- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Amin amin herkese...Allah emeklerinin karşılığını versin pudracım. Okuyup, çalışmak isteyip de işsiz kalmak ne zor![]()
Sukur ki isim var.. ama meslegimi yapmak ayri ukte icimde.. tesellim de bu.. en azindan calisiyorum ozel sektorde olsam da..
O isin ayri bir yani zaten o konuda bende acayip doluyum.. Bazen bu ulkeden beklentim olmadigi gibi esimle coxuk fikrini konustugumuzda acayip sorguluyorum.. boyle bir ulkeye hele suanki halde cocuk dunyaya getirmek ne derece mantikli diye...o kadar çok şeye şahit oluyoruz mki şaşırmıyor. herkes her gün şu olacakmış diyo evet olabilir modundayım. düşünmüyorum sorgulamıyorum artık. hak edildğimiz gibi davranıloyor galiba bize. doluyum tüm siyasi partilere o ad altında geçinenelere kızgınım. ve artık inanmıyorum bizden bişi olmayacak ülkecek. ben çocuklarıma adaley doğruluk temizlik ahlak kavramlarını öğretmek istemiyorum yok çünkü hepimiz az ya da çok kirlenerek yaşıyoruz. hayırlısı diyorum pudram hayırlısı. ruh sağlığımızı korumank adına
Amin amin Allah agzinizdan duysun tesekkur ederim..donuk pudracım inşaallah atanırsın