- 10 Nisan 2014
- 43.726
- 116.253
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
netten aldım ben mağaza da oldukça pahalıydı eski sezonKiz bende ogluma.150.liraya almistim baba evinde gormedikya ondan herhalde
evet aynen ne para paraYanlışın var şekerim biz kendi kazandığımız parayı harcıyoruz. Koca parasına göz diken sensin...
Magazadan aldim yeni sezon☺kocamın içine.oturdu herhalde yazık.bak ne kadınlar var bizim zavali adamlar bize denk gelmişnetten aldım ben mağaza da oldukça pahalıydı eski sezon
benden birşey bekleme yaşa ve gör...Aaa lütfen pedegojik tavsiyelerini dinliyoruz aşkolsun
Senin asgari ucret hesabina gore baya baya 3 -4 kati oluyor canim yani büyük paraevet aynen ne para para
evet aynen ne para para
tanımayınca dedikodu olmuyor mu sen git ilmihal kitabı oku burda yazacağınaherkes konuyu anlamak istediği yerden anlıyor konu açık içeriği belli dalga geçer gibi yapılan yorumlara cevap yaz
kayınvalidemi tanyorsunuz heralde dedikodu dediğinize göre bu şekilde dedikodu olur çünkü
Allahımbenden birşey bekleme yaşa ve gör...
Hatirim kalır ama çok merak ederim oğlum büyüyen kadar bekleyemembenden birşey bekleme yaşa ve gör...
banane sizin kazandığınız paradan ya sizinle nasıl bir konuşmam oldu ki bunu nerden çıkardınız diyaloglar belli kocamın kazandığı parayı bana verdiğinden evet ondan söz hakkı buluyorumValla kendi kazandığımız parayı nasıl harcayacağımız konusunda ders vermeye kalkan sensin.
Kocanın kazandığı para hakkında kendinde söz hakkı bulan sensin. Az ya da çok mesele değil.
Ama paragöz olan, baba evinde görmeyip kocada gören biziz öyle mi?
Höööyt derler adama.
Daha esyalarimizin borcunu ödemekten birikime sıra gelemedi oyle bi dede bizde de olsa ne güzelEşim asgari ücretle çalışıyor.Sağolsun eşimin dedesinin eşime aldığı evde oturuyoruz kira derdimiz yok...Eşime birikim yapalım heray 500 lira kenara atalım ilerde lazım olur diyorum oda demek ki ihtiyaç oluyor harcanıyor lüzumsuz ne aldım ki ben diyor eşime para ne kadar çoksa o kadar rahat harcandığını bir türlü açıklayamadım.Sizce yanlış mı düşünüyorum?Bunun adı cimrilik mi?Eşim bana para hesabı yapma deyince böyle düşünüyorum.İlerde çocuk olsa bu para harcanır yani kimseye yük olunmaz.Acil bir durum olur ihtiyaç olur neden kimseye muhtaç olalım ki?
Neden bu kadar şaşırıldı anlamadım 1000 lira iki insan yetmez mi yani fatura 200 çıksa 800 yani tabi önümüz kış hiç olmazsa sıcaklar başlayana kadar çeyrek yaparız.
Helal be kim tutar seni canimValla kendi kazandığımız parayı nasıl harcayacağımız konusunda ders vermeye kalkan sensin.
Kocanın kazandığı para hakkında kendinde söz hakkı bulan sensin. Az ya da çok mesele değil.
Ama paragöz olan, baba evinde görmeyip kocada gören biziz öyle mi?
Höööyt derler adama.
Bu arkadaş evlenirken eminim evi var mi diye kalmıştır.kizim akıllı olacaksın önceden bakacaksin var.ki yokmuDaha esyalarimizin borcunu ödemekten birikime sıra gelemedi oyle bi dede bizde de olsa ne güzelkimse bize ev almıyo :))
Kızlar vallaha yatıyorum sabah mis gibi kahvaltıya gideceğiz dışarıya uykumu alayım.size iyi .....☺
Sağol şekerim gel.sanada ismarlayayim yalan dünyaAfiyet bal şeker olsun...
Sağol şekerim gel.sanada ismarlayayim yalan dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?