• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Düğmesini açamamış farmasi. Revirdeydi gittim,kötü olmuş epey yavrum. Beni görünce bi kapandı göğsüme,hiç kaldırmıyo başını. O an tek düşündüğüm burda bi konu okumuştum dün gece,üvey evladıyla ilgili bi konuydu. O geldi aklıma. Annesi olmayan çocukların Rabbim yardımcısı olsun
Öğretmenimizden izin alıp geldik eve. Öğretmeni çok akıllı maşallah. Emire hadi çantanı toplayalım deyip sınıfa götürdü. Banada aslında kalsa onun için daha iyi olur dedi ama nasıl bırakayım,ayakkabısından bulaşmış. Üstelik 4 buçuğa e kadar nasıl duracak öyle diye aldım. Inşallah yarın sende gel diye tutturmaz
tüh mahcup olmuş yavrum, sen almakla iyi yapmışsın tabi. bence bu olayın normal olduğunu hatta bikeresinde benim de başıma gelmişti diye anlatabilirsin. daha çabuk atacaktır üzerinden

Yeniden merhaba..bende mola verdim ev işine bi bakayım dedim. Iyiki yakın oturmuyoruz yoksa siz böyle birarada olunca aklım kalır

yazıyodum ki size öğretmeni aradı oğlumun. Altını ıslatmış yavrum. iki yaşında en son kaçırmıştı altına,haliyle çok utanmış,ağlıyo acil gelin diye. Ben işe başlamadan saçı başı yağlayıp ev işine koyulmuşum,kafa sarılı..neyse hemen yıkadım en acilinden. Buradaki metrobüs durağı bakım yüzünden servis dışı. Şansıma bir minibüs geçmiyo,geçse durağa kadar gidicem hiç değilse. Ağlaya ağlaya,koşuyorum. gören der çocuğun başına felaket gelmiş. Altı üstü utanmış. Ben yaşlanıyorum galiba..
kıyamam ya hem sana hem oğluna..

biraz önce banyoda çamaşırları seçerken yerde 10 tl gözüme çarptı

çocukların giysileri yoktu pantolon ya da önlük vs gibi
eşimin kotları vardı
o para bence onun pantalonlarından düşmüştür gibi geliyor

bu adam benden bu ay para kaçırdıkça parası beni buldu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

biraz önce banyoda çamaşırları seçerken yerde 10 tl gözüme çarptı

çocukların giysileri yoktu pantolon ya da önlük vs gibi
eşimin kotları vardı
o para bence onun pantalonlarından düşmüştür gibi geliyor

bu adam benden bu ay para kaçırdıkça parası beni buldu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
at kumbaraya..böyle ortaya çıkarır işte Allah

akşam menüm
karnabahar yemeği (patatesli -havuçlu)
makarna
brokolim kötü olmasın onu da haşlayıp salata yapacağım zeytinyağlı limonlu
yoğurt
komposto
karnabahar yemeğini nasıl yapıyorsun farmasi.ben ya kızartıyorum ya haşlayıp yoğurtluyorum yada fırında bişiler yapıyorum.

@zytn_lmn ay kıyamam yavrucuğa... Bunların normal olduğunu anlatırsın. Umarım en kısa zamanda kurtulur etkisinden
Varyemez Varyemez senin eşin bundan sonraki aylarda para falan kqçırmaz artık. Adamın cebinden normalinden fazla para çıktı.
Ben de çıktım işten eve gidiyorum. Bşr mesai günü daha bitti çok şükür.

karnabahar yemeğini nasıl yapıyorsun farmasi.ben ya kızartıyorum ya haşlayıp yoğurtluyorum yada fırında bişiler yapıyorum.

canım
karnıbaharın yemeğini yapacaksam düdüklü tencerede aşağı yukarı diğer sebze yemeklerimi yaptığım gibi yapıyorum

tencereye az sıvı yağ koyuyorum havuçları doğrayıp koyuyorum ,soğanı doğruyorum
salça karnıbaharı ayıklayıp ekliyorum bir ya da iki adet normal boy patatesi de arzuya göre doğrayıp koyuyorum tuzunu ayarlayıp 1 bardak kadar da su ilave edip 5-10 dk da pişiriyorum

miskambercim karnıbaharı istersen kıymalı ya da tavuklu da yapabilirsin arzuna kalmış

Sagolun kizlar.elimden geleni yaptim.
Bende bugun su maden sodali tavugu deniyorum bakalim nasil olacak.ispanak ve bulgur pilavida var

