Biri size dese ki "senin karsinda kendimi gerizekali gibi hissediyorum" ne düşünürsünüz

aristokrat hatun

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
55
38
8
34
İyi geceler arkadaşlar
Bu akşam oturmaya gittiğimiz yerde büyük kuzenim bana senin karşında kendimi gerizekalı gibi hissediyorum dedi
Ki bunu kardeşi içinde söyledi
Kız kardeşi gercekten marka takıntısı olan lükse düşkün birazda görgüsüz biri
Ben hiçbir zaman malda mülkte gözü olmayan öyle gereksiz mal muhabbeti yapmayan biriyim kendimi beğenme huyumda yoktur aslında aksine tam manasıyla özgüven ile ilgili problemim varda denebilir birde böyle takintiliyim biri bana bişey derse acayip takıyorum şimdide bu lafa taktım kuzenim bu sözüyle nedemek istedi acaba
(Not : çok kitap okurum ve bildiğim konuda konuşurum bu onlara ukalaca geliyor olabilirmi)

Ya şimdi siyaset üzerine konuşuldu bende siyasetin ağırlıklı olduğu bir bölüm okuyorum Yorum yaptım onların eşleri hiç anlamiyorlarmis siyasetten yine çocuk konusu geçti anneyim ve bu konuda çok kitap okurum yine yorum yaptım onun üzerine bunu söyledi birde kendini beğenme konusuda konuşuldu üzüldüm asla öyle bir izlenim bırakmak istemiyorum

Yok yani öyle değil niyetim
Sadece ukala yada beğenmiş biri değilim onu anlatmaya çalıştım
Bende bazen bu tarz konulardan rahatsız oluyorum bdv de açan oldu sevgilim taş gibisin dedi ne demek istedi komşumuz at gibi kız dedi ne demek istedi ya da sizin konunuz bilgi karşında ki kişiye göre değişir ona göre zeki olabilirsin ama bş başkası senin yorumlarda ki tezini çürütür...

O zaman gerizekalı hissetmesi gereken eşleri değil mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…