Biriciğin evi ben de geldim

amin birtanem Rabbim sizin ve herkesin gönlüne göre versin
Mutfağı beğendim ben canım..diğer odalar benim için çok ağır ve klasik ama mutfağın bi o kadar modern..mutlu,sağlıklı,huzurlu otur inşallah hayatım
teşekkür ederim canım aslında bende salon hariç modern tarzda dekorasyonu daha çok seviyorum ama zamanında alınan o zamanın modası olan şeyler işte mutfak ve yatak odası hariç
şimdi olsa daha farklı düşünürdüm
mutfağın cok sık gulegule otur
teşekkürler hepinizde çok incesiniz:lepi:

inşallah canım beklerim yolun düşerse
Evin çok güzel bi kere canım.aydınlık ferah geniş.aynı şekilde tertemiz döşemişin.dolaplarına bayıldım.ben anlamıştım nevşehirli olduğunu.koridorunda petek üstünde peribacaları var :)
ne kadar dikkatlisiniz canım ya helal olsun yerimsenibenteşekkürler yorumlarınız için
mutfak ve yatak odasına bayıldım ama salonun ve oturman hiç tarzım değil ama genede allah ii günlerde oturmak ve eskitmek nasip etsin

sağolasın canım ben salonda klasik bir havadan hoşlanıyorum gerçi benimkide bayağı bir klasik 15 yıllık :roflol:değiştirdiğim zaman zannumca daha modern şeyler tercih ederim

yorum yapan arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim hepiniz fikirleride benim için çok değerli

eviniz çok güzelll..... mutfak ve teras süper... gece terasta olupta manzarayı seyredip biraz kafa dinlemek isterdim... dinlenmeye ihtiyacım var sanırım... yerimseniben

çok güzel,çok düzenli bir evin var canım güle güle oturun huzur içindea.s

selam hemserim cancazim nasilsin rumuzundan peri bacalarindan ve en onemliside teras katindaki cekilmis manzaradan anladim nevsehirli oldugunu aman yarabbim benim oturdugum yillarimin gectigi ve simdi nasil ozlemle baktigim guzel semtim su anda aglamaktan kendimi alamiyorum canim ya bende 260 evlerde koy hizmetlerinin oldugu bloklarda oturuyordum evlenmeden once annemin evi orada yani biz hergun evinin oldugu yoldan vefa kucukdu deilmi caddenin adi oradan yuruyus yapoardik nasil ozledim bu arada evin cok guzel cok buyuk hayalimdeki gibi ama sorun su hangi ev senin evin kafamdan cikartamadim valla dusundum dusundum yok sumu bumu diyorum yok eger senin icin bir sakincasi yoksa evinin dis cephesini cekip koyarsan foruma yada bana ozel mesajla yollarsan cok memnun kalcam yoksa kafayi yicem hangi evdi diye mutlulukla huzurla saglikla yasaman dilegiyle memleketime cok selamlar

eviniz çok güzelll..... mutfak ve teras süper... gece terasta olupta manzarayı seyredip biraz kafa dinlemek isterdim... dinlenmeye ihtiyacım var sanırım... yerimseniben
ne demek gel canım ben seni dinlendiririm
çok güzel,çok düzenli bir evin var canım güle güle oturun huzur içindea.s
teşekkürler canımcım

bendende sana selamlar canım gurbette olmak gerçekten zor anlıyorum benim ablamda yurtdışında ama önemli olan yerinde mutlu olman ağlama tatlım seni çok öpüyorum:teselli:

Mutfagının ferahlıgına bayıldım tek kelımeyle..
Allah saglık ve huzurla oturmayı nasıp etsın.. olmayanlara da kat kat guzelerını nasıp etsın ınsallah..

mutfağına bayıldım çok güsel.evinde öle.ben en çok bi evin mutfağını merak ederim. Allah güle güle oturmayı nsip etsin

evin çok güzelmiş cnm . terastaki görünen fotoğtaftan bakınca sanki 2000 evlere doğru bi yerde oturuyosun gibi geldi bana.güle güle otur

çok güzel çok temiz bayıldım evine ayrıca çok da ferah allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm

gercekten cok hoş evin var güle güle otur canım bizim evde dublex ve terasından cok güzel fikir aldım sanırım bende ona benzer bişey yaptıracagım.

canım evın çok güzel ve geniş sağlıkla huzurla mutlulukla oturun.buarada mutfağa ve terasa bayıldım demeden gecemıcem

evınız cok genıs ve cok hos.ben salon dısındakı tum odaları ve ozellıkle terası cok begendım.salonda sık belkı ama benım ıcın cok agar bır mobılya takımı

allah ağzınızın tadını bozmasın.....inşallah güzel evinizde sevdiklerinizle huzurlu mutlu yaşayın....sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…