• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

benzemeyi sormadım yukarda ki olayı siz yaşasanız tepkiniz ne olurdu dedim

Hangi olay? ortada bi olaymi var? 2 kelimw bisey yazip bizden yardim istiyosun. biraz aciklama zahmetinde bulunsan? densizlik su yaptigin. herkes aciklik getir biraz daha ac diyor sende illa aciklik getirmeden cvap vermek istedgin soruya geciyosun.

Senin 2 kelimelik yazina 4 cumleyle cevap verdigm icin kendime kiziyorm:kızgın:

Screenshot_2016-11-03-18-48-53.webp

Şöyle bir konularına baktımda başlıklardan bile belli dr a ihtiyacın olduğu

Benim babam görümcemin bebeklik resmini ben sandı. Bu resmî ne zaman çektirdik diye sordu. O zaman ben aslında eşimin kardeşi miyim :)

Kendisi OKB hastası, takıntıları var, uzmana gitmeniz gerekiyor dedik, site kurallarını açıkladık ama zannediyor ki sorularına cevap bulursa düzelecek, hayır düzelmeyecek, bu yöntem tedavi etmeyecek kendisini, yeni sorulara takılacak, onların cevabını arayacak.

Konu sahibesi sizi özelden ikaz ettim değil mi?
Üyeliğiniz yanacak bu gidişle.
Müdürüm konularını geçtim nerdeyse cevap olarak tek harf yazıp yollıyacak bizede yazık ama ne kadar rahatsız edici dalga mı geçiyor napıyor belli değil :110:

Etrafında hala insan olduğu ve seni iyi kötü birine benzettikleri için şanslısın

Ben olsam semtine uğramam sosyopat seri katil havası var sende tövbe tövbe

Yavrum, yeter ya! Bu kaçıncı konu, derdin neyse devan burada değil, inan ki değil ya!

Benimkiyle 173.yorum oldu. Hep aynı şey yazılmış. Ama yavaş yavaş en trend konu haline dönüşüyor:)

arkadaşlar öncelikle hepiniz sagolun .benim sorumdaki amaç başlıkta yazıyor zaten.sizin ne yaşadıklarınızı bilmek istedim.bu olayı yaşayan var mı diye .ben korkuyorum hiç geçmicek gibi geliyor çünkü.size sorduğum soruların hepsi rahatlamam için.

sizin gözünüzde bu olay nasıl görünüyor diye.çünkü benim beynim durmuş gibi birşey düşünemez oldum.

sizin gözünüzde bu olay nasıl görünüyor diye.çünkü benim beynim durmuş gibi birşey düşünemez oldum.
Insan insana benzer diye bir tabir var hiç duydun mu? Bence çok takılmamak lazım
Mesela beni teyzelerimin kızlarına çok benzetirler. Birgün hastaneye gitmiştim ve hiç tanımadıgım bir kadın gelip bana sen x'in nesi oluyorsun ne kadar benziyorsunuz demişti. Benim teyzemin kızı olur.
Çocuklugumun gectigi mahalleden taşınmıstık. Bir başka teyzemin kızı da yıllar sonra o mahalleye taşındı. Teyzemin kızını görenler benim geldigimi sanmışlar.
Böyle şeyler olabiliyor. Yaşın daha küçük gibi bence böyle konulara çok takılıp da kendini yıpratma.

Back
X