Birikim yapıyor musunuz?

Aaaa o konudami bu arkadaşa aitti.okumamistim bile başlıktan anlaşılıyordu ne olduğu. Sakinan göze.cop batarmış daha iki aylık evlisin dertlere bak ya.paralar bir kibrite bakar puf ucar gider.ayrica senin gibi boyle muhafazakar birine maddiyata bu kadar düşkün olmak yakismaz

Şimdi baktım. .
Daha 2 aylık evli . .
Konular genelde para ile eşin ailesi. .

pardonnnn ne yazdın anlıyamadım daha ayrıntı lütfennn bilgili kadın
harcamaları bitmeyen kredi kartlarını zorlayan baba evinde birşey görmeyip görünce adamları dertten derde sokan o kadınlar erkekleri zavallı durumuna sokuyor haklısınız

Vallaha Allahima.şükür baba evindede bolluktaydim koca evindede.ha bu nasıl oldu zamanında gece gündüz emek harcadım gece gündüz çalıştım okudum.bugünde çalışıyorum ve çatır çatır yiyorum bu arada psikoloji ogretmeniyim o yüzden birdaha pedagojik tavsiye de bulunmaya çalışma ters köşe olursun.uZuluyorum ya h emcinsim olarak bu kadar sığ düşünceye bu kadar olayların s aptirilmasina.Ben öbür dünyamızda çok düşünüyorum.insanlara bir faydam.olsun diye çabalıyorum.biryerlere istiflemiyorum.cimrilikle dindarlık aynı yerde olamaz üzgünüm dedikoduda olamaz.kv dedikodusu dindarlikla.aynı yerde

herkes konuyu anlamak istediği yerden anlıyor konu açık içeriği belli dalga geçer gibi yapılan yorumlara cevap yaz
kayınvalidemi tanyorsunuz heralde dedikodu dediğinize göre bu şekilde dedikodu olur çünkü

herkes konuyu anlamak istediği yerden anlıyor konu açık içeriği belli dalga geçer gibi yapılan yorumlara cevap yaz

kayınvalidemi tanyorsunuz heralde dedikodu dediğinize göre bu şekilde dedikodu olur çünkü
Pardon birde bu konu vardı dedikodu olması için tanımak gerekiyordu.evet dini anlamda bilgilisin öğrendim taktir ettim

harcamaları bitmeyen kredi kartlarını zorlayan baba evinde birşey görmeyip görünce adamları dertten derde sokan o kadınlar erkekleri zavallı durumuna sokuyor haklısınız

Yanlışın var şekerim biz kendi kazandığımız parayı harcıyoruz. Koca parasına göz diken sensin...

Senin tanıyor olman ve konuyu açmış olman yeterli değil mi

Kendi dogmamis cocugunuz icin birikim yapmaya calisirken,

evladina iyi bi gelecek saglamak icin harcama yaptigini soyleyen bi anneye felaket senaryolarini ornek gostermek nasil bi vicdanin urunu acaba?
birkaç sayfayla değil öncesiyle yorumları okuyun burası dalga geçme hava atma yada vb. bir platform değil her konu dalgaya alaya alınıyor böyle yorumlara bu yazdığım az bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…