- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Şimdi dışarda kahvaltı falan hoş olmaz konu sahibi arkadaş için. Malum çar çur etmemek lazım.Kızlar vallaha yatıyorum sabah mis gibikahvaltıya gideceğiz dışarıya uykumu alayım.size iyi .....☺
iyi geceler gününüz güzel geçsin kahvaltı daKızlar vallaha yatıyorum sabah mis gibi kahvaltıya gideceğiz dışarıya uykumu alayım.size iyi .....☺
köyde yaşamıyorum evimiz kira olmadığı için yapmak istediğim şeydi bu insanlar eğlence arıyor yapacak hiçbirşey yok tanıyıp etmediğim birine laf sokup üstüne gülüp alay edip hava atmadım hiç netten bunu çok amaçsız buluyorum.arkadasim kesinlikle istikrarli ol zararin neresindem donsen kardir sen kendine guveniyorsan biriktirirsin bu 500 olmaz 300 olur yazin 500 atarsin kisin 200 atarsin bende biriktiriyorum az cok demeden
ayrica koca parasi diye bisi mi var ha onun ha benim herhalde ileriyi dusunmekvzorun niye polemik yaratma cabasina giriyorsunuz bu kadarcabartacak ne var belki bayan.koyde yasiyor yiyeceklerini kendi uretiyor olamazmi kimi neye gore yargiliyorsunuz anlamiyorum herkesin aylik butcesi harcamasi farkli siz biriktiremezsinix belki o biriktiri nerden biliyorsunuz
hak veriyorum benimde evim kira deil ben biriktiriyorum asgari ucretten biraz fazla gelirimiz ustelik bebegimizde var simdi uce bese bakmiyorum atiyirum koseye bir seyler ve esimde bu durumdan cok.memnun birikim topikleri var bakmani tavsiye ederim bana cok faydasi oldu isteyince her sey olu emin olköyde yaşamıyorum evimiz kira olmadığı için yapmak istediğim şeydi bu insanlar eğlence arıyor yapacak hiçbirşey yok tanıyıp etmediğim birine laf sokup üstüne gülüp alay edip hava atmadım hiç netten bunu çok amaçsız buluyorum.
teşekkür ederim sağolasınhak veriyorum benimde evim kira deil ben biriktiriyorum asgari ucretten biraz fazla gelirimiz ustelik bebegimizde var simdi uce bese bakmiyorum atiyirum koseye bir seyler ve esimde bu durumdan cok.memnun birikim topikleri var bakmani tavsiye ederim bana cok faydasi oldu isteyince her sey olu emin ol
koca parasi yemek nedir yahu ailede koca parasimi var belki kadinin calisma imkani yok nerden biliyorsunuz oda esini dusunuyor ailesini dusunur birazda olsu acil durumlarda kullanabilecegi parasi olsun istiyorapartman görevlimden örnek vereyim adam asgari ücretle çalışıyor elekrığı yakıtı kirası yok bize ait.Eşi benzetmek gibi olmasın çok mütasıp bir hanım ama koca parası yemiyor 2 çocuğuna bakıyor aynı zamanda temizlik olsun ütü olsun iş çıktıkça gidiyor.Ben o kadına ve birikimine saygı duyuyorum işte.Anlıyana
yazma bana kulvarlarımız ayrı iyi gecelerkoca parasi yemek nedir yahu ailede koca parasimi var belki kadinin calisma imkani yok nerden biliyorsunuz oda esini dusunuyor ailesini dusunur birazda olsu acil durumlarda kullanabilecegi parasi olsun istiyor
Eşim asgari ücretle çalışıyor.Sağolsun eşimin dedesinin eşime aldığı evde oturuyoruz kira derdimiz yok...Eşime birikim yapalım heray 500 lira kenara atalım ilerde lazım olur diyorum oda demek ki ihtiyaç oluyor harcanıyor lüzumsuz ne aldım ki ben diyor eşime para ne kadar çoksa o kadar rahat harcandığını bir türlü açıklayamadım.Sizce yanlış mı düşünüyorum?Bunun adı cimrilik mi?Eşim bana para hesabı yapma deyince böyle düşünüyorum.İlerde çocuk olsa bu para harcanır yani kimseye yük olunmaz.Acil bir durum olur ihtiyaç olur neden kimseye muhtaç olalım ki?
Neden bu kadar şaşırıldı anlamadım 1000 lira iki insan yetmez mi yani fatura 200 çıksa 800 yani tabi önümüz kış hiç olmazsa sıcaklar başlayana kadar çeyrek yaparız.
bende sizin söylediğinizin tamböyle çocuklar genelde aileden gelen rahatı yaşayıp okumuyorlar aksini hiç görmedim bunu siz göreceksiniz ben değil
bu nasıl bi düşüncedir anlamak mümkün değil herkez kendi hayatından sorumludurmalesef ben böyle düşünmüyorum gerici gelebilir bu fikrim ama çalışan her kadının bir erkeği daha işsiz bıraktığını düşünüyorum.
herşeyi bilirim gibi bir tavrım yok herkes kendini savunabilecek yaşta benim nasıl yaşayacağımada kimse karar veremez kimene benim çalışıp çalışmamamdan benim görüşüm bu kimene yanikendinize bir dünya kurup yorumluyorsunuz herşeyi sen bilemezsin henüz çocuğun bile yokken bir anneyi yetiştirme tarzıyla ilgili eleştirmende ayrıca komik
işte örnek anne adayı alkışlayalım başkasının fotoğrafını profil olarak kullanan nasıl bir kişilikle yapıyor bunu nasıl v-bireylikten bahsediyor acaba sinirini başkalarından çıkar benden değil hadi güle güleDedenin evine çökmüşsün, babanın evine kamp kurmuşsun, kocanın maaşına göz dikmişsin, çok merak ediyorum kendini bi birey gibi hissedebiliyo musun? Nasıl bi vasfın olduğunu düşünüyosun mesela, ya da bu dünyada neyi başardım diyebiliyorsun.
Sana ve o ufacık dünyana saygı duyabilirdim ama sen anne olacak bi kadın olarak çalışan her kadın bi erkeği işsiz bırakabilir dediğin an benim çocuklarımın da gelişmiş ülkede yaşama hakkına da engel olmuş oluyorsun. Çünkü sen de çocuk yetiştireceksin bu ülkeye, bu zihniyetinle..
2016da hala bu kafalar nasıl olabilir gerçekten aklım almıyor ya..
nasıl yaşayacağıma kimse karar veremez diyorsun ama sen bir başkasına profil resmini bahane edip kişiliğine laf ediyorsun buraya konu açıp düzgün yorumlar bekliyorsan önce insanlara saygı duymayı öğrenherşeyi bilirim gibi bir tavrım yok herkes kendini savunabilecek yaşta benim nasıl yaşayacağımada kimse karar veremez kimene benim çalışıp çalışmamamdan benim görüşüm bu kimene yani
yorumunu okudunuz değil mi o yoruma bence bayağı saygılı kaldı benim yorumum başkalarını savunmayın bana herkesin yorumunu okuyunnasıl yaşayacağıma kimse karar veremez diyorsun ama sen bir başkasına profil resmini bahane edip kişiliğine laf ediyorsun buraya konu açıp düzgün yorumlar bekliyorsan önce insanlara saygı duymayı öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?