- 9 Mayıs 2017
- 55
- 38
- 8
- 34
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Şu yazdığınız kime göre ? Neye göre? Bunun cevabı verildiğinde konunun cevabı da bulunmuş olur.(Not : çok kitap okurum ve bildiğim konuda konuşurum bu onlara ukalaca geliyor olabilirmi)
Yok yani öyle değil niyetimAlttan alta kendini övmüşsün kız sende
Bu güzeldiRahat ol ... bende çok akılı sayılmam derim
Bende bazen bu tarz konulardan rahatsız oluyorum bdv de açan oldu sevgilim taş gibisin dedi ne demek istedi komşumuz at gibi kız dedi ne demek istedi ya da sizin konunuz bilgi karşında ki kişiye göre değişir ona göre zeki olabilirsin ama bş başkası senin yorumlarda ki tezini çürütür...Yok yani öyle değil niyetim
Sadece ukala yada beğenmiş biri değilim onu anlatmaya çalıştım
O zaman gerizekalı hissetmesi gereken eşleri değil mi:)Ya şimdi siyaset üzerine konuşuldu bende siyasetin ağırlıklı olduğu bir bölüm okuyorum Yorum yaptım onların eşleri hiç anlamiyorlarmis siyasetten yine çocuk konusu geçti anneyim ve bu konuda çok kitap okurum yine yorum yaptım onun üzerine bunu söyledi birde kendini beğenme konusuda konuşuldu üzüldüm asla öyle bir izlenim bırakmak istemiyorum
O zaman gerizekalı hissetmesi gereken eşleri değil mi:)
Bilmem kadınların siyaset konuşması bünyelerine ağır geldi galibaO zaman gerizekalı hissetmesi gereken eşleri değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?