Biricik babamı kaybettik :(

Canım başın sağolsun Allah sabır versin. Babacığının mekanı cennet olsun inşallah.

Uzun zamandır giremedim arkadaşlar. Yorumlarınızı göz yaşları içinde okudum. Allah hepinizden razı olsun. Güzel dualarınızı Rabbim kabul eder inşallah. Çok zor... Zaman geçtikçe düzeleceğine zorlaşıyor. Çok özledim..

Başın sağ olsun canımmmmm... Burası gelip geçici, hepimiz gerçek dünyaya yolculuk edeceğiz Bigün.. Bu arada acını hafifletir mi Bilmiyorum ama eğer Babanla Bi kaç güzel anın varsa ne mutlu sana.. inan Benim tek güzel anım yok :50: varken yok olması da apayrı Bi acıdır.. o hep seninle olacak, içinde yaşatacaksın ve ona layık Bi şekilde yaşamını sürdüreceksin...

Başın sağolsun canım... hayat böyle işte hiç gitmeyecegini hep bizlerle birlikte olacagını sandıgımız insanlar bir anda kaybolup gidiveriyor...
geride kalanlar için durum gercekten cok zor.. yakın bir zamanda bende dedemi kaybettim gercekten zor... birgun bizlerde onların yanında olucaz
kavusma gununu dusunerek içini rahatlatabilirsin... bol bol dua et kızından gelecek dualar ile ruhu huzur bulacaktır emin olabilirsin....
huzur içinde yatsın mekanı cennet olsun insallah

Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun,Cennette de bir bahçesi olsun.Benim de babamı kaybedeli 6 ay oldu. ilk zamanlar o kadar içim acımıyordu, gün geçtikçe içimi sanki kasıp kavuruyor. Yokluğuna alışmak o kadar zor ki, sizi anlıyabiliyorum.Bol bol dua okuyarak ruhuna gönder.

başın sağolsun canım rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacıgının ama ağlama bol bol dua oku babacığına

basin sagolsun canim, Allah geride kalanlara uzun ömürler versin, babaninda mekanini cennet eylesin insallah.

bu arada ilk sayfanda sormussun kimse cvp yazdimi bilmiyorum ama, ölülerin persembe ve cuma aksamlari evlerine gittikleri, persembe, cuma ve cumartesi günleride mezarliga gidenleri tanidiklari peygamber efendimizin hadislerinde varmis. (bu linke bakabilirsin istersen Nihat Hatipoğlu Ölüler evlerini ziyaret ederler mi Dini Sohbetler - YouTube ) sen Kuran okumayi ihmal etme cnm, babanin hakkini ancak öyle ödeyebilirsin. su anda sizin gösyaslarinizdan cok dualariniza ihtiyaci var cünkü, okudugun kuranlarin sevabini babanla paylas ruhu huzur bulsun. cok zor bi durum ama Allah sabrini veriyor.. sizede Allah sabir versin insallah.

Başın saolun canım Allah sabır versin:14:

Hep babamı saçları beyazlamış,yüzü buruşmuş hayal etmeye çalışırdım. Çocuklarımla dedelerini hayal ederdim. Ama bir türlü kafamda öyle bir resim
çizilmezdi. Yıkandı, kefenlendi,gül yüzü açıldı.. Saçları simsiyah, şakaklarında bir iki beyaz... Yaşlandığını göremedim babacığımın. 3 kız kardeşiz biz. En büyük benim. Hep babamın kolunda gelinliğimle evden çıkmayı hayal etmiştim. Olmadı...3 kızının da birini dahi gelin edemedi
...

Benim yasadiklarimi, hissettiklerimi düsündüklerimi okudum bi an.. Kisa zaman önce bizde babamizi kaybettik..
Bizde 3 kiz kardesiz, ve benim dügünüme 2 hafta kala melek oldu gitti.. Hic bir kizinin gelin oldugunu göremedi..
Nasil aciyor yüregim, anlatmak öyle zor ki..

Allah sanada sabir versin arkadasim :( Bol bol dua edelim, baska birsey gelmiyor elimizden..

ALLAH (cc) babana rahmet eylesin , sana we annene sabırlar nasip etsin inşallah , amiiiiiiinnnn ...

Baban sadece mekan değiştirdi , yok olmadı . Onu özlemen çok doğal elbette ; ama unutma ki kawuşma günü var !

Hayatında , mutlu günlerinin çok olması dileğiyle ...

ALLAH RAHMET EYLESIN...MEKANI CENNET OLSUN...ALLAH GERIDE KALANLARA SABIR VE SAGLIKLI UZUN OMURLER NASIP ETSIN...AMIN:nazar:

canim konunu hatirliyorum...hatta ben sana hep $u adami dusunmeyi birak babani dusun, onun yaninda ol hep diyordum cunku ben de babami ayni sekilde yani senin babani kaybettigin gibi kaybettim...yanlis hatirlamiyorsam kalp nakli gerekliydi baban icin...benimkisi de ayniydi...acisi anlatilmaz, o yuzden soyleyecek sozum yok...acisi hic gecmiyor maalesef, sadece zamanla o fikre alisiyorsun...
not: umarim o adamla tekrar barismamissindir...

Back
X