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba bayanlar.yazdiklarinizin hepsini okudum.okulda altini islatan kuzucuga cok uzuldum:( aklima kizim geldi.utanmis demekki.farmasi paran hayirli olsun. ben bugun kumbaraya 2 tl attim.okuldan arkadaslarla gune basliyiruz bu cuma.iyi kotu birikim olacak sevindim.bir de aralikta alabilirsem super olacak.

iyi akşamlar kızlar.
komşum semaveri yakmış bahçede.bir şeyler de hazırlamış diğerleri.
ben de evden kakaolu kek götürdüm,hava da bahar mübarek.
güzel bir öğleden sonra geçirdik.
farmasi ders ücretin hayırlı,bereketli olsun gülüm. eşinle yaşadıklarına ve anlatım tarzına da çok güldüm.
sütlükahve geçmiş olsun kayınpederine,inşallah atlatır.
zeytincim her çocuk bir şekilde yaşıyor bunu,unutur merak etme.
delimideli kurs işinde ilk günden pes etme bence..evde biraz pratik yap.
ben de ingilizce kursu istiyordum sayı yetersiz geldi,açılmadı. takı kursuna gittim.hem hiç kullanmam hem sen gibi beceriksiz addediyordum kendimi.sonuca ben bile şaştım,iğne ile çalışılan en zor modellerde sanat eseri çıkardım resmen.ve her gören istedi,dünya kadar sipariş aldım,3 ayda 3.500 lira kazandım.sene 2010 du bu arada.
bir kış ta örgüye sardım,ilmek atmayı bilmeyen ben evdeki herkesi giydirdim,dünya kadar da hediyelik ördüm.
demem o ki ilk denemede yeteneğin olup olmadığını bilemezsin.el işi pratikle kazanılır.

merhaba bayanlar.yazdiklarinizin hepsini okudum.okulda altini islatan kuzucuga cok uzuldum:KK43: aklima kizim geldi.utanmis demekki.farmasi paran hayirli olsun. ben bugun kumbaraya 2 tl attim.okuldan arkadaslarla gune basliyiruz bu cuma.iyi kotu birikim olacak sevindim.bir de aralikta alabilirsem super olacak.
sağolasın canım

senin de günün hayırlı olsun

iyi akşamlar kızlar.
komşum semaveri yakmış bahçede.bir şeyler de hazırlamış diğerleri.
ben de evden kakaolu kek götürdüm,hava da bahar mübarek.
güzel bir öğleden sonra geçirdik.
farmasi ders ücretin hayırlı,bereketli olsun gülüm. eşinle yaşadıklarına ve anlatım tarzına da çok güldüm.
sütlükahve geçmiş olsun kayınpederine,inşallah atlatır.
zeytincim her çocuk bir şekilde yaşıyor bunu,unutur merak etme.
delimideli kurs işinde ilk günden pes etme bence..evde biraz pratik yap.
ben de ingilizce kursu istiyordum sayı yetersiz geldi,açılmadı. takı kursuna gittim.hem hiç kullanmam hem sen gibi beceriksiz addediyordum kendimi.sonuca ben bile şaştım,iğne ile çalışılan en zor modellerde sanat eseri çıkardım resmen.ve her gören istedi,dünya kadar sipariş aldım,3 ayda 3.500 lira kazandım.sene 2010 du bu arada.
bir kış ta örgüye sardım,ilmek atmayı bilmeyen ben evdeki herkesi giydirdim,dünya kadar da hediyelik ördüm.
demem o ki ilk denemede yeteneğin olup olmadığını bilemezsin.el işi pratikle kazanılır.
afiyet bal şeker olsun banusultanım
kakaolu kek de anneciğinin ve babacığının ruhuna gitsin canım

eşimle bu aralar traji komedi zamanlardan geçiyoruz

ve de yetenekli kadınsın vesselam ayakta alkışlıyorum seni

henüz geçmişi okumadım ama feci bir zarara girdim bugünlerde.
Pişman değilim ama:KK53:
100 tl kitap almıştım ona ödedim.
40 tl saç bakım yağı. Saç uzatmaya kafayı taktım son günlerde.
Bomba geliyooooor. Dün çanta-ayakkabı aldım. 150 tl.
20 tl görümcemle dışarda takıldık.

Dün akşam eşim sürpriz olarak çeyrek almış. Hem harcama hem birikim dolu iki gün geçirdim böylece.:KK45:

Back
X