- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.526
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.741
Ben ütü alsam guvenebilirmiyim ki yaben de bir çok çeyizimi hep netten aldım. piyasada satılan fiyatların yarı fiyatına bulduklarım da oldu. sitelerin indirim kuponlarını kullandığımda çok uygun oluyor. ama bilmediğim hiç bir ürünü almam. ürünü daha önce araştırmışımdır, dokunmuşumdur. markası bellidir yani.
Alsın tabi isi ne ama önce ben sıraya girin bakim.Kız hepimize alsın bizde istiyoz.10lu 10set alsın işte.dağıtsin sevaptir
Ben beceremiyorum biraz teknoloji ozurluyum.ondan da güvenmiyorum.yanlış bisiler yaparım basıma iş alırım.ben de bir çok çeyizimi hep netten aldım. piyasada satılan fiyatların yarı fiyatına bulduklarım da oldu. sitelerin indirim kuponlarını kullandığımda çok uygun oluyor. ama bilmediğim hiç bir ürünü almam. ürünü daha önce araştırmışımdır, dokunmuşumdur. markası bellidir yani.
Bende aksasuaelara ama almiyorum bakıp cikiyorumEnglshhome tabaklari hosuma gidiyo paraya kiyamiyorum ya
canım bir kez yanında bilen biri olsun, sonra kendin alırsın. nette alış veriş çok keyifli yaa. yani özellikle zaman sıkıntısı olana. bir saat içinde yüzlerce mağazayı gezebiliyorsun. günlük hayatta bu mümkün değil.Ben beceremiyorum biraz teknoloji ozurluyum.ondan da güvenmiyorum.yanlış bisiler yaparım basıma iş alırım.
Bende aksasuaelara ama almiyorum bakıp cikiyorum
çoook rahatlıkla güvenebilirsin. ben hemen bütün çeyizimi dediğim gibi netten aldım. özellikle bir sitem var. orda fiyatlar piyasaya göre çok çok uygun.Ben ütü alsam guvenebilirmiyim ki ya
Alsın tabi isi ne ama önce ben sıraya girin bakim.
Doğrudur .hiç bilmediğim için olumlu yanlarını bilmiyorum.gerçi artık bisey almiyorum kredi kapatma önceliğim olduğu icincanım bir kez yanında bilen biri olsun, sonra kendin alırsın. nette alış veriş çok keyifli yaa. yani özellikle zaman sıkıntısı olana. bir saat içinde yüzlerce mağazayı gezebiliyorsun. günlük hayatta bu mümkün değil.
Ben ütü alsam guvenebilirmiyim ki ya
tabi canım dediğim yerlerden sorun yaşamazsın
bir de bime vestelin kazanlı gelıyor ondan aldım ben sorun yasamadım ama ben cok utu yapmıyorum
Cnm eger eşin bu şekilde savurgansa ondan habersin birikim yapman en mantıklısı. Sonuçta dünya hali ne olacağı belli olmaz. Allah esirgesin hastalık olur birsey olur kenarda 3 kuruş paran olsun ki kimseye muhtaç olmayasın. Hem madem eşin her türlü kredi kartından harcıyor. Bari o karttan her ay altın al sende yada bankadan bi alton hesabi actir her ay kartindan ceksinler onu bir borc oder gibi düşün. Madem öylede olsa böyle olsa gidecekse o para senin yatırımına gitsin.Iyi geceler kızlar moralim çok bozuk ve ben de birikim yapmaya karar verdim bu zamana kadar eşimden hoc para saklamadim ayırmadim saklamadim bileziklerimden tutun da maaşıma kadar verdim hep 7 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var ve 4 aylık hamileyim. Eşim bize düşkün ama sorumsuz rahat biri çok savurgan ve ben artık para biriktirmek Istiyorum nolur yardım edin.ne yapmaliyim
Hangi marka model beğendim bende 3tane ütü var.en sonunda buldum bi ubiEsime gosterdim bende
Hep onun gomleklerini utuledigimden al diyo :)
Canım bıldırcın yumurtası ye rafadan pişir. Bana bu konuda güven çünkü oğlum astimdi brinsiyolitten hep hastane de yatıyordu.ve 1senede bitti ve bu kış hiç hasta olmadı.2tane yedirdim bu kış ama üst ustte yeme.1gun ye bir gün yeme.3kere yedinmi mis. Kısa çözümde ılık su icKızlar bugün babannemin verdigi 100 TLde birikime gitti kısa günün karı diyelimbugün için en iyi olan şey bu diyebilirim çünkü gündüz acillik oldum yatak döşek yatıyorum öksürmekten ciğerlerim çıkacak nerdeyse KK'nın becerekli hatunları şöyle öksürüğüme geçirek bir tarif verirseniz duacınız olurum yani
Daha önce hiç yememiştim bıldırcın yumurtasını yarın aldırayım hemen bu öksürügü kesiyormu yoksa sağlık açısından mı iyi oluyor cnmHangi marka model beğendim bende 3tane ütü var.en sonunda buldum bi ubi
Canım bıldırcın yumurtası ye rafadan pişir. Bana bu konuda güven çünkü oğlum astimdi brinsiyolitten hep hastane de yatıyordu.ve 1senede bitti ve bu kış hiç hasta olmadı.2tane yedirdim bu kış ama üst ustte yeme.1gun ye bir gün yeme.3kere yedinmi mis. Kısa çözümde ılık su ic
Öksürüğü hemen kesmez. Ama tekrarlamaz. İnşallah tabi. Ilık su iç rahatlatır.ıhlamur falan yoksa.gicik gibiyse havuç suyuDaha önce hiç yememiştim bıldırcın yumurtasını yarın aldırayım hemen bu öksürügü kesiyormu yoksa sağlık açısından mı iyi oluyor cnm
Evet daha çok gıcık gibi kuru öksürük var o zaman hemen havuç suyu sıkayım. Yarında bıldırcına başlarım artıkÖksürüğü hemen kesmez. Ama tekrarlamaz. İnşallah tabi. Ilık su iç rahatlatır.ıhlamur falan yoksa.gicik gibiyse havuç suyu
Yok ya yaşlıda degil 32- 33 yaşında anca var ben ikisinide satıyorum benim icin fark yok ama sen yatırım yapıcaksan 2 gün sonra zor durumda kalma diye sòyledim dediYaa altın altındır .ne sakıncası var ki .bu yasli bi amcamiydi.
Hani bazı eskiler yenilikleri reddeder yaYaa altın altındır .ne sakıncası var ki .bu yasli bi amcamiydi.
Bunuda deneyeyim hemensempatik_kiz
Kuru kahveye bal koy karistir ye 1cay kasigi gunde 2-3defa ye hemen kesiyo cnm
espoyraz aklimda bisi yok cnm model gosterdim
Geçmiş olsunEvet daha çok gıcık gibi kuru öksürük var o zaman hemen havuç suyu sıkayım. Yarında bıldırcına başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?