Biri size dese ki "senin karsinda kendimi gerizekali gibi hissediyorum" ne düşünürsünüz

Amaaaan canim niye kendinı kötü hissediyorsun ki bence o gerizekalidir bu kadar basit

1) gerçekten bilgili bi insansınızdır çoğu konuda
2) Sadece bilmişsinizdir.
Bi arkadaşım vardı normal bilgi düzeyinde biri ama sanırsınız master yapmış her konuda öyle bi özgüvenle konuşurdu. Öyle bi durum vardır belki de

Oldum olası "çok kitap okurum" cümlesi antipatik görünür bana. Konu fiyasko, nick zaten evlerden ırak. Bir aristokrat olarak zihni çok yormayan bu cümlenin ne amaçla söylendiğini anlamış olmanız gerekiyor. Yok benim niyetim egomu okşamak diyorsanız onu bilemem. Çok bilgilisin demek istemiş kardeş. Bak bu da kiyağım olsun açıkladim ahshsj.

Kötü bir şey demek istememiş, bu konuda sizin ondan daha bilgili olduğunuzu ve kendisinin bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığını vurgulamış sadece.

Nickname'inizden yola çıkarak muhtemelen aynı "aristokratlığı" çevrenize de gösterdiğinizi ve bunun alaya alındığını düşünüyorum. Arkadaş ironi yapmış muhtemelen ciddi değil. Kız kardeşini de aynı şekilde alaya almış.

Not: Çok kitap okumak değil okuduğunuzun kalitesi önemli daha çok. Yoksa ortalık kağıt israfı kaynıyor. Şahsen insanların kaç kitap okuduğundan ziyade ne okuduğuna bakarım. Çok kitap okurum diye belirttiğiniz için yazdım, yanlış anlamayın. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…