M maviduvar1 hosbulduk canım. Seninki yine iyiymiş,benimki kendide harcamıyo18 yaşını bekliyo,lamborghini alacakmış kendine(doğru yazdığıma emin bile değilim,araba işte) Dahada 6 yaşında. Pinti olacak kesin. Babası kılıklı
Bende idefix den alıyorum. Barış manço kültür merkezi var burda. Eskiden oradan alırdım ama idefix fiyatları daha uygun oraya göre.kitap yurdunada bir bakayım iyisi. Aslında kiralık olsa ne güzel olur. Eşim kitap okumaz,benide pek anlamaz. Çabukta okuyorum adam idare et diyo her kitap aldığında.Nasıl olacaksa..
geçmiş olsun araser.allah beterinden korusun.Dört gunün sonu da Bayram gezmelerimiz nihayet bitti aslında tam bitmedi ama güm yetmedi eşimin tarafı cok kalabalık benimkiler de var hepside ayrı ayrı yerlerde Bayram yorgunluk oluyo bizim için bide dönüşte ufak bir kaza atlattık önümüzdeki arabanın önüne köpek çıkmış vurmasak için aniden durdu bizde ona çarptık Neyseki bizlerde bişey yok ama cocuklar cok korktu... Benimde kart kesilmiş gecen aydan 300 tl eksik bu ayda 300 eksiltmek istiyorum bakalım inşallah yaparım...bugunde 10 tl attım kumbarama....
peki aylık maas almıyormu?Cnm esim belediyede temizlikci sokaklari flan yikiyor cop arabalarinda calisiyor gunlulk rant parasi aliyorlar
ornek veriyim , senin evinin onu temizlencek baya kirlu belediyeden adam gelip temizliyorlar kisi basi 5-10veriyo ev sahibi
yada hurda satiyorlar ordan para aliyo 5-10tl gibi bisi gunluk harclik ciiyor yani
kadrolu elemam degil belediyede o yuzden boyle imkanlari var kadrolular boyle yapamiyorlarmis
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.Dört gunün sonu da Bayram gezmelerimiz nihayet bitti aslında tam bitmedi ama güm yetmedi eşimin tarafı cok kalabalık benimkiler de var hepside ayrı ayrı yerlerde Bayram yorgunluk oluyo bizim için bide dönüşte ufak bir kaza atlattık önümüzdeki arabanın önüne köpek çıkmış vurmasak için aniden durdu bizde ona çarptık Neyseki bizlerde bişey yok ama cocuklar cok korktu... Benimde kart kesilmiş gecen aydan 300 tl eksik bu ayda 300 eksiltmek istiyorum bakalım inşallah yaparım...bugunde 10 tl attım kumbarama....
Ayyyy ne güzel. Kariyer yapacağım diye yıllarca eşek gibi çalıştım ama ben evde olmak istiyorum ya... Oğlumla ilgilenmek temizlik yapmak yemek yapmak. Ne yalan çelişki bu böylegünaydın kızlar.
ev ahalisini bir bir evden gönderiyorum.
ev boşaldıkça kafam rahatlıyor yahu.5 gündür ne istekleri bitti,ne keyifleri.ben de dinleneyim biraz ama ya.
ne güzel kitapsever kaynıyor bizim topik.
ben d&r dan alıyorum son bir kaç aydır.kiler ve makro da güzel kitap indirimleri yapıyor arada da oradan alıyorum.son iki kitabım kaldı okunmadık.değiş tokuş yapacak bir arkadaş olsa iyi olurdu aslında.
Canım bn de bu 5 günde 2 kilo almışım. Belki ödem falandır diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.papatya son iki aydır benim kilolar aldı başını gidiyor.senin yazdığın topik nasıl,motive olabiliyor musun kilo ve spor konusunda.benim de biraz ihtiyacım var desteğe sanırım.gelsem mi acaba.
Ohoooo bizim ders ücreti çok geç yatar bu ay. Sayın hocalar ücret formalarını verirlerse.Günaydın bayanlar
Benim de ekders yatmamış henüz. Bu ayki hedefim ekders ile ev ihtiyaçlarını karşılayıp maaştan kalana fazla dadanmamak. Pek mümkün değilmiş gibi ama deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?