- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aaaa o konudami bu arkadaşa aitti.okumamistim bile başlıktan anlaşılıyordu ne olduğu. Sakinan göze.cop batarmış daha iki aylık evlisin dertlere bak ya.paralar bir kibrite bakar puf ucar gider.ayrica senin gibi boyle muhafazakar birine maddiyata bu kadar düşkün olmak yakismazKonu sahibinin bir konu başlığı ;
Kaynanam düğünde gelen üç beş kuruşu cebe atmış...
Konu sahibinin Cimri olduğunu düşünüyorum. .
Para para para . .
Kim götürmüş bu mereti. .
Yaşa hayatı . .
yav gece gece sinirim bozuldu.az ya da çok para biriktirmenin öbür dünyayla ne ilgisi var.orda para lazım da ben mi bilmiyorumbenim ailem cebe atmadı çünkü bu zoruma gitti ben yaşarım yaşamasınada bu dünyadan ötesi var benim için
Aaaa o konudami bu arkadaşa aitti.okumamistim bile başlıktan anlaşılıyordu ne olduğu. Sakinan göze.cop batarmış daha iki aylık evlisin dertlere bak ya.paralar bir kibrite bakar puf ucar gider.ayrica senin gibi boyle muhafazakar birine maddiyata bu kadar düşkün olmak yakismaz
evet harcamaları bitmeyen kredi kartlarını zorlayan baba evinde birşey görmeyip görünce adamları dertten derde sokan o zavallı erkekler...zavallı erkekler
Kız sen beni guldurdun allahta seni guldursun tamam bende uyumuyorum.haklısın öğrenecek çok şey varyav gece gece sinirim bozuldu.az ya da çok para biriktirmenin öbür dünyayla ne ilgisi var.orda para lazım da ben mi bilmiyorum
harcadığın paradan sorumlusun bununla alakası varyav gece gece sinirim bozuldu.az ya da çok para biriktirmenin öbür dünyayla ne ilgisi var.orda para lazım da ben mi bilmiyorum
pardonnnn ne yazdın anlıyamadım daha ayrıntı lütfennn bilgili kadınevet harcamaları bitmeyen kredi kartlarını zorlayan baba evinde birşey görmeyip görünce adamları dertten derde sokan o zavallı erkekler...
aaa bak dün kızıma ucuz ayakkabı yerine sağlıklı olsun diye 110 tl ye deri ayakkabı aldım kesin cehennemlik oldum çokkk müsrifim çokkkharcadığın paradan sorumlusun bununla alakası var
harcamaları bitmeyen kredi kartlarını zorlayan baba evinde birşey görmeyip görünce adamları dertten derde sokan o kadınlar erkekleri zavallı durumuna sokuyor haklısınızpardonnnn ne yazdın anlıyamadım daha ayrıntı lütfennn bilgili kadın
Giriş ücretliyse demekkiyav gece gece sinirim bozuldu.az ya da çok para biriktirmenin öbür dünyayla ne ilgisi var.orda para lazım da ben mi bilmiyorum
Kiz bende ogluma.150.liraya almistim baba evinde gormedikya ondan herhaldeaaa bak dün kızıma ucuz ayakkabı yerine sağlıklı olsun diye 110 tl ye deri ayakkabı aldım kesin cehennemlik oldum çokkk müsrifim çokkk
kayınvalidemi tanyorsunuz heralde dedikodu dediğinize göre bu şekilde dedikodu olur çünküVallaha Allahima.şükür baba evindede bolluktaydim koca evindede.ha bu nasıl oldu zamanında gece gündüz emek harcadım gece gündüz çalıştım okudum.bugünde çalışıyorum ve çatır çatır yiyorum bu arada psikoloji ogretmeniyim o yüzden birdaha pedagojik tavsiye de bulunmaya çalışma ters köşe olursun.uZuluyorum ya h emcinsim olarak bu kadar sığ düşünceye bu kadar olayların s aptirilmasina.Ben öbür dünyamızda çok düşünüyorum.insanlara bir faydam.olsun diye çabalıyorum.biryerlere istiflemiyorum.cimrilikle dindarlık aynı yerde olamaz üzgünüm dedikoduda olamaz.kv dedikodusu dindarlikla.aynı yerde
Pardon birde bu konu vardı dedikodu olması için tanımak gerekiyordu.evet dini anlamda bilgilisin öğrendim taktir ettimherkes konuyu anlamak istediği yerden anlıyor konu açık içeriği belli dalga geçer gibi yapılan yorumlara cevap yaz
kayınvalidemi tanyorsunuz heralde dedikodu dediğinize göre bu şekilde dedikodu olur çünkü
harcamaları bitmeyen kredi kartlarını zorlayan baba evinde birşey görmeyip görünce adamları dertten derde sokan o kadınlar erkekleri zavallı durumuna sokuyor haklısınız
Hay bin yaşaYanlışın var şekerim biz kendi kazandığımız parayı harcıyoruz. Koca parasına göz diken sensin...
Senin tanıyor olman ve konuyu açmış olman yeterli değil miherkes konuyu anlamak istediği yerden anlıyor konu açık içeriği belli dalga geçer gibi yapılan yorumlara cevap yaz
kayınvalidemi tanyorsunuz heralde dedikodu dediğinize göre bu şekilde dedikodu olur çünkü
birkaç sayfayla değil öncesiyle yorumları okuyun burası dalga geçme hava atma yada vb. bir platform değil her konu dalgaya alaya alınıyor böyle yorumlara bu yazdığım az bile.Kendi dogmamis cocugunuz icin birikim yapmaya calisirken,
evladina iyi bi gelecek saglamak icin harcama yaptigini soyleyen bi anneye felaket senaryolarini ornek gostermek nasil bi vicdanin urunu acaba?
Aaa lütfen pedegojik tavsiyelerini dinliyoruz aşkolsunbirkaç sayfayla değil öncesiyle yorumları okuyun burası dalga geçme hava atma yada vb. bir platform değil her konu dalgaya alaya alınıyor böyle yorumlara bu yazdığım az bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?