- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 13
- 32
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
-
Aslında arkadaşım yani Ama bütün gün konuşuyoruz bazen kavga ediyoruz ama sonra barışıyoruz bazen diyor senle evli olsak çok iyi olur kanki diyor ne hissediyor olabilir
Ama kanka diyor hemde size geleyim diyorUfaktan yuruyor :)))
Iyi biri ama bilmiyorum kiAğzını arıyor işte kanki ayağına
Gerçi sende pek boş değilsin galiba ona :)
Hadi hayırlısı
Ama kanka diyor hemde size geleyim diyor
Belkide anlamadımYoklama yapiyor da ondan kanki diyor ya da biri daha var her an gidebilir bu sebeple kanki ayagina yatiyor da olabilir dikkatli ol derim.
Belkide anlamadım
Yok ama bana yazdı biri falan diyor bende biri bana yazdı diyince kızdıSevgilisinden hic bahsetti mi?
Yok ama bana yazdı biri falan diyor bende biri bana yazdı diyince kızdı
Ben arkadaş gibi davranıyorumBelki seni kiskandirmak tepkini olcmek icin yapiyordur.
Nasıl yaniSen bana ışık ver yeter, bende filiz çok diyor bence
Ben arkadaş gibi davranıyorum
Bilmiyorum ki inşallah hayırlısı olurSizin arkadaslik raydan cikmis hizla sevgililige kosuyor :)
Yok 23 25Kanka ayağı popiş ayağı diye boşuna söylememişlerYaşlar kaç? Cevap olarak en fazla 18 bekliyorum. Hadi bakalım.
Yani birşeyler bekliyor sizden .Nasıl yani
E güzel arkadaşım benim yaşım da 25, 4 senelik evli yavaştan anneliğe hazırlanan bir kadınım. Yaşlarınız evlilik, sorumluluk üstlenme, yuva kurma yaşı. Niye ergen gibi kanka ayağı yapa yapa ilerliyorsunuz? Hislerinizi açıkça söylesenize, birbirinize açık olsanıza... Hakkınızda hayırlısı olsun.Yok 23 25
Oda boş değil gibi sankiAslında arkadaşım yani Ama bütün gün konuşuyoruz bazen kavga ediyoruz ama sonra barışıyoruz bazen diyor senle evli olsak çok iyi olur kanki diyor ne hissediyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?