Biri var

E güzel arkadaşım benim yaşım da 25, 4 senelik evli yavaştan anneliğe hazırlanan bir kadınım. Yaşlarınız evlilik, sorumluluk üstlenme, yuva kurma yaşı. Niye ergen gibi kanka ayağı yapa yapa ilerliyorsunuz? Hislerinizi açıkça söylesenize, birbirinize açık olsanıza... Hakkınızda hayırlısı olsun.
Onu söylicek ben değilim ki karşımdaki adam söylese daha iyi olur ama teşekkür ederim

Ama kanka diyor hemde size geleyim diyor

Çok güldüm.

Evde kimse yokken mi size gelmek istiyormuş kanka beyefendi?

Benim anladığım, seninle sevgili olamayız, sana umut vermek istemiyorum ama hani evine gelsem aganigi yapsak da fena olmaz. Ama benden bu kadar diyor. Benimle fuckbuddy olmaya var mısın yok musun diyor?

Bir dahaki sefer eve gelmek isterse “aaaa annem de seninle tanışmak istiyordu, kankaların kimlermiş diyordu, ne güzel olur” de. “Annem çok güzel kek yapar” de.

Çok güldüm.

Evde kimse yokken mi size gelmek istiyormuş kanka beyefendi?

Benim anladığım, seninle sevgili olamayız, sana umut vermek istemiyorum ama hani evine gelsem aganigi yapsak da fena olmaz. Ama benden bu kadar diyor. Benimle fuckbuddy olmaya var mısın yok musun diyor?

Bir dahaki sefer eve gelmek isterse “aaaa annem de seninle tanışmak istiyordu, kankaların kimlermiş diyordu, ne güzel olur” de. “Annem çok güzel kek yapar” de.
Ailemi tanıyor

E güzel arkadaşım benim yaşım da 25, 4 senelik evli yavaştan anneliğe hazırlanan bir kadınım. Yaşlarınız evlilik, sorumluluk üstlenme, yuva kurma yaşı. Niye ergen gibi kanka ayağı yapa yapa ilerliyorsunuz? Hislerinizi açıkça söylesenize, birbirinize açık olsanıza... Hakkınızda hayırlısı olsun.

Esimle tanistigimizda kendisi 29 yasindaydi. O da başta arkadas muhabeti yapti bana ki hiç sevmedigim şey. Arkadaslik degil bariz flört cunku neyse baktim sacma sapan bisey olacak ben iliskinin adini koyuverdim. :D

Meger adam ona sevgili anlaminda bakmayacagimi dusunmus ve hislerini aciklarda rededilirse aramizdaki arkadaslikta veya flort neyse işte bozulur ve beni goremez diye ıkınıp duruyormuş.

Bu konuda İki tarafta safa yatarsa çok uzar.
Konu sahibi burada yazilan aciklamalara bile " nasill yağniii" tepkisi veriyor. 10 seneye anlasirlar umarim.

Ee sizin dünde,fuckbudy tarzına dönen sevgilinizle ilgili konunuz vardı ,o noldu üstelik birde yeni üyesiniz ,
Hayırdır ,inşallah Mune Mune bi bakabilir miyiz tek üyeliğimi var

26 yaşında 'kanki' diyen biri pek de evlenecek değil gibi.
Gaza gelmiş bir an herhalde.

Back
X