• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

P PembePaltolu çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Eşinle de barışmışsın çok sevindim senin adına.
Biz de değişen birşey yok. Hala aynıyız. Ve çok ilginç ama ben artık onunla hiç konuşmak istemiyorum.

P PembePaltolu çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Eşinle de barışmışsın çok sevindim senin adına.
Biz de değişen birşey yok. Hala aynıyız. Ve çok ilginç ama ben artık onunla hiç konuşmak istemiyorum.

Canım insan uzaklaştıkça uzaklaşıyor buna eminim. Yani ne kadar uzak durup, kendini soyutlarsan durumu o kadar çok alışıyorsun ve soğuyorsun. Ben de öyleyim, içim tamamen ısındı bile diyemem ama gündüz sorsan asla konuşmak istemiyorum derdim belki de. Buzlar bir anda erimiyor yani.

Allah sizin hakkınızda da sorunların çözümünü nasip etsin.

Kızlar iyi akşamlar
Sizin tavsiyelerinize kulak verdim, içim kabul edemese de eşimle barışayım dedim. Yaklaştım yanına, öpecektim 'Ben böyle iyiyim.'deyip kendini çekti. Ben iyice kırıldım tabi. Gittim diğer odaya.
Sonra annem aradı, anneannem sabah rahatsızlanmış, ciğerlerine su dolmuş, bilincini kaybetmiş, ben üzülmeyeyim diye söylememişler. Bu arada anneannem bizden başka birşehirde yaşıyor. Ben de başladım ağlamaya, çok kötü oldum. Eşim gelip sarıldı falan. Allah'a şükür anneannemi taburcu etmişler, iyiymiş şimdi. Ama bir şey oldu da söylemiyorlar diye aklım çıktı resmen.

Sonra geldim işte yatak odasına, 2 gündür ayrı yatıyorum eşim 'Gel artık yatağına' dedi. Barıştık öylece.
Lavincim cok gecmis olsun, esinle de barismana cok sevindim..

Varyemez Varyemez canım ya benim oğlum biraz sıkıntılı biliyorsun. Ödev yaparken kitap okurken hem çok isteksiz hem de çok yavaş. Ilacını da kullanmıyoruz artık. Bir sayfa kitabı okurken ben içimdn sinir krizleri geçiriyorum. Sürekli konuşuyor başka şeylerle ilgileniyor. Bunlardan fırsat bulursa 2 kelime okuyor.
Aslında uzun oldu ama şunu sormak istiyorum. O masanın başına geçtiği zaman benim ona okuyabileceğim bir esma var mı canım. Daha dikkatli olması hızlı okuması oyalanmaması için.
canım asi eş ya da çocuğun söz dinlemesi için ya şehid esmasını 1000 kere çekebilirsin

lavincim anneannene acil şifaler dilerim
eşinle barışmanıza çok sevindim :)

Canım insan uzaklaştıkça uzaklaşıyor buna eminim. Yani ne kadar uzak durup, kendini soyutlarsan durumu o kadar çok alışıyorsun ve soğuyorsun. Ben de öyleyim, içim tamamen ısındı bile diyemem ama gündüz sorsan asla konuşmak istemiyorum derdim belki de. Buzlar bir anda erimiyor yani.

Allah sizin hakkınızda da sorunların çözümünü nasip etsin.
Evet aynen öyle oluyor zaman geçtikçe soğuyorsun. Demin hesapladım da bir haftadır konuşmuyoruz. En fazla 20 kelime konuştuk sanırım.
Yani hep yalnızmışım gibi hissetmeye başladım

Kızlar iyi akşamlar
Sizin tavsiyelerinize kulak verdim, içim kabul edemese de eşimle barışayım dedim. Yaklaştım yanına, öpecektim 'Ben böyle iyiyim.'deyip kendini çekti. Ben iyice kırıldım tabi. Gittim diğer odaya.
Sonra annem aradı, anneannem sabah rahatsızlanmış, ciğerlerine su dolmuş, bilincini kaybetmiş, ben üzülmeyeyim diye söylememişler. Bu arada anneannem bizden başka birşehirde yaşıyor. Ben de başladım ağlamaya, çok kötü oldum. Eşim gelip sarıldı falan. Allah'a şükür anneannemi taburcu etmişler, iyiymiş şimdi. Ama bir şey oldu da söylemiyorlar diye aklım çıktı resmen.

Sonra geldim işte yatak odasına, 2 gündür ayrı yatıyorum eşim 'Gel artık yatağına' dedi. Barıştık öylece.

Barışmanıza sevindim canım Allah ağzınızın tadını bozmasın..Annanenede cok geçmiş olsun....

tşk.ederim herkese .
farmasi ablacım dualar işe aradı çok saolasın :)
bu arada ben üniv.yarıda bırakıp tekrar sınava sınava hazırlanıyorum deli cesareti . baktım istemediğim bölümde mutsuz mutsuz okumaya çalışıyorum dedim olmaz mutlu ol 1-2 sene kaybetmiş ol :)

tşk.ederim herkese .
bu arada ben üniv.yarıda bırakıp tekrar sınava sınava hazırlanıyorum deli cesareti . baktım istemediğim bölümde mutsuz mutsuz okumaya çalışıyorum dedim olmaz mutlu ol 1-2 sene kaybetmiş ol :)
aa hadi kolay gelsin. hangi bölümü bıratın ve ne stiyorsun ?

Kızlar iyi akşamlar

aneanneciğini çok geçmiş olsun cnm
eşinle de barışmana çok sevindim,dün akşam namazdan sonra heepimiz için dua okudum,ailelerimizi koru RABBİM diye

tşk.ederim herkese .
en iyisini düşünmüşsün arkadaşım,inşallah sevdiğin bölümü de kazanırsın,ne istiyorsun

tşk.ederim herkese .
sınavının iyi geçmesine sevindim canım :)

Back
X