- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
canım biz de böyle düşünmüştük. bir yerle anlaşalım. yakın arkadaşlarımız komşularımız anne babalar ve kardeşler hep beraber yemek yiyelim diye. ama kp e güvenemiyoruz. Show merakı yüzünden (ki oğluma daha sarılmamıştır bile ve eşimin üvey babası ve ben konuşmuyorum kendisiyle) herkesi çağırır ve rezil olursak diye korkuyoruz. laftan anlamayan burnunun dikine giden bir adam çünkü. eşim de konuşamıyor babasıyla kekeleyip kalıyor karşısında.Günaydınlar herkese
hayırlı haftalar ,hayırlı birikimler...
Lavin geçmiş olsun. Mİgren illeti uzak olsun
yaz gecesi çok ama çok geçmiş olsun
Allah korumuş.... bende tırstım şuan dikkat etmek lazım evet.
M maviduvar1 oğlana sünnet kıyafeti giydirip foto çektirin.. sonra bir cafe tarzı yerde arkadaşlarınızla vs yemek yeseniz_?? en azından oğlun hevesini alır.
Farmasi ,bereketli olsun.
![]()
maşallah bereketli olsun inşallah..çarşıya çıktım işlerimi görmek için
o ara küçük oğlanın kumbarasındaki 1150 tl yi de aldım
geldim şimdi 88.42 tl den 13 gram altın aldım kuzucuğuma
evet canım sen yapmıştın. fotoları görmüştüm. her arkadaşım aynını diyor. masrafı gelen karşılıyor diye. ama biz o strese o hengameye girmek istemiyoruz. bana çok saçma geliyor. pipi kesildi diye düğün yapmak. bizim memleketin adetlerin de pek yok zaten. fakat yaşadığım şehirde çok yapıldığı için görüyor oğlum.sağolun kızlar Allah hepimize bol bereketli birikimler nasip etsin inşaallah
kalemerocum altınıinternet bankacılığı aracılığı ile alıyorum
papatyacım donukpudranın fikrine katılıyorum
aynen benim eşimin ailesi de şov yapmayı sevdikleri için ben hiç istemesem de yapıldı
15000 tl sünnet masrafı tuttu gelen takılar ve paralar da tam 15000 tl idi tam denk geldi
bana kalsa ben evde aynı hanımlara gün yapar gibi ortalama 30 kişilik bayan grubuna et pilav salata ayran tatlıdan oluşan bir menü ile kuran okuturdum işte o kadar ve de takı da taktırmazdım