Biricik dostum...

Nuuurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
11
0
36
Sivas
Merhaba arkadaşalar benim 5 yıllık bir arkadaşım var ve bu sene farklı okullara dağılıyoruz onun gittii okuldada arkadaşları var çk korkuyorum onu kaybetmekten hemde çok... Çünkü o çok ayrı her şeyimizi birbirimizle paylaşıyoruz resmen kız kardeşim oldu.. Aramızda çok farklı bir ba var ve ben bu yüzden herkesten kıskanıyorum onu .. Tamam olailir onunda arkadaşları olacaka ama benm yerimi alacakalrını düşünüyorum. Biliyorum çok saçma ama.. Ne yapmalaıyım arkadaşım benimde okuluma gelebilir ama ikna edemiyorum eğitimi iyi deil falan diyo çünkü ben özel okula gidicem o devlete lütfen bana yardım edin ...:59:

korkma ,gerçek dostlukların arasına hiçbir şey giremez .
ne zaman , ne mesafe ne de bir başkaları ... :34:

Çok teşekkür ederim ikinizede:)) Ama işte fazla duygusal ve kıskanç davrana biliyorum bazen .. Ordakilerle daha yakın arkadaş olacağını düşünüyorum :59:

benmde çocuk arkadasım vardı ıkımızde ıstanbuldaydık :) babası polıstı orta1 de gıtmek zorundalardı ve gıttıler doguya bende ankaraya geldım ortasonda dıycen sımdı konu nereye gıdıo pısluqq suraya gıdıyo :D 6 senedır ben bu kızı hıc gormedım ama ıkımızde hala can ciğer gıbıyızdır ve bılıyorumkı ıkımızınde yerını baska bı arkadasta aLmadı bu kız benm kardesım gıbı :)) sımdı bıle her derdımı dınler cozum uretır :) yani en kısası dostun gercekse uzaklıklar ayırmaz sızı ve sız aynı sehırdesınız ben ve arkadasım farklı sehırlerdeyken bagları koparmadıysan ben sanmıorum sız hıc koparmazsınız :) bıraz uzun oldu k.bakma basıma gelen bı olay oldugu ıcın anlatarak yardım etmek ıstedım inş. konuyu dagıtmamıstırımdır :27:

ve senın gıbı kıskancımdır arkadasımı kımseyle paylasamam ama paylasmak zorundasın :)

Son düzenleme:
gerçekten iyi dostsanız hiçbir şey olmaz.
benim kardeşim yerine koyduğum tek dostum var onunla da aramızda 14 saatlik yol var ve 4 senedir görmüyorum onu. ama bir gün bile irtibatsız kalmadık o hala benim en yakınım. :16:

Teşekkür edeerim hepinize çok rahatlattınız benii :)) Meğer benden daha kötü durumda olanlar varmış :/ İnşallah sonuna kadar beraber devam edicez hayatımıza :) <3

Üniversiteye geçtiniz sanırım.Onunda farklı arkadaşları olucak elbet ama bu sizi unutacağı anlamına gelmez :)

Back
X