• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri sizi sirf cok seviyo diye evlenilir mi?

Maddi duruma bakilirsa normal yani. O kadar kotude degil, zenginde degil. Ama beni aldatmayacak, uzmeyecek, kiyamayan insan yani. Annesi falan da iyi birisi
Hayır yaa... Bak buradaki herkes evli, nişanlı,sevgilisi olan tecrübe sahibi insanlar. Bir iki olumsuz olsa neyse. Yani kötü günlerini de düşün derim... Mutlu ol canım ne diyim... Ama senin de sevdiğin biriyle...

Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Tabiki hayır.Evlilikte bazen kötü zamanlar oluyor.Bu zamanları sevginize aşkınıza sarılarak aşıyorsunuz.Sizde ona karşı bunlar yok siz neye sarılacaksınız.Ayrıca evlendiniz diyelim karşınıza sevebileceğiniz hoşlandığınız birisi çıkar o zaman nolacak.Tabiki olmaz

Ben o hatayı yaptım eşim de beni çok seviyordu 1.5 sene koştu peşimden ben her defasında istemiyorum dedikçe diretti arkadaşlarım çevrem hep ne güzel ne kadar seviyor seni iyi çocuk kabul et diye baskı yaptı ve kabul ettim. Evet eşim beni çok seviyor evet çok iyi bir insan karakteri çok düzgün evine bağlı çok iyi bir baba ama ... Eşimi seviyorum zamanla sevdim aslında ama öyle çok aşkla bağlı değilim mesela çok arzulayarak yada nasıl diyeyim çok şevkle cinsellik yaşamıyorum. O tutku o şehvet yok bende sadece bu sebeple evlilik bitmez diyorum ama diğer yandan da bunun eksikliğini yaşıyorum. İyi düşünün derim.

Ona evet dersem bile hemen evlilik dusunmuyorum. Cok sevdigi icin sordum
Ben de bunu anlamıyorum. Çok sevdiğine nasıl kanaat getirebiliyorsunuz?
Hangi zorluğa göğüs gerdiniz birlikte, hangi evreleri aşıp neyi başardınız? İnsan karşılıklı aşık olup evlendiği kişinin bile yeri geliyor sabrını nasıl zorladığını görüyor.Siz hiç buradaki konuları okumadınız galiba. Eşimle severek evlendik diye başlayıp, mutfakta koluma bıçak sapladı, koltukta beni boğmaya kalktı, yüzüme tokat attı, kolumu morarttı, çocuğumun önünde beni duvara çarptı diye biten konuları gerçekten hiç mi görmediniz?
Ergen ergen peşinizde dolanan biri sadece.
Annesi iyiymiş. Benim annem de çok iyi, gidin gelinlere sorun bakalım ne diyecekler?
Size kıyamazmış. Öyle bir kıyar ki. Hele bir size karşı sorumluluğu olsun. Hissetmeyecek mi sevilmediğini? Kaç gün çekecek nazınızı, kaç gün sonra usanacak?
Çıldıracağım artık.
Daha üniversite çağında tanışıp, bir yıl sonra bu neyin kaygısı?

Velev ki evlendiniz, insan kendi duygularına bile kefil olamaz bazen. Siz elin adamına nasıl bu kadar kefilsiniz?
Bu neyin cesareti?
İşin bir de birliktelik yönü var.
Sevmediğiniz bir adamın koynuna nasıl gireceksiniz?
İçiniz nasıl alacak bunu?
Ya da bir gün başkasına aşık olursanız ne olacak?
Kusura bakma, benden bu kadar mı diyeceksiniz?
Allah aşkına saçmalamayı bırakın ne olur.

Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Evlendim ama elde ettikten heves geçtikçe bu gunleriniz gibi olmuyor emin olun evlenmeyin

Konu sahibi çok gençsiniz. Her şeyi oyun sanmayın. Tam sizin yaptığınızı yapıp evlenen bir üye vardı. Açın onun konusunu okuyun. Başınıza gelecek şeyler harfi harfine yazıyor orada.

Evlenene kadar kendi sevgisi ona yetse de zaman geçtikçe beklediği karşılığı alamaması karşıdaki kisiyi de hırçınlaştirir. Tek taraflı bir sevgiyle uzun süre bir şey yürümez.

