- 18 Temmuz 2024
- 1.023
- 877
- 43
- 36
- Konu Sahibi bilgeannem
-
Altın da fiziki olsa eşim görür, online olsa bankalar acayip kâr koyuyor... Çıkmaza düştüm... Sağolun yorum içinAltin ya da dolar, anliyorsaniz borsa. Baska yatirim araclari su devirde kar getirmez.
Kiralık kasa olabilir mesela annenizin uzerine.Altın da fiziki olsa eşim görür, online olsa bankalar acayip kâr koyuyor... Çıkmaza düştüm... Sağolun yorum için
Altın da fiziki olsa eşim görür, online olsa bankalar acayip kâr koyuyor... Çıkmaza düştüm... Sağolun yorum için
Güvenemiyorum, yani şöyle ölüm var kalım var uzun süreli bir yatırım olacak bu. Miras vs işleri ile de uğraşmak...Kiralık kasa olabilir mesela annenizin uzerine.
Evler güvenli mi emin değilim açıkçası, köy evi onların evi. Ve ölüm kalım var, miras olarak kalsın istemiyorum kızımın geleceği buYok mu guvenebileceginiz anneniz falan alın altını verin anneniz saklasin
Temettu emekliligi kavramini arastirmanizi oneririm o halde, gerci bunun icin bir uzmandan destek almak cok daha mantikli olur.Güvenemiyorum, yani şöyle ölüm var kalım var uzun süreli bir yatırım olacak bu. Miras vs işleri ile de uğraşmak...
Bunu eşimden gizli yapabilir miyim? Eşim öğrenir mı? Kızımın adına olur mu acaba?Bankada kasa kiralayıp koysanız fiziki altınlarınızı orada toplasanız nasıl olur?
Tabi bulurum ama deprem, yangın vs uzun süreli yatırım olacak bu. Ev güvenli gelmiyor.Fiziki altın. Eşinizin ulaşamayacağı bir alan mutlaka bulursunuz sanıyorum.
Veya bankada kasa tutacaksınız onunda belli bir gideri olur.
Bu konuyu hiç bilmiyorum, araştıracağım. TeşekkürlerTemettu emekliligi kavramini arastirmanizi oneririm o halde, gerci bunun icin bir uzmandan destek almak cok daha mantikli olur.
Bunu eşimden gizli yapabilir miyim? Eşim öğrenir mı? Kızımın adına olur mu acaba?
Eşin baba olmaya hazır değil demek ki.Hanımlar merhaba,
Eşim de ben de üst düzey kazanıyoruz. Yedik içtik gezdik, harcadık. Seviyoruz para harcamayı. Çocuk doğana kadar hiç birikim, gelecek kaygısı yaşamadık. Çocuk olunca işler değişti.
Çocuğum için birikim yapmak istiyorum. Fakat eşim de borcum var, para cikismadi, tatil yapacağız, yola gideceğiz vs kafası ile para tutmaz, bana da tutturmaz, biliyorum huyunu...
Birikimden eşim haberdar olmasın istiyorum. Ne yapabilirim? Ne önerirsiniz?
Bes hesabı demeyin, kârlı bir iş değil.
Yani eşim aramaz etmez ama kenarda para, altın vs görürse de harcamadan edemez. Adam yatırım sevmiyor, daha doğrusu bugün buldum bugün yerim kafasında hepBankacı değilim ama benim babamda annemin parasına çökerdi kadının çantasını mantonu vs hep arardı para var mı diye. Annem kendi adına hesap açtırıp makbuzunu anneanneme vermişti. Babam yakalamamıştı. Kasada nasıl olur bilmiyorum
Bakış açısı. Teşekkürler yorumunuz için.Eşin baba olmaya hazır değil demek ki.
Fon, borsa vs hiç bildiğim işler değil. Araştırmam gerek. Teşekkürler.Değerli maden fonu olabilir eşin göremez belki hesaplarını mı kontrol ediyor ben de oğlum için başlayacağım ama kendi birikimim de yok. Her ay 1 gram alsan yine kar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?