Biriciğin evi ben de geldim

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim
ortak yorumlarda salonun bayağı bir klasik kaldığı şeklinde
yerden göğe kadar haklısınız koltuklar en az 14 yıllık bayağı bir klasikkaydirigubbakcemile3
inşallah değiştirebilirim ama değiştirdiğimdede yemek odasına uygun birşeyler alırım sanırım
tekrar teşekkürler
sevgiyle kalınŞeniz

misafir odanız şahane.. saraylı fibii:))

terasınıza ve mutfaklarınıza bayıldım. yatak odanızda çok hoş..

huzurla mutluluklaa sağlıkla yaşlanın evinizde:)

ayyyy cok cici
mutfak ve teras favorim
kk kadınlarının hepsini alır ev kocaman wallaaa :)))
allah hep huzurla oturmayı nasip etsin

çok güzel helede çok rahat ve geniş olması çok hosuma gitti birde gereksiz ıvır zıvır yok evde sade ve hoş güle güle otur canım

mutfağınıza bayıldım şeker gibi çok tatlı gerçekten.
ev tertemiz ve geniş.
terasınızda harika. tam keyiflik bi yermiş.
yalnız bu kadar büyük bi ev nasıl böyle pırıl pırıl olur :)
mutluluğunuz hiiiç bozulmasın evinizde.

herkes söylemis ama bende söylemek istiyorum. mutfak tam bir harika, kardesinizin ellerine saglik. gercekten harika, hem genis hem rengi güzel, yesil ferah olmus.
güle güle agiz tadiyla oturun. dublex evde yasamak zor oluyor bilirim, bizde oturmustuk, in cik Allah kolaylik versin.

çok büyük çok temiz bir eviniz var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin terasa bayıldımmm a.s.

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için
ne yalan söyleyeyim temizliği zor oluyor haftalık temizliğimi ancak iki günde yapabiliyorum
hele şimdi büyük temizlik yapılacak vay benim halimefisfisfis

evin harika canım yatak odandaki perdeye bittim ....

allah ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin canım

güzel dilekleriniz için çokkkkkk teşekkür ederim arkadaşlar
yağmur ankara ne bildin nevşehir olduğunu he he
asi yağmur evet tarz olarak klasik ama ben seviyorum salonu değiştiricem inşallah yaklaşık 14 -15 yıllık koltuk takımım sağol canım önerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…