birikim yapabilmenin yolları

ne alcağımı bilmiyorum ki

canım sen bana bakma benim zaman ve ortam sıkıntım var.
normalde 7 ayda yapılıyor alışveriş.
ama benim izin alma gibi problemim var tüm gün izin vermiyorlar. heleki yazın sadece kontrollere vakit bulabilirim.
o yüzden başladım almaya bide paramı boşuna yemiyim diye :)
martta beşik ve araba(bunlar taksitle alıncak) hamile kıyafetleri ve çatlak kremi diye gidiyor liste :)
nisanda banyo eşyalarını ve biberon vs.
mayısta doğum çantasının eşyalarını falan alıcam her kontrole geldiğimde tamamlıcam işte
temmuzda yıkarım ütülerim.
sonra gelsin bebiş

eilenn totom bi koltuk yuzu gorse gelcemde oturamiyorum ya oturamiyorum
(Ayakta yaziyorum suan da)
Geliyolar az sonra benim sipanin anneleri cocuklari
Bugun esimde evdeydi sabahdan beri canim cikti.
Aklim burda ya
Esimide kovaladim

Ay bide regl oldum sabah sabah
Agri magri cok pis sinaniyorum :)

Bende geç kalcam diye tırstım

kızlar size bişey sorucam
eşimin 21 i doğumgünü
ona yapacağım şey 300 tl falan tutuyor
kafada hep birikim olunca
o benim doğum günümü
dışarda kutlamıştı
ayrı bi birikimim yok aynı keseden oldu gene öyler olucak sizce ne yapmalıyım

Ya nasil bir plan var aklinda aslinda bilmiyorum ama
Evde boyle sık bir masa
Muzik
Balonlar, balonlarin ucuna notlar
Mumlar ve hediye guzel olur bence

Kızlar ya bisiler oluyo bu aralar ben anlam veremiyorum
Biliyosunuz esmalari cekmeye basladim
Bugun gelen bir arkadasimada bir kitap verdim okumasi icin kitaplarima bakarken secti aldi

Sonra bende bakiyodum alip kenara attigim kitaplarim vardi okurum diye
Bi tanesini öylesine kabina bakip almistim icine bakmadan ugur kosarin kitaplarini alirken.

Simdi elime aldim bakim ne var icinde ne anlatiyo diye ki nezaman aldigimi dahi unuttum hatirlamiyorum
İndirimden almisim

8.95e ve icinde esmalar ve anlamlari var

Ben nasil sasirdim.
Ki ben esmalari burda papatyadan ogrendim ne demek oldugunu bile bilmiyordum

Ay boyle seyler cok oluyo bana bu aralar
Nasil seviniyorum anlatamam.

Esma mucizeleri kitabi alim falan diye dusunurken meger almisimda haberim yokmus

Allah cok buyuk ve hep yanimizda
Binlerce sükür.

vallaha okuyamıyommm yazamıyom, annemlerde gitti kaldım gurbet ellerde. ben garibanım. oyy oyy zaten okuyamıyom yazamıyom annemlerde gtti. bugün çok fikirlerim geldi gitti. işte yapıyom bir yandan. şimdi mutfağı bıraktım öle geçtim bilgisayarın başına tüm işler bitmiş gibi. hem ben daha mutfağı silemedim.
Esmalarla ilgili yazılara gelince temiz kalplisin hissediyorum ben tr_lelli Allah kalbine göre versin senin. her güzellik üst üstte gelsin de şaşırıp kalasında havalanmayasın. ben okuyamıyorum artık ya öyle yazıyorum.fkir üreticem ama uygulama yok şimdilik bakalım. benim yine fikirleirm geldi de. eşimlede paylaşayım dedim. içimden de şimdi dicek bu ya bırak hayal kurmayı anaaaaa bi baktım benimle hem fikirde. işte bu yüzden tam gaz birazdan da fikirleirmi paylaşacam. da fikirler paris gerçekler dağ başı oluyor bende ya. neyse enerjimi yok etmeyim. fikirlerimi anlatayı

aha da yine güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…