Birikim yapıyor musunuz?

evet aynen ne para para

Valla kendi kazandığımız parayı nasıl harcayacağımız konusunda ders vermeye kalkan sensin.
Kocanın kazandığı para hakkında kendinde söz hakkı bulan sensin. Az ya da çok mesele değil.
Ama paragöz olan, baba evinde görmeyip kocada gören biziz öyle mi?
Höööyt derler adama.

herkes konuyu anlamak istediği yerden anlıyor konu açık içeriği belli dalga geçer gibi yapılan yorumlara cevap yaz

kayınvalidemi tanyorsunuz heralde dedikodu dediğinize göre bu şekilde dedikodu olur çünkü
tanımayınca dedikodu olmuyor mu sen git ilmihal kitabı oku burda yazacağına

banane sizin kazandığınız paradan ya sizinle nasıl bir konuşmam oldu ki bunu nerden çıkardınız diyaloglar belli kocamın kazandığı parayı bana verdiğinden evet ondan söz hakkı buluyorum

Daha esyalarimizin borcunu ödemekten birikime sıra gelemedi oyle bi dede bizde de olsa ne güzel kimse bize ev almıyo :))

Helal be kim tutar seni canim

arkadasim kesinlikle istikrarli ol zararin neresindem donsen kardir sen kendine guveniyorsan biriktirirsin bu 500 olmaz 300 olur yazin 500 atarsin kisin 200 atarsin bende biriktiriyorum az cok demeden

ayrica koca parasi diye bisi mi var ha onun ha benim herhalde ileriyi dusunmekvzorun niye polemik yaratma cabasina giriyorsunuz bu kadarcabartacak ne var belki bayan.koyde yasiyor yiyeceklerini kendi uretiyor olamazmi kimi neye gore yargiliyorsunuz anlamiyorum herkesin aylik butcesi harcamasi farkli siz biriktiremezsinix belki o biriktiri nerden biliyorsunuz

kızım anaokuluna başladı bütün okul ihtiyaçlarını ben aldım eşim değil konu sahibi çalışmıyorum bu arada uzun zamandır.Kendi gelirimle aldım koca parası yiyen kim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…