Ama siz sevdiginizi degil, sizi seveni secin diye de soylemisler
Bu lafta daha çok seven karşı taraf olsun diye söylenmiş öyle hiç sevmeden sırf beni seviyor diye kimseyle evlenilmez.

Hiç yapamam. Çünkü o sizi ne kadar sevse de siz sevmediğiniz için en ufak hareketi gözünüze batacak, daha kısa sürede soğuyacaksınız belki de. Onun düşüncelerini çok önemsemeden ilerleyeceksiniz, sevgi yok çünkü. Ve karşında ki insana yapılacak en kötü şey bana göre. Ama oda biliyorsa ve mantık evliliği olarak bakıyorsanız siz bilirsiniz. Bu arada sizi çok sevdiğinden sadece hiç hayır diyemiyor olmasından dolayı mı eminsiniz? Bence fazlası olmalı.

Hayır , seninde ona karşı bir şeyler hissetmen gerekiyor. Yoksa seni seven insanıda ömür boyu üzmüş olursun. Duygular karşılıklı olmalı tek bir kişi sevince o ilişki yürümüyor zaten

Sırf biri sizi seviyor diye bir şey hissetmeden evlenirseniz bir süre sonra karşı tarafı yoran, kıran kişi olursunuz. Dolayısıyla bir gün tahammül eşigini aştığınızda da evliliğiniz sonlanır.

Liseye başladığım sene peşime takıldı biri. Arada benim sevgililerim olsa da hiç vazgeçmedi 4 sene lise bitti. Yine aradı buldu. Üniversiteyi kazandı gitti yine buldu. Sevgililiği geç doğrudan evlenme isteğiyle gelmeye başlamıştı o da. Tüm ailesi beni biliyordu. Tamam dedim ya bi şans vereceğim beni böyle seveni nereden bulayım bi daha. Ama yok yani olmadı elimi tutmak istedi sarılmak istedi içim almadı. En ufak hatası battı. Çok sürmedi çok çok basit bir şeyden ayrıldım. Ne kendime ne ona bu eziyeti edemezdim.

Liseye başladığım sene peşime takıldı biri. Arada benim sevgililerim olsa da hiç vazgeçmedi 4 sene lise bitti. Yine aradı buldu. Üniversiteyi kazandı gitti yine buldu. Sevgililiği geç doğrudan evlenme isteğiyle gelmeye başlamıştı o da. Tüm ailesi beni biliyordu. Tamam dedim ya bi şans vereceğim beni böyle seveni nereden bulayım bi daha. Ama yok yani olmadı elimi tutmak istedi sarılmak istedi içim almadı. En ufak hatası battı. Çok sürmedi çok çok basit bir şeyden ayrıldım. Ne kendime ne ona bu eziyeti edemezdim.
Benim görümcemin görümcesi aynı böyle kendisine takan adamla evlenmiş en sonunda, adam dünyayı tersten göstermiş sonra. Bazılarında da intikam alır gibi haller zuhur ediyor.

Hayır, sevilmek güzel bir şey ama sevmediğim biriyle ben yapamam

Sevmediğiniz biriyle evlenmeyin. Evlilik evde oturup karşılıklı sohbet edip tv izlemekten ibaret değil. En önemli kısmı cinsellik. Şahsen sevmediğim bir erkeğe dokunmak istemem, bana dokunması da tiksindirir. Biriyle evlenmeden önce kendime soracağım ilk soru şu olacak: "Ben bu adamla hep sevişmek ister miyim?" Çok net. Cevap hayır ise evlenilmez.

Seven adam mutlu eder mutlu etmek için elinden geleni yapar hatta kendine aşık eder dene ve gör mutlu etmezse başına kakarsın "Bu kadar mıydı seviyorum seviyorum dedin bu muydu yani diye" hemen yıldırım nikahı yapacak değilsiniz ya bir dene tecrübe konuşuyor 🤭

Bir de bu insanlarinki aslinda ne kadari sevgi, ne kadari takinti. Muhtemelen kafasinda hic olmayan bir muvahhis yaratmistir.

Back
X