Biri size dese ki "senin karsinda kendimi gerizekali gibi hissediyorum" ne düşünürsünüz

Daha önce duyduğum bir laf ve şaşkınlıkla karışık bir gurur duyma hissetmiştim. Sürekli sohbet ettiğim arkadaşıma laf cambazlığı şakalar vs yaparak onun anlayamamasını sağlardım o da ne demek istedin diyemezdi anlamaya çalışırdı bazen de kırduğu cümleden akla gelmedik şeyler çıkarırdım güldürürdüm. En sonunda bana "bazen kendimi aptal gibi hissediyorum " demişti. Bunu duyunca biraz firenledim tabi kendimi gülüp eğlenmenin de suyunu çıkarmamak lazım çünkü bir süre sonra karşımdaki bu durumdan sıkılmaya başlıyor. Düzgün cümle de kursam acaba başka bir şey mi demek istedi düşüncesi ve yanlış anlaşılmalar başlıyor. En iyisi karşılıklı uyum sağlamak ne eksik ne de fazla olmak

Aynen... bazen bir cilt kitaba ulasmaktansa internetten makale indirmek daha kolay olabiliyor.
Zaten galiba tum dunya eserlerin sayisal versiyonlarin iceren bir kutuphane yaratmaya calisiyorlar.
Yarinlarda bilgi herkese daha kolay aktarilacak bundan eminim.
Cocukla kitap... tahmin edebiliyorum!

Hanımlar kişisel tartışmaya girmeyiniz.
hakkatten yaa devlet meselesi oldu mübarek şaka gibiler, herkes değil tabi ki ama insanlar arkadaşı unuttu kendileri ile tartışır oldular yazıkkk
oysaki hayat birbirimizi kırmaya üzmeye değmeyecek kadar kısa olabilir
hayattan zevk almalı ve mutlu olmalıyız...

Ben burada komik bir sey goremedim, neyin sakasiymisiz, konu sahibi de ugramadiysa ne yapalim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…