- 2 Haziran 2017
- 314
- 516
- 18
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Ya şimdi siyaset üzerine konuşuldu bende siyasetin ağırlıklı olduğu bir bölüm okuyorum Yorum yaptım onların eşleri hiç anlamiyorlarmis siyasetten yine çocuk konusu geçti anneyim ve bu konuda çok kitap okurum yine yorum yaptım onun üzerine bunu söyledi birde kendini beğenme konusuda konuşuldu üzüldüm asla öyle bir izlenim bırakmak istemiyorum
Kadinlarin siyaset konusmasi derken?Bilmem kadınların siyaset konuşması bünyelerine ağır geldi galiba
ahahahaa:))çok kitap okuyup da bu cümleyi anlamamanız bir garip geldi.
ay ne güzel herkes kendini gerizekalı hissediyor yanınızda diye sizi övelim mi napalım anlamadım
bi dert göremedim ben
niye burda reklam yapma gereği duymuş acaba??Hani sanki konu "ben harikayım sizde duyun" mesajı içerdi bir an bana.
Öyle biri değilim diye söyleyip devamında, "çok kitap okurum, siyaset ağırlıklı bölümde okuyorum, annelik üzerine çok okudum, onların eşi siyaset bilmiyor..." kelimeleri sıralanınca vay anasını reklama bak be dedim.
arkadaş buraya ego tatmin etmeye gelmiş zannımcaÇok balon geldiniz gözüme
hani koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler meselesi
etrafınızdakiler bir şeyden çakmıyor diye kendinizi nimetten saymayın
Bu yorumu ben yazmak için gelmiştim, gerek kalmadı.Hani sanki konu "ben harikayım sizde duyun" mesajı içerdi bir an bana.
Öyle biri değilim diye söyleyip devamında, "çok kitap okurum, siyaset ağırlıklı bölümde okuyorum, annelik üzerine çok okudum, onların eşi siyaset bilmiyor..." kelimeleri sıralanınca vay anasını reklama bak be dedim.
Taninmadigim, ismimin bile gerçek olmadığı bir yerde neden kendimi tatmin edeyim ki sen öylemi yapıyorsunarkadaş buraya ego tatmin etmeye gelmiş zannımca
Ozaman gereksiz yorumunla konumu meşgul etmeçok itici hiç benlik bir konu değil
Ya ne tuhafsiniz ben üzülüp kuzenim ironimi yaptı diye yazdım siz ne anlamissiniz valla bravoÇok balon geldiniz gözüme
hani koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler meselesi
etrafınızdakiler bir şeyden çakmıyor diye kendinizi nimetten saymayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?