amin birtanem Rabbim sizin ve herkesin gönlüne göre versincanım evin gerçekten çok güzell...
ama ayrıca beğendiğim yerleri var özellikle mutfak dikkatimi çekti çok güzel ve büyükk....
yatak odan aynı şekildee rengiyle de bütünlük sağlamış...
vee terasın tabikiidee muhteşem.....
rabbim sağlıklı sıhhatli güzel günlerde oturmayı nasip etsin...
teşekkür ederim canım aslında bende salon hariç modern tarzda dekorasyonu daha çok seviyorum ama zamanında alınan o zamanın modası olan şeyler işte mutfak ve yatak odası hariçMutfağı beğendim ben canım..diğer odalar benim için çok ağır ve klasik ama mutfağın bi o kadar modern..mutlu,sağlıklı,huzurlu otur inşallah hayatım
teşekkürler hepinizde çok incesiniz:lepi:mutfağın cok sık gulegule otur
inşallah canım beklerim yolun düşersecanm benim evin cok ama cok güzell ne gzl kocaman valah tam istedigim hayalimdeki ev allah saglikla huzurla mutlulukla oturtsun..
canimm tersina bayildim inanki cok gzl olmuss ohh gec kahveni icc oturrr bi sedirr att yatt valah gelip bi cay icmek isterdim..alamnydan gelirim bigün inslh..canim oturum odandaki sehpe örüsü ve yatk odasindaki fskos örtüsü ansiis bndede varr ve ayni renkk güle güle kullan..
ne kadar dikkatlisiniz canım ya helal olsun yerimsenibenteşekkürler yorumlarınız içinEvin çok güzel bi kere canım.aydınlık ferah geniş.aynı şekilde tertemiz döşemişin.dolaplarına bayıldım.ben anlamıştım nevşehirli olduğunu.koridorunda petek üstünde peribacaları var :)
mutfak ve yatak odasına bayıldım ama salonun ve oturman hiç tarzım değil ama genede allah ii günlerde oturmak ve eskitmek nasip etsin
ne demek gel canım ben seni dinlendiririmeviniz çok güzelll..... mutfak ve teras süper... gece terasta olupta manzarayı seyredip biraz kafa dinlemek isterdim... dinlenmeye ihtiyacım var sanırım... yerimseniben
teşekkürler canımcımçok güzel,çok düzenli bir evin var canım güle güle oturun huzur içindea.s
selam hemserim cancazim nasilsin rumuzundan peri bacalarindan ve en onemliside teras katindaki cekilmis manzaradan anladim nevsehirli oldugunu aman yarabbim benim oturdugum yillarimin gectigi ve simdi nasil ozlemle baktigim guzel semtim su anda aglamaktan kendimi alamiyorum canim ya bende 260 evlerde koy hizmetlerinin oldugu bloklarda oturuyordum evlenmeden once annemin evi orada yani biz hergun evinin oldugu yoldan vefa kucukdu deilmi caddenin adi oradan yuruyus yapoardik nasil ozledim bu arada evin cok guzel cok buyuk hayalimdeki gibi ama sorun su hangi ev senin evin kafamdan cikartamadim valla dusundum dusundum yok sumu bumu diyorum yok eger senin icin bir sakincasi yoksa evinin dis cephesini cekip koyarsan foruma yada bana ozel mesajla yollarsan cok memnun kalcam yoksa kafayi yicem hangi evdi diye mutlulukla huzurla saglikla yasaman dilegiyle memleketime cok selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?