- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
O zaman gider kendimi bir yerden aşağıya atarım![]()
sarayburnu öneririm jkjdjşkşl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman gider kendimi bir yerden aşağıya atarım![]()
hayır bi de düşünsene sen krdiyi çekicen sonra fiyatlar düşecek :) hafazanallah
Eşinin işlerinin iyi olmasına çok sevindim, inşallah çok çok daha iyi olsunBen artık kabullendim mühendisanne
Yani çalışsam da fakirim çünkü yok yani ne kenara bir şey atabiliyorum ne başka bir şey.
Ancak ye, iç, fatura öde vs.
Şuan tek iyi gelişen şey eşim bu kadar zorluğun arasında dükkan açtı, işler yolunda gidiyor
Ama ben hala kendimi fakir hissediyorum.
Kanıma işlemiş
Az önce bir konu vardı ya sevgilim çalışmamı istiyor ama ben istemiyorum diye, benim eşimin durumu çok iyi olsa da ben hep kendi ayaklarımın üstünde durmayı isterim.
Para bugün var yarın yok.
bu yaşıma kadar hiç böyle bir şeye tanık olmadım ben
Ya karışmak gibi olmasın ama birikiminize kötü gün parası demeyin derimEşinin işlerinin iyi olmasına çok sevindim, inşallah çok çok daha iyi olsun
Birikim yapamayanlar için bireysel çok mantıklı cnm, deneyebilirsin. 2014 te 140 TL gibi bir rakamla başlamıştım, zaman içinde ödemem arttı. Şimdi kötü gün parası olarak artmaya devam ediyor.
Çalışma konusunda katılıyorum, sadece maddiyat olarak düşünmüyorum bende. Hayata karismayi, biseyler başarmayı seviyorum. Ayrıca en tatli para insanın kendi alın teriyle kazandığı, yemesi bile ayrı güzel![]()
Hiç öyle düşünmemiştim, haklisiniz.Ya karışmak gibi olmasın ama birikiminize kötü gün parası demeyin derimgüzel günlerde kullanacağınız para olsun inşallah vermeyin evrene kötü enerjiyi
![]()
İzmir ve çevresi lütfen![]()
Eşinin işlerinin iyi olmasına çok sevindim, inşallah çok çok daha iyi olsun
Birikim yapamayanlar için bireysel çok mantıklı cnm, deneyebilirsin. 2014 te 140 TL gibi bir rakamla başlamıştım, zaman içinde ödemem arttı. Şimdi kötü gün parası olarak artmaya devam ediyor.
Çalışma konusunda katılıyorum, sadece maddiyat olarak düşünmüyorum bende. Hayata karismayi, biseyler başarmayı seviyorum. Ayrıca en tatli para insanın kendi alın teriyle kazandığı, yemesi bile ayrı güzel![]()
Ne öneriyoruz?ben kuzey egeden sorumlu devlet bakanıyım, izmir ve çevresineKudrAlobar bakıyor hahah
Ne öneriyoruz?
Ahahah hiltonun tepesi uygundur benceev aldıktan sonra krediler düşerse kendimizi atacağımız bir yer :)
Hiltondan yana kullandım tercihimi ama şu an aklıma asansör de geldiBenim nereden atlayacağımı![]()
Hiltondan yana kullandım tercihimi ama şu an aklıma asansör de geldi![]()
Krediler düşükken ev alınmaz ya , çok gereksiz bi zam oluyor bir anda.ev aldıktan sonra krediler düşerse kendimizi atacağımız bir yer :)
Krediler düşükken ev alınmaz ya , çok gereksiz bi zam oluyor bir anda.