- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.529
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.721
Bence hep anlat yavallaha okuyamıyommm yazamıyom, annemlerde gitti kaldım gurbet ellerde. ben garibanım. oyy oyy zaten okuyamıyom yazamıyom annemlerde gtti. bugün çok fikirlerim geldi gitti. işte yapıyom bir yandan. şimdi mutfağı bıraktım öle geçtim bilgisayarın başına tüm işler bitmiş gibi. hem ben daha mutfağı silemedim.
Esmalarla ilgili yazılara gelince temiz kalplisin hissediyorum bentr_lelli Allah kalbine göre versin senin. her güzellik üst üstte gelsin de şaşırıp kalasında havalanmayasın. ben okuyamıyorum artık ya öyle yazıyorum.fkir üreticem ama uygulama yok şimdilik bakalım. benim yine fikirleirm geldi de. eşimlede paylaşayım dedim. içimden de şimdi dicek bu ya bırak hayal kurmayı anaaaaa bi baktım benimle hem fikirde. işte bu yüzden tam gaz birazdan da fikirleirmi paylaşacam. da fikirler paris gerçekler dağ başı oluyor bende ya. neyse enerjimi yok etmeyim. fikirlerimi anlatayı
Hoşgeldin.Allah birikim yapmanın istiyormuş ki içine his vermiş kocalarimiza rağmen birikim yapicaz.inşallah.Iyi geceler kızlar moralim çok bozuk ve ben de birikim yapmaya karar verdim bu zamana kadar eşimden hoc para saklamadim ayırmadim saklamadim bileziklerimden tutun da maaşıma kadar verdim hep 7 yıllık evliyim 4 yaşında kızım var ve 4 aylık hamileyim. Eşim bize düşkün ama sorumsuz rahat biri çok savurgan ve ben artık para biriktirmek Istiyorum nolur yardım edin.ne yapmaliyim
Benimde yoktu. 4yil sonra alabildim.sağlık olsun.sıkma caninibenim hiç yemek takımım olmadı
annem pazardan 12 tabak aldı evlendiğimde
tencere setim hiç yok
gene annemin eskileri var hep
Çok akıllıca al canım.ben almicam var seneyede idare ederim. İndirimdeyken almak çok karlı.gulr gule kullan aldıklarını daselam kızlar.bu ara kaban ve bot bakıyorum kendime yaa malum indirimde seneye giyerim artık dıyorum.valla çok uygun kaban ve botlar var nette
sağol canım inşallah olur sorun yasamamÇok akıllıca al canım.ben almicam var seneyede idare ederim. İndirimdeyken almak çok karlı.gulr gule kullan aldıklarını da
Allah ödeme kolayligi versin cnmSoyle durumunu ozetleyim eve giren para 7 bin tl aylık odemesi 500tl araba kredisi var 1400tl biriken borçlar için kredi var 1000tl de okul taksisi var.650kira,400faturalar,derken ve çıkan ekstra seyler. Mart ayından itibaren her ay 1000tl koyacam inşallah bisi çıkmazsa.haziranda 4000tl yı araba kendisine kapatacam. Eylüle kadar araba kredisini bitirip arabayı satıp 1400tl olan krediyi kapatıp okula yürüme mesafesinde 20yillik 3katlilar binalardan daire alalım. Mübarek onlarda 180000civarinda .kredi faizleri çok büyük olunca olmucak gibi.hanı bem140 bin falandur diye düşündüm ama değilmiş.fikrim askıda kaldı. Ama araba kredisini kapatmak devam.faizler düşer düşmez planı devreye sokacam.araba olmucak ama olsun. İdare ederim ise de yürüyerek gider gelirim.çocuğun servis parasida olmucak. Bakalım inşallah düşer faizler
inşallah canım ya cidden cok fazla.bi arkadaşım 180bin cekti 360bin ödeyecekler yuhhh dedim o ne öyle.bende bu gidişle ev almak zor gibiSoyle durumunu ozetleyim eve giren para 7 bin tl aylık odemesi 500tl araba kredisi var 1400tl biriken borçlar için kredi var 1000tl de okul taksisi var.650kira,400faturalar,derken ve çıkan ekstra seyler. Mart ayından itibaren her ay 1000tl koyacam inşallah bisi çıkmazsa.haziranda 4000tl yı araba kendisine kapatacam. Eylüle kadar araba kredisini bitirip arabayı satıp 1400tl olan krediyi kapatıp okula yürüme mesafesinde 20yillik 3katlilar binalardan daire alalım. Mübarek onlarda 180000civarinda .kredi faizleri çok büyük olunca olmucak gibi.hanı bem140 bin falandur diye düşündüm ama değilmiş.fikrim askıda kaldı. Ama araba kredisini kapatmak devam.faizler düşer düşmez planı devreye sokacam.araba olmucak ama olsun. İdare ederim ise de yürüyerek gider gelirim.çocuğun servis parasida olmucak. Bakalım inşallah düşer faizler
aa ben tum çeyızımı elektronik esyaları ayakkabı kot kazak aklına ne glirse aldım valla.Allah ödeme kolayligi versin cnm
eyyay netten ben hic alisveris yapmadim nasil guveniyosunuz beden,kalip farki olur
Hadi yaaa ben tum çeyızımı elektronik esyaları ayakkabı kot kazak aklına ne glirse aldım valla.
güvenilir yerlerden alıyorum ve genellikle giydiğim markaları alıyorum.
haa eger olmazsa iade ederım yani hıç sıkıntı yok o konuda zaten
ben netten aldım çaycımı 1,5 yıldır kullanıyorum hıc sorun olmadı valla canım.sana özelden alayım hangi sitelerden aldığımı.belki yasaktır burdan paylaşmakHadi ya
Bende caycı istiyorum ve pahali ozaman bende netten alim sorun cikmaz dimi
Amin cumlemize .bende netten almıştım bir kere abidik gubidik bisi çıktı verdim birine.illa gorecem dokunacam.Allah ödeme kolayligi versin cnm
eyyay netten ben hic alisveris yapmadim nasil guveniyosunuz beden,kalip farki olur
cok sorun yasanoyormuş ben hıc yasamadım çok şükür.daha gecen hafta mutfak rondosu ve baskül aldım mesela sağlam geldi ve çalışıyorlar garantısı de var zaten.ben memnunum netten.bir de küçük yerde yaşayınca her istediğini bulamıyorsun ve oahalı 0oluyor net o acıdan avanrajlı gibiAmin cumlemize .bende netten almıştım bir kere abidik gubidik bisi çıktı verdim birine.illa gorecem dokunacam.
Kız hepimize alsın bizde istiyoz.10lu 10set alsın işte.dağıtsin sevaptireilenn maasinla bana bunu alsana
Adresi ozelden atarun reklam olmasin digerleri almasinlar
Eki Görüntüle 1772638
Aynen ama dukkanlarda pahaliAmin cumlemize .bende netten almıştım bir kere abidik gubidik bisi çıktı verdim birine.illa gorecem dokunacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?