programları falan açtırıyoruz evde çünkü yaşlı ve tansiyonu çıkıp duruyor sürekli. Tabi ateş düştüğü yeri yakıyor. Anlamak isteyene de koca bir milleti yakıyor.

Allah hidayet versin . .
devlet büyüklerimiz hala seçim derdinde bakalım sonumuz nlcak ?
böyle giderse ben kadın olarak dilekçe vericem alın bizi askere diye
şerefsizlere yem olmaktansa şerefimle vatanım için ölmeyi tercih ederim
DAĞLICA.DA KATLİM VAR !!!! :KK42:

Siyasi yorum yasak olmasa...
Allah hidayet versin . .
devlet büyüklerimiz hala seçim derdinde bakalım sonumuz nlcak ?
böyle giderse ben kadın olarak dilekçe vericem alın bizi askere diye
şerefsizlere yem olmaktansa şerefimle vatanım için ölmeyi tercih ederim
DAĞLICA.DA KATLİM VAR !!!! :KK42:

Aslinda söylenecek söz okadar cokki iste heryerde bi engel var malesef.
Ateş düstügü yeri yakarmis..
Rabbim sabir versin o sehit ailelerine

Kac gundur her gulmem her ufak bi gulumsememden utaniyorum sonradan. Cok ama cok pismam oluyorum.
O yigitlerimiz orda canlariyla savasirken.
Allahim nolur.
Dursun artik bu katliam. Dursun artik bu aci.

Cok uzuluyorum, dun twitterda bir video gordum sehit annesine haberi goturmeye gidiyorlar ogrenince kadin nasil agliyor bagiriyor ama. İcim yandi, ben de agladim :KK42::KK42:Sehit yakini olanlari dusunemiyorum :KK42::KK42:

böyle bir acı yok. tarifsiz. ailemde çevremde şehit yok. bu acıyı yaşamadım ama içim alev alev yanıyor. rabbim milletimizi devletimizi korusun ve yüceltsin inşallah. hainlere fırsat vermesin inş.

Cok uzuluyorum, dun twitterda bir video gordum sehit annesine haberi goturmeye gidiyorlar ogrenince kadin nasil agliyor bagiriyor ama. İcim yandi, ben de agladim :KK42::KK42:Sehit yakini olanlari dusunemiyorum :KK42::KK42:
ay evet ya, kadıncağız askerleri görür görmez anlıyor ve ağlamaya kendini parçalamaya başlıyor bende çok üzüldüm ağladım o habere :KK61:

Bir gun oglum olursa ne yapar eder askere gondermem.
Her zaman söylüyorum. Boyle olacaksa vatan sag olmasin. Vatan dedigin alt tarafi toprak, ustundekilerin evine ates dusecekse vatan sag falan olmasin.
Siyasi rantlar icin gencecik cocuklar ölüyor.

Her zaman söylüyorum. Boyle olacaksa vatan sag olmasin. Vatan dedigin alt tarafi toprak, ustundekilerin evine ates dusecekse vatan sag falan olmasin.
Vatanımız olmassaa suriyeliler gibi ordan oraya iteleniriz.
Aklıma eroin sattirilmaya calisilan Suriyeli adam haberinden ben hala utanıyorum. ( http://m.t24.com.tr/haber/uyusturuc...p-gozu-onunde-karisina-tecavuz-ettiler,306642 )

Dün internette gördum teröristin birinin üzerinde patlamis bomba yüzü taninmiyor paramparca ve almislar o taradiklari ambulanslarla hastaneye göturmüs hâla yasatmaya calisiyorlar.
Birakin bu adileri gebersinler olduklari yerde can versinler o taradiklari ambulanslara binmeye o devletin hastanelerinde yatmaya yer isgal etmeye haklari yok.
Milleti öldurmeye calistigi bombayla kendi can cekisiyordu nolacak onu kurtarinca yine bizleri öldurmeye kalkacaklar nasil adalet bu anlamadim

Sana bir anımı anlatayım,yurdışına seyhate gittim,çok tatlı ankaraı bir çiftle tanıştım,alışveriş yaparken kadın bana,bu büyük oğluma ayakkabı dedi,diğerinede alalım dedim,diğerinin yarım ayağı yok dedi,geçmiş olsun deıdm,yok doğuştan dedi,eşinin kardeşi şehit oluyor(şu an eşide kanserden veaft etti)kardeşi şehit olduktan sonra hamıle kalıyor kadın,ve erkek olmasın dıye ısyan edıyor eşi,neyse erkek oluyor muaynede,rahmetli ağbi kahır edıyor,bu vatan sağolmasın,vermem evladını askere dıye lanet okuyor,neyse çocuk doğuyor,kucağına alıyor kadın,ve eşine dıyorki,üzülme kocam,istesende oğlun askere gidemeyecek dıyor,eşi şok oluyor nasıl yanı,ve dizden altı olmayan,yanı yarım bacağı ama bır tanesının,onu gösterıyor,bu olaydan sonra ağbinin dunyası değişiyor,çocuk 6 yaşında idi o zaman,biz seyhatten donduk,bıze geldiler ankaradan gezmeye,ağbi de iki aya gitti...

Bir kaç birinin değil herkesin
Tek yürek olarak dururacağı bir iş bu vatanını seven herkesin.
Allah ailelerine sabır versin
:KK42:

Back